מה עכשיו גיבור? תמחוק ת'ציטוטים
מהפרטי? (לא אתפלא אם זה יקרה פחדן... אם היית מסוגל לחסום אחרי שירדתי עליך אישית) דרך אגב, אילולא היית חוסם אותי בניגוד לתקנון הפורומים גם לא הייתי מפרסם את ההתכתבות עם האדמו"ר... אם חשבת שמחיקה של גולש שנמצא בפורום קצת זמן לפניך, תעבור לך בסבבה אז כנראה שטעית. (בקשר לחצי העירקי אתה יכול להרגיע, את הפולניה אני אוהב לא פחות)... קבל בבקשה את מה שבישלת: שער תפוז אנשים | פורומים | קומונות | הבלוגיה | BlogTV | קניות אין לך מסרים חדשים מישהו אחד 2 השני, ומבצע מדהים לסלקום דור 3! יציאה החלף שם משתמש עבור למערכת המסרים המקורית בדוק הודעות חדשות מסרים נכנסים 1 2 [3] 4 5 6 עבור לעמוד: 123456 117 מסרים בתיבה העבר לתיקיה: - רשימת תיקיות -מסרים נכנסיםמסרים מחוקים שולח נושא תאריך admor תגובה: תגובה: תגובה: תגובה: תגובה: היי אבי, 28/10/06 23:30 לכרטיס האישי של admor [סגור] ========================================= הודעה מ: מישהו אחד 2 השני אל: admor תאריך: 27/10/2006, שעה: 19:58:44 אבי, אני מאוכזב ממך. חשבתי שחוש ההומור וההבנה שלך באנשים ובכלל, קצת יותר מפותח מאוריאל ראש כרוב עם החיוך הדבילי המרוח על פרצופו המתחסד והמילים התמיד "נכונות" לכל מקרה ומקרה. העירקי הזה חסר חוש הומור וכנראה פגעתי לו ב"כבוד" והוא נזקק לנצל את כוחו ולהגיב בחסימה. קורה. בעיקר אצל אנשים לא מפותחים. מהאדיוט המחוייך הזה לא ציפיתי לכלום, אבל ממך כן ציפיתי והתאכזבתי. כנראה שטעיתי בהערכתי אותך. אבל גם זה קורה. ========================================== נשלח על ידי: admor אל: מישהו אחד 2 השני תאריך: 26/10/2006 22:06:18 בהתיעצות המנהלים הוחלט להשאיר את החסימה בעינה. ========================================== נשלח על ידי: admor אל: מישהו אחד 2 השני תאריך: 25/10/2006 13:49:28 שלום אחד שתים שלש דג/ה מלוח/ה כמובן שסיבת החסימה היא לא אי חשיפת השם שלך, אלא ההתנהגות שלך לגולשים האחרים. אם אתה מתחייב לא "לרדת" בכלל על גולשים אחרים ולשפר את ההתנהגות שלך לגולשים אחרים. זה יהיה שיקול נוסף בדיון שנפתח בענינך. תוך יום יומים תהיה לך תשובה סופית. ========================================== הודעה מ: מישהו אחד 2 השני אל: admor תאריך: 25/10/2006, שעה: 13:11:57 תגיד לי, אוריאל התחלק על כל השכל??? הוא באמת איטונג בלי חוש הומור ??? שמתי לו הודעה מפרגנת על החזרה כולל צחוקים וקבלת פנים חמה ודבר ראשון שהוא רץ לעשות זה לחסום?! הבנאדם דפוק על כל השכל? צ´מע הוא לא המנהל היחיד פה, ואני חושב שגם לך יש דעה בעניין כאדם בוגר יותר, שקול יותר, ובעל חושומור יותר. חוצמזה, על פי כללי הנהלת הפורומים אסור לו לחסום ככה כי בדיוק בא לו. זה שאני לא חושף את השם האמיתי שלי זו לא סיבה לחסימה. אני לא חייב לחשוף שם אמיתי ואין לו שום זכות לחסום. זה ניצול לרעה של סמכויות מנהל, בגלל הסתכסכות עם גולש. וגם לך יש דעה ואחריות בעניין ואני מצפה שתיטול אחריות בעניין (...) אם שמת לב, אני לא יורד על אף אחד חוץ מתשובות במקום לבר שיורדת עלי באופן קבוע. ואם היא לא תרד עלי, אין לי שום עניין לרדת עליה. אז תרגיע את יורי-מחיקוני (נראה לי הנהלת הפורומים לא תאהב את הכינוי שהודבק לו ובצדק רב פה), ויפה שעה אחת קודם. אני מוכן להתחייב לא לרדת על אף אחד, אם זה יקל עליך את מלאכת הסרת החסימה (למרות שאני לא חושב שירדתי על מישו מלבד תשובות למי שירד עלי) מצפה לתשובתך ולהסרת החסימה תודה מראש ק. ========================================== ========================================== אודות תקנון עזרה כתבו לנו פרסמו אצלנו קניות קבוצתיות פומביות דרושים למען הקהילה מצוקה תמונות וידאו הכרויות פורומים בלוגים צ'אט הוסף אתר Copyright©1996-2006, תפוז אנשים בע"מ 51 פורומים תפוז אנשים שיווק באינטרנט פורומים