פרק 8

הזכיר בהתחלה

את הפרק הראשון,וזה היה מדליק =] טויה בא לעזרתה של אחותו,קאוואי!!!*____* יוקיטו כ"כ מצחיק XDD אגב,שיוראן מאוהב ביוקיטו,נכון?.. שיוראן חמוד!!!!*-* הקול בסדר גמור =]] סאקורה המסכנה \= בסה"כ פרק ממש יפה =] טויה שולט ^_^

Ray girl

New member
אני לא יודעת עם זה ../images/Emo58.gif או לא..

שיאורן+יוקיטו=אהבה?! ממתי?! יוקי-טו לא קצת מבוגר בשבילו?!

Houndour

New member
ניסוחים מגוונים ../images/Emo3.gif

פרק מצויין! הקול של שאורן מתאים לו מאוד! השם שתקעו לו לא.. טומויו: "תמיד יש על יוקיטו משהו לאכול"
ארררר צנזרו את הרומן של ריקה עם המורה שלה! >< "הילד מבוגר ממנה" אלק..
אני חושב.. שאורן הוא זה שהחזיר את טאנדר לצורתו המקורית, הקלף לא היה אמור להיות שלו??

OFIRB9

New member
אה כן שחכתי את טויה ^_^

באמת קטע טוב! ותודה שסיפרת לנו על הרומן הזה כי ערוץ הילדים לא היו מראים לנו...

ShinjiChannn

New member
מסכים איתך, חוץ ממשהו אחד ../images/Emo8.gif

הקול באמת מתאים לשאורן, וטומויו גם הייתה חמודה היום ^^ ויפה שצינזרו - לטובת ספינל סאן
ובקשר לקלף - סאקורה עשתה את כל העבודה אחר כך אז הקלף שייך לה ^^ מגיע לו

Spinel Sun

New member
לא אכפת לי שלא יצנזרו

היא תהיה שלי בסופו של דבר! שהמורה ילך לעזאזל!

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif אהבתי מאוד את הקול של לי ../images/Emo13.gif

ממש מתאים לו לדעתי. עבודה טובה ^-^ חיח, בקטע שטומויו אמרה את המשפט על יוקיטו עלתה לי בראש מחשבה... טומויו: תמיד יש על יוקיטו משהו לאכול. טויה: *מהנהן, חיוך זדוני מרוח על פניו* אין לך מושג. נאם ^-^ עכשיו שאורן ויתר לסאקורה, אבל מהפרקים הבאים הוא כבר לא כ"כ סלחן...

S.Riddle

New member
נו בטח, נסיון של שנים ../images/Emo3.gif

אל תשכחי ש-CCS הייתה האנימה הראשונה שלי, היה לי הרבהההה זמן להתאמן ~_^

Magma99

New member
לא אהבתי

שאוראן נשמע יותר מדי כמו אש *מתחילה לבכות* מה עשו לשאוראן?!!

star_female

New member
לא צנזרו...

זה שלא אמרו את זה ישר על הפעם הראשונה שמגלים שבכלל היא עם *מישהו*, לא אומר שכבר זה צונזר. אתם קופצים למסקנות, ה*במאית* כבר אמרה שלא שינו כלום... בכל מקרה, אפילו טומויו לא יודעת (או שהיא לא רצתה להגיד לסאקורה..) שריקה אוהבת את טראדה-סנסיי, אבל היא יודעת שזה מישהו שיותר מבוגר ממנה. וזה כל מה שהיא אמרה. גם ביפנית, עד כמה שידוע לי.

Houndour

New member
אווה מאוד צנזרו!

היה חלק שלם של החלפת מבטים בין המורה לריקה, בזמן שהוא קורא שמות.. קטע שפשוט לא שודר.. בשפה העממית זה נקרא צנזור. וכמובן תרגמו אחרת את דבריה של טומויו בצורה ברורה. ביפנית טומויו לא אומרת שזה ילד וברור לכל שזהו המורה. אין כאן שום קפיצה למסקנות, פשוט קטע שלם צונזר... נקבל את זה.

star_female

New member
טוב סליחה :X

מהקטע בכיתה משום מה שכחתי (ידעתי שהוא קיים... אבל לא זכרתי שזה היה בפרק הזה...) ולא ראיתי ממש את הפרק ביפנית אז אני לא יודעת בדיוק מה היא אמרה, מה שכן אני די בטוחה שהיא לא אמרה שהוא מורה או את השם שלו או משהו כזה. בכל מקרה, זה אחד מהזוגות שאני לא הכי מתנגדת שיצנזרו אז מילא.

Houndour

New member
אכן ../images/Emo13.gif

היא לא אמרה את שם המורה, אבל ביפנית זה היה ברור שמדובר בו. כאן אין רמז לזה.. את צודקת, זה לא כ"כ נורא שצנזרו את זה, אבל זה אומר שיכול להיות שיצנזרו דברים אחרים יותר חשובים...

S.Riddle

New member
רשמי הטוֹפוּ: פרק מהמםםם../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

פשוט מהמם
אחד הפרקים הכי יפים שיש..! קודמכל, לי ^________^ אבל... סאיורן?
זה היה... ארר... מפתיע. חפיף
בכל מקרה כולם שם קוראים לו לי
טוב, חוץ ממיילינג הפסיכית ^^ התלבושת של סאקורה כל כך יפה. חיחי. ^_^ הקטע עם טויה וקארו בהתחלה היה כ"כ מצחיק XD לי מושלם
חבל שהתפספסה הבדיחה של קארו ואוסאקה... לכו תסבירו לילדים קטנים מה זה מבטא אוסאקאני במיוחד כשהמדובב הוא ישראלי
אבל אין ספק שגולת הכותרת של הפרק היא... לא צינזרו את השונן-איי
זה צעד אדיר בהחלט לשונן-איי בישראל.... כמה נפלא ^-^ לי פשוט כל כך מקסים..! ואיך שיוּקי הגיע משום מקום, לא קשור לשום דבר XD ההסמקה של לי הייתה ממש ממש חמודה ^^ אבל אם אני לא טועה, צנזרו איזה קטע עם מבטים שעברו בין ריקה למר טראדה, לא?
או שאני מתבלבלת בפרק... הממ. טוב נו, לא הפסד
רק הקטע של "ריקה מאוהבת בילד מבוגר יותר" היה טיפה... האהאהא ^_^;;;; נ.ב. כשקארו אמר לסאקורה ש"לקלוֹ היו בעיות משלו", אני הייתי היחידה שפתאום חשבה על יוּאֵה?

S.Riddle

New member
וכמובן ששכחתי את הדבר הכי חשוב ^_^;

ה-Sister Complex של טויה שתמיד נמצא באיזור כדי להגן על אחותה הקטנה..! ^-^ כמה מקסים..!

moon flower

New member
לא היחידה..

יואה *.* (רוצה שיער כמו שלו ;; לבן ושיגיע עד התחת/ברכיים, עדיין לא ביררתי.. אה.. גם כנפיים.. ) או שמא גם רובי מון קצת קשורה /=

למעלה