פרשתי

לא ידעתי להיכן לשרשר

לא רציתי לקלקל את שרשור הפרישה לאדמו"ר האדום אנדר לשיקולך. ככל הנראה אני עדיין לא מזלזל בכישוריי עד כדי להפוך לאפיזודה מוזרה ואנטיגוניסטית בפורום יוצבשים כשם שמצווה לומר דבר הנשמע כך מצווה שלא לומר דבר שאינו נשמע החיבור ביני למקום הקדוש לא הסתייע. קורה. וטוב שכך. אכן נמאס להתבחשש... שימרו על עצמכם, והיזהרו בניי ובנותיי מכל משמר מטרולים מחבתים וממבקרי הל"ל (טפו טפו טפו) רחמנא לשיזבן. לא רוצה להתחייב מראש על כלום, אולי אבוא לבקר כשאהיה חייב לפרוק משו... <כך חלפה לה תהילת עולם>

barr1969

New member
שלום ולא להתראות.

אתה מוזמן בעוד חמש שנים לבדוק כמה לא היית חסר. לא בניק הזה ולא בשבע מאות הקודמים לו.

שיהיה בהצלחה!

אומנם לא זכיתי להכירך אך בטוך אני שאם הייתי מכירך הייתי יודע איזה בנא`דם אחלה אתה! אז שיהיה לך המשך חיים מגניבים

תודה חמודה

אדם שרע לו? אני רשע וטוב לו
עייני בשרשור האחרון ותפתחי קצת את הראש גאד דאמט !!! בכלופון אני כבר לשון עבר...

ברכות!

לפני שאתה הולך רציתי לדעת, ממש קראת את הספר 'היו שלום וגו' או שסתם נשמע לך מגניב להגיד ככה? >ספל חמאה שואלת באמת<

רק שאלה קטנה לפני שאתה בורח...

מה הקטע לצאת ולהכנס, לצאת ולהכנס בשערים, יו-מם ולילה??

זה מרגש כומו

זיון לצאת ולהכנס לצאת ולהכנס... מגע שהופך מרגש מגע שהופך מרגש אבל זיון ללא אהבה רק גורם לפצעים בעור ובנפש ולא כיף בסוף. כן. גמני יצאתי לחפש אהבה תיכף אשוב. אבל ספק אם לכאן. נ.ב. נרלי את מבלבלת אותי עם מישו אחר בתכל'ס לא יוצא ונכנס, כולה הייתי לפני כן מישו אחד 1 ו-2 עד שאיזה מישהו ש"הכבוד" העירקי שלו נפגע החליט על דעת עצמו (תוך התנגדות של מנהל אחר שהתפטר אח"כ ובניגוד לכל חוקי הפורומים) לחסום ניק קודם שלי, ולכן נאלצתי להחליף ניק.

וסופסוף מצאת לך פה שבת וטרם

חיפפו אותך אז אתה בורח? מה, לפני שהשאפה תזרוק אותך אתה מעדיף לזרוק הראשון??

יפה לך ההבחנות

שאפו... האמת שנכנסתי שוב רק כדי למות מות נשיקה כומו שצריך ולפי כללי הטקס

uri80

New member
יש לך נטיה מעניינת לסדר את המציאות

לפי מה שנוח לך, הא? לכבודי שלום, אל תדאג. ההחלטות הן על דעת שלושת המנהלים. אנחנו נוהגים להתיעץ ביננו (אבל יפה שניסית להציג את זה כאילו זה קשור לפרישתו של האדמו"ר. אני בטוח שהוא מתפוצץ מצחוק כרגע) כל מה שהתבקשת כדי להמשיך לכתוב כאן היה לא להעליב חברי פורום אחרים. (נחמד שניסית להציג את חסימתך בעבר כביכול בגלל שדרשו ממך להזדהות. יכולת לכתוב ב"פרבדה" אבל מניח שגם להם היו סטנדרטים). חייב להודות שההתיחסות שלך בכל תגובה לעדות מבדרת אותי קצת. החצי העירקי שלי אכן מודה לך מאד
. קשה לשנות הרגלים ישנים מהבית, הא?

מה עכשיו גיבור? תמחוק ת'ציטוטים

מהפרטי? (לא אתפלא אם זה יקרה פחדן... אם היית מסוגל לחסום אחרי שירדתי עליך אישית) דרך אגב, אילולא היית חוסם אותי בניגוד לתקנון הפורומים גם לא הייתי מפרסם את ההתכתבות עם האדמו"ר... אם חשבת שמחיקה של גולש שנמצא בפורום קצת זמן לפניך, תעבור לך בסבבה אז כנראה שטעית. (בקשר לחצי העירקי אתה יכול להרגיע, את הפולניה אני אוהב לא פחות)... קבל בבקשה את מה שבישלת: שער תפוז אנשים | פורומים | קומונות | הבלוגיה | BlogTV | קניות אין לך מסרים חדשים מישהו אחד 2 השני, ומבצע מדהים לסלקום דור 3! יציאה החלף שם משתמש עבור למערכת המסרים המקורית בדוק הודעות חדשות מסרים נכנסים 1 2 [3] 4 5 6 עבור לעמוד: 123456 117 מסרים בתיבה העבר לתיקיה: - רשימת תיקיות -מסרים נכנסיםמסרים מחוקים שולח נושא תאריך admor תגובה: תגובה: תגובה: תגובה: תגובה: היי אבי, 28/10/06 23:30 לכרטיס האישי של admor [סגור] ========================================= הודעה מ: מישהו אחד 2 השני אל: admor תאריך: 27/10/2006, שעה: 19:58:44 אבי, אני מאוכזב ממך. חשבתי שחוש ההומור וההבנה שלך באנשים ובכלל, קצת יותר מפותח מאוריאל ראש כרוב עם החיוך הדבילי המרוח על פרצופו המתחסד והמילים התמיד "נכונות" לכל מקרה ומקרה. העירקי הזה חסר חוש הומור וכנראה פגעתי לו ב"כבוד" והוא נזקק לנצל את כוחו ולהגיב בחסימה. קורה. בעיקר אצל אנשים לא מפותחים. מהאדיוט המחוייך הזה לא ציפיתי לכלום, אבל ממך כן ציפיתי והתאכזבתי. כנראה שטעיתי בהערכתי אותך. אבל גם זה קורה. ========================================== נשלח על ידי: admor אל: מישהו אחד 2 השני תאריך: 26/10/2006 22:06:18 בהתיעצות המנהלים הוחלט להשאיר את החסימה בעינה. ========================================== נשלח על ידי: admor אל: מישהו אחד 2 השני תאריך: 25/10/2006 13:49:28 שלום אחד שתים שלש דג/ה מלוח/ה כמובן שסיבת החסימה היא לא אי חשיפת השם שלך, אלא ההתנהגות שלך לגולשים האחרים. אם אתה מתחייב לא "לרדת" בכלל על גולשים אחרים ולשפר את ההתנהגות שלך לגולשים אחרים. זה יהיה שיקול נוסף בדיון שנפתח בענינך. תוך יום יומים תהיה לך תשובה סופית. ========================================== הודעה מ: מישהו אחד 2 השני אל: admor תאריך: 25/10/2006, שעה: 13:11:57 תגיד לי, אוריאל התחלק על כל השכל??? הוא באמת איטונג בלי חוש הומור ??? שמתי לו הודעה מפרגנת על החזרה כולל צחוקים וקבלת פנים חמה ודבר ראשון שהוא רץ לעשות זה לחסום?! הבנאדם דפוק על כל השכל? צ´מע הוא לא המנהל היחיד פה, ואני חושב שגם לך יש דעה בעניין כאדם בוגר יותר, שקול יותר, ובעל חושומור יותר. חוצמזה, על פי כללי הנהלת הפורומים אסור לו לחסום ככה כי בדיוק בא לו. זה שאני לא חושף את השם האמיתי שלי זו לא סיבה לחסימה. אני לא חייב לחשוף שם אמיתי ואין לו שום זכות לחסום. זה ניצול לרעה של סמכויות מנהל, בגלל הסתכסכות עם גולש. וגם לך יש דעה ואחריות בעניין ואני מצפה שתיטול אחריות בעניין (...) אם שמת לב, אני לא יורד על אף אחד חוץ מתשובות במקום לבר שיורדת עלי באופן קבוע. ואם היא לא תרד עלי, אין לי שום עניין לרדת עליה. אז תרגיע את יורי-מחיקוני (נראה לי הנהלת הפורומים לא תאהב את הכינוי שהודבק לו ובצדק רב פה), ויפה שעה אחת קודם. אני מוכן להתחייב לא לרדת על אף אחד, אם זה יקל עליך את מלאכת הסרת החסימה (למרות שאני לא חושב שירדתי על מישו מלבד תשובות למי שירד עלי) מצפה לתשובתך ולהסרת החסימה תודה מראש ק. ========================================== ========================================== אודות תקנון עזרה כתבו לנו פרסמו אצלנו קניות קבוצתיות פומביות דרושים למען הקהילה מצוקה תמונות וידאו הכרויות פורומים בלוגים צ'אט הוסף אתר Copyright©1996-2006, תפוז אנשים בע"מ 51 פורומים תפוז אנשים שיווק באינטרנט פורומים

admor

New member
אין מה להגיד זה הכל בגללך

בטח רק בגללך פרשתי.(מה פרשתי, הם הכריחו אותי לפרוש) לא ראיתי שכתבתי שהייתי נגד החסימה שלך. מה שקרה שהחלטו שלושתינו שהפורום לא ינזק בכלל מחסימתך. עכשו אתה חייב להיות חסום. כי אתה אולי מאוד וותיק אבל את תקנון הפורום לא קראת: "כלים שימושיים בפורום: מערכת המסרים, המאפשרת לשלוח מסרים (הודעות) אישיים לחברי הפורום מבלי לפרסם את ההודעות בפורום עצמו, הפורום עצמו נועד לדיונים על הנושא המרכזי של יציאה בשאלה ולא בהודעות פרטיות. מתחת כל הודעה (אם אתם רשומים במערכת) תראו את האפשרות של שליחת מסר למחבר ההודעה, או בכרטיס האישי של כל חבר בפורום (הסבר טכני על המסרים). פירסום הודעות שנשלחות במסרים האישיים לא נסלחת אצלנו." <אדמור שכבר לא מנהל אבל מעמיד דברים על דיוקם>

למעלה