לא תהיה לך ברירה, אתה יודע טוב נו, אולי אתה לא יודע בעצם. חיחי, זה יפתיע אותך ^^
S S.Riddle New member 18/3/04 #103 לא תהיה לך ברירה, אתה יודע ../images/Emo3.gif טוב נו, אולי אתה לא יודע בעצם. חיחי, זה יפתיע אותך ^^
S ShinjiChannn New member 18/3/04 #108 טוב בסדררר אז סאקורה תהיה עם שאורן, אבל היא עדיין תהיה שלי כמו שהפאנגירלז פה חושבות שעדיין שאורן שייך להן ^^
טוב בסדררר אז סאקורה תהיה עם שאורן, אבל היא עדיין תהיה שלי כמו שהפאנגירלז פה חושבות שעדיין שאורן שייך להן ^^
S S.Riddle New member 18/3/04 #111 אבל אנחנו פאנגירלז, לנו מותר XD סתם, מי פה חושבת ששאורן שלה? הוא בכלל של סאקורה ^^
O OFIRB9 New member 18/3/04 #125 עוד! בבקשה! מתוך פרקים!!! תעשי שירשור לי שאורן מתוך פרקים בבקשהההההההההההההההההההההההההה יודעת מה אני פותחת שירשור!!!
עוד! בבקשה! מתוך פרקים!!! תעשי שירשור לי שאורן מתוך פרקים בבקשהההההההההההההההההההההההההה יודעת מה אני פותחת שירשור!!!
S SailoR VenuS New member 18/3/04 #52 היה פרק מעולה!../images/Emo47.gif *טויהההההההה* *___* אגב, מי מדובב את לי? דניאל מגון?
O OFIRB9 New member 18/3/04 #55 כן דניאל מגון ומה אריאול קשור פה??? עוד לא הבנתי אותו ואת סאפי... מה הם עושים בסדרה הזו?!
S Spinel Sun New member 18/3/04 #106 אני גם לא ממש יודע מי זה סופי... סך הכל קראתי עליו וראיתי תמונות שלו....