פרק 8

DayDreamers

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

קודם כל, בחייך תעזוב כבר את מוניקה, היא לא כזאת מעניינת Oם שיחזירו את צ'ארלי אבל :( [שמתה וחבל] 1. היכולת שהוא גנב מהבחור היא סוגשל פיצוץ מקומי. לא "לחתוך דברים". כמו שאמרו לך כבר, זה הטלקנזיס. הוא קיבל את זה מייד אחרי הרצח הראשון שלו. 2. הנביא... אוקיי, קודם כל הוא לא "יודע הכל". יש דברים שלא באים אליו. ודבר שני, גם אייזק ניבא שהוא עומד למות, וזה לא נתן לו את האפשרות לברוח מהגורל. יש דברים שאיפשר למנוע. ויש דברים שגם כנביא אתה לא יכול לנבא. ---> הגיוני מאוד. רק צריך לחשוב לפני שמאשימים. (מישהו אמר witch- hunt?) וכן, ההאיטי היחיד שיכול לעזור בהריגת ארתור כרגע. אם הוא היה חכם, הוא היה משיג אקדח וצד אותו. ברגע שההאיטי לייד, הכוחות נעלמים. במצב כזה אפשר להרוג אותו. (אבל לא ברור לי אם אחרי ההריגה ההאיטי יכול ללכת, או שהוא יצטרך להישאר עד שהגוף יירקב ולא יהיו גנים שיאפשרו התחדשות.)

Slow Cheetah

New member
לא נראה לי שיחזירו את צ'ארלי ../images/Emo10.gif

זה ממש מייאש שהורגים את הדמויות החמודות.

gwini1

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

ממה צריך הירו להזהיר את מרדית' כפי שהוא אומר בסוף הפרק? מה היא תוכל לעשות?

תשובה... ../images/Emo58.gif

שמעת לא טוב, כי זה לא מה שהירו אמר. הוא אמר: "מרדית תוכל אולי...." ולא המשיך את המשפט כי אנדו קטע אותו....

Yggdrasil19

New member
../images/Emo58.gif

אני פחות אוהב פרקי חזרה לעבר, כל מטרתם למשוך את העונה עוד קצת. לא משהו. ארתור כזה מלך... אפילו שהוא נבל מרושע ונבזי. הייתי צריך לנחש שיש קשר בין מרדית' והפושע ההוא (עכשיו אני מבין שוקראים לו פלינט)! הרי לשניהם יש כוחות אש! ומשום מה נראה שהכוח של מרדית' היה חזק יותר לפני שנה... אולי זה אותו דבר כמו עם קלייר ואל? סיילר הורג (שוב) את הבחור הטלקינטי ולוקח לו את הכוח. הבנתי שנשאלה השאלה למה סיילר היה צריך להשתמש בקריסטל - זה כדי שהקורבן יאבד את ההכרה ולא יוכל לזוז. הרי גם בעונה השנייה הוא תקף את קנדיס באמצעות חפץ, אבל היכולת שלו לערוף ראשים הייתה ותהיה לעד. חבל, אני מעדיף אותו בתור טוב (אבל רק שלא יגלח את הגבות הנצחיות שלו). עובדה, הוא תולה את עצמו על שהרג אדם. ו... הנה, גם הכוח של אל היה טוב ויעיל יותר בעבר! לא משתחררים ממנה זרמי חשמל ללא שליטה כמו מה שקרה עם פיטר בעונה השנייה! לרגע חשבתי שאל הולכת להיות אשתו של סיילר בעתיד. הממ, זה עוד יכול לקרות. מרדית' ופלינט בורחים, מרדית' שורפת את קרון הרכבת. וקלייר נכנסת לתוכו! זה נראה כאילו תפרו כמה שיותר חורים בעלילה בצורה הכי רשלנית והכי הזויה שיש. באמת מסתבר שהיכולת של ארתור היא החדרת מחשבות לאחרים. מעניין איך הוא פיתח את היכולת שלו לשאוב כוחות... למה נוח היה חייב לעורר את הנבל שבתוך גבריאל??? אבל הקורבן נראה כמו EMO (אנשים מלנכוליים ומזוכיסטים שחותכים לעצמם את הורידים), כך שלא איכפת לי. היה לו אבל כוח מה-זה מגניב! ועכשיו... ארתור, יא בן-זונה מסריח, תוריד את הידיים שלך מהירו!!!!!!!

necky

New member
../images/Emo58.gif

אותי מעניין ממי שהילד של סיילר מהעתיד יכול להיות שהוא מאל

necky

New member
../images/Emo58.gif

אל תשכחי שהוא היה עדיין רע כשהוא ניסה לחתוך לה את הראש ואם אנחנו מדברים על ההווה אז בפרק 7 היא נכנסה למקום שבו היא רצתה שיקחו לה את הכוחות וסיילר נמצא שם

Yggdrasil19

New member
../images/Emo58.gif

אבל ארתור עלול להפוך את סיילר בחזרה לרשע
אני אתעצבן אם זה יקרה.

Slow Cheetah

New member
הוא כבר התחיל../images/Emo3.gif

וסיילר בתור קדוש מעונה זה דיי מעצבן. ומאוד מאוד מכוער
(הוא תמיד שם משקפיים, וזה מדגיש את הגבות שלו
)

Slow Cheetah

New member
זה יכול לקרות.

אבל כאילו, מה כבר יכול לגרום להם להפגש ולהתאהב שוב?

necky

New member
למה סתם ככה

לכי תדעי מה יקרה ביניהם בפרקים הקרובים

Slow Cheetah

New member
טוב, לפי התמונות יכול להיות שיש בסיס לזה../images/Emo3.gif

זה יכול להיות מאוד מעניין.

למעלה