פרק 8

ehofi1

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה הכוח של הקורבן השני של סילאר לנפץ כוסות?

DayDreamers

New member
יכול להיות ../images/Emo58.gif

אולי בעתיד שראינו, בו סיילר "טוב", אל אישתו? והקרבן השני באמת היה... מוזר. הכח שלו. אני לא זוכר שסיילר השתמש בכח כזה. מישהו יכול לרענן את זכרוני?

Sandro

New member
משהו שלא הבנתי ../images/Emo58.gif

בשלב שאל ביקרה את גבריאל שיערתי שהיה לו את הכוח הבסיסי - להבין איך דברים עובדים ואת הכוח שהוא גנב - טלקנזיס. אז איך הוא מצליח לחתוך לבחור את המוח שאין לו עדיין את הכוח שיכול לחתוך דברים?

Sandro

New member
איך בדיוק?

הכוח הבסיסי שלו הוא להבין איך דברים עובדים, לא לחתוך דברים.. אם אני לא טועה, בעונה הראשונה שפרופסור סורש מבקש ממנו להראות לו את היכולות שלו הוא לא מצליח לעשות שום דבר.. וזה בגלל שהוא לא שאב עדיין כוחות.. אם זה היה חלק מהיכולת הבסיסית שלו הוא יכל להראות לו את זה, לא? נראה לי שזה חור בעלילה..

Slow Cheetah

New member
1. זה לא שאב כוחות- זה לקח.

הריגת איש, חקירת מוחו וגילוי מקור כוחו לא בדיוק נקרא "שאיבה". היכולת הבסיסית שלו זה להבין איך דברים עובדים, כמו שאמרת, לא יותר מזה.

Slow Cheetah

New member
יכול להיות שאפשר לעשות את עם טלקיניזיס.

אולי בצורה מוזרה, אבל בכל זאת.

Sandro

New member
חשבתי על זה..

אבל זה לא הגיוני.. כאילו, עקרונית אפשר למשוך את המוח בטלקנזיס, אבל רואים בפירוש שזו פעולה של ניסור/חיתוך. תעלומה?

Slow Cheetah

New member
אכן../images/Emo3.gif

אולי זה בגלל שהחיתוך נעשה מעל הגבות, וסיילר בטח מודע לעובדה שגבותיו זקוקות לקיצוץ מיידי. אז הוא מוציא את הזעם (הוא מסרב לקצוץ אותן) על מצחם האומלל של האנשים

ET2k

New member
זה מתחבר עם הרעב...

תמיד חשבתי שהרעב מאפשר את הניסור... כי ידוע שלכוח הזה יש תכונות אלימות...

Slow Cheetah

New member
יכול להיות../images/Emo3.gif

אבל כולם חייבים להסכים שהתיאוריה שלי מקסימה ביותר

למעלה