פרשתי

פרשתי

מהמקום ההיסטרי הזה רוויי תחושת הרדיפה המטורפת מכל גולש לא מוכר. ומכל ספיק ספיקא של "טרול". מחיקוני יכול לחסום כמה שירצה... (לא אמרתי שלכן התפטרת וזה גם ממש לא מעניין אותי למה. אמרתי שהתנגדת ובצדק מבחינתך (רוצה חשיפה של עוד מסרים? זה אפשרי תחת ניק אחר אבל זה ממש לא חשוב...)) הטעות של מחיקוני היתה שבניגוד לטרול מצוי הוא היה צריך לדעת שאני לא יוותר... מחיקוני היה צריך לצפות שמחיקת גולש עקב עלבון אישי תיתקל בתגובה. בפרט כשמדובר בפוסט חביב שנכתב לאחר שיבתו מנפאל, כשהדבר הראשון שהיה למחיקוני לעשות, עוד לפני שהוא שם תמונות מהטיול, זה ישר לחסום. זה נראה לך התנהגות נורמלית? והכי משעשע זה עד כמה הוא "משועשע" ו"קול" מכל העניין, כשזה היה הדבר הכי חשוב לו לעשות מיד עם חזרתו מטיול במזרח... תחסמו או לא. זה ממש לא משנה אם ממש ארצה תמיד אהיה פה בניק אחר (כרגע משום מה לא נראה לי שזה עומד לקרות) אסיים שוב בברכת היו שלום ותודה על הדגים אני עזבתי בכל מקרה לא תראו אותי יותר. בהצלחה לגולשים ומזל טוב ליום הולדת ה-5 לפורום

uri80

New member
../images/Emo6.gif חס וחלילה.

תודה לך שאתה עושה עבורי את העבודה. כפי שכתבתי ורואים למעלה, אכן לאחר התיעצות הוחלט להשאיר אותך חסום. נראה שבצדק, לא? אם אתה בפורום אפילו מלפני, כל הכבוד לך.זרת רגל שמאל זזה מילימטר בהערכה. נחסמת לאחר שהעלבת מס' אנשים בעבר כפי שהוסבר לך לא פעם ולא פעמיים. גם פרסום מסרים אישיים בפורום איננו מותר כאן (אבל אני מודה לך מאד שפרסמת אותם). רשמתי לפני את הערתך בנוגע ל"פחדן". היא בעלת ערך במיוחד כאשר היא מגיעה מאדם ששמח להעליב כאן לא מעט חברי פורום אך בוחר להסתתר תחת ניק עלום (לא יאמן, הצלחת לעצבן אפילו את מלח השמיים והוא אחד האנשים הרגועים ביותר שיצא לי להכיר) שאלה: למה אתה מזכיר שוב ושוב את החלק העירקי בכל הודעה? מה הוא עשה לך? אנא חלוק איתנו: האם מישהו בעל שפם ופיג'מה פגע בך פעם בילדותך? נתן לך לאכול קובה לא טעימה? גרם לך לקרוא את "מפריח היונים" של אלי עמיר? (מומלץ בחום דרך אגב. ספר נהדר). מדוע זה כל כך מעסיק אותך? שאר החלקים אצלי- הרוסי, הפולני, האוקראיני, האוסטרי וההונגרי טוענים שאתה מזניח אותם קשות. אתה יודע כמה יפה הם התערבבו במשך כמה מאות שנים בארץ? אנא התחשבותך בעתיד. אני זקוק לקצת בידור לאחרונה.

לא

קראתי. אבל את יודעת מה. אשמח לקרוא. למה? גם זה כומו "האיש שהיה שם" סימבולי למשו? :) בכל מקרה,תודה גם על הדגים וגם על הברכות. מעריך את זה. חבל. זה יכול היה דפקא להיות סיפור אהבה אמר קאטו. רוקן את הדלי עם תכולת הדגים הבאושים על ראשו ואמר בפה חסר שיניים מגע שהופך מרגש... מגע שהופך מרגש... ונרדם לשינה אנונימית חסרת מפריעים ללא צמחי בר ממורמרות משנות ה-60 שיפריעו עוד את מנוחתו

לא

אבל אם אתה רוצה סימבוליות, אז זה מאוד סימבולי שאתה מצטט משו שאינך יודע בדיוק על מה הוא מדבר. וזה אחלה ספר (הרביעי והאחרון מתוך הטרילוגיה בחמישה חלקים של דגלס אדמס), אני די בטוחה שאם תקרא אותו תקבל (סוג של) פרספקטיבה על החיים, היקום וכל השאר. וגם אם לא - בכל מקרה ממליצה בחום. >ספל חמאה מדברת על מדריך הטרמפיסט לגלקסיה<

אני זוכר

שהמלצת עליו כבר לפני כמה שנים... דווקא רציתי לקרוא אבל לא הסתייע. <לא ממש ברור לי איך הוא הרביעי והאחרון מתוך שלישייה (טרילוגיה?!) של חמש
> קאטו הלך לישון כשחיוך מרווח נסוך בין שיני הזהב שעוד נותרו לו הוא רווה הנאה מרובה מהמקלחת עם הדגים הסרוחים שהתיזה קצת גם על מי שהציקו לו... הוא אמנם לא מצא אהבה וכנראה כבר לא ימצא אותה פה אבל לפחות ידע שלקראת הסוף, החשבון נעשה. כל אלו שהיו צריכים לקבל קיבלו את חלקם ובעיקר העירקי והפולנייה... למרות שכשהוא חשב על כך שוב הוא הבין שגם הם בסך הכל חיפשו אהבה. וזה כל כך אנושי, גם הטוב וגם הרע גם הכעס וכן, גם הפגיעות. כי האהבה היא מלאכית, אבל הכעס והפגיעות אנושיים הם... כל כך אנושיים. בהארה זו הוא נרדם לנצח. אנונימי לחלוטין. כמו שהיה בחייו

חבל מאד אתה תחסר לי ולאחרים

לא יצא לי לקרוא אלא כמה הודעות בודדות שלך, אבל הותרת בי רושם של אדם הגון וכנה. צר לי שנכנסת קצת לעימותים אישיים עם כמה מהגולשים כאן. אני מתרשם שהדבר ציער אותך ואני חושב שזה חבל. חבל שלקחת את זה יותר מדי רציני ואישי וחבל שנקלעת כתוצאה מויכוחים עניניים למצב של עוינות אישית נגדך מצד אחרים. בכל מקרה, אני תמיד נוהג לומר שהאינטרנט זה לא החיים האמיתיים זה רק פראודיה שלהם -) לכן אני נוטה להאמין שמתוך האכזבה אולי יגיע משהוא טוב עבורך וכיוון חדש שיוביל ליותר הגשמה אישית בחיים האמיתיים. אחרי הכל אנו הכופרים חיים רק פעם אחת... בהצלחה!

קוליץ

New member
אני גם פורש

(עד להודעה הבאה..) לא הבנתי התחתנת עם הפורום שאתה עושה ממנו גירושין? כמה כסף עולה לך לכתוב בפורום? ואם לא בא לך לכתוב אל תכתוב אף אחד לא יחשוש שנחטפת או שקרה לך משהו

למעלה