../images/Emo58.gif
אני פחות אוהב פרקי חזרה לעבר, כל מטרתם למשוך את העונה עוד קצת. לא משהו. ארתור כזה מלך... אפילו שהוא נבל מרושע ונבזי. הייתי צריך לנחש שיש קשר בין מרדית' והפושע ההוא (עכשיו אני מבין שוקראים לו פלינט)! הרי לשניהם יש כוחות אש! ומשום מה נראה שהכוח של מרדית' היה חזק יותר לפני שנה... אולי זה אותו דבר כמו עם קלייר ואל? סיילר הורג (שוב) את הבחור הטלקינטי ולוקח לו את הכוח. הבנתי שנשאלה השאלה למה סיילר היה צריך להשתמש בקריסטל - זה כדי שהקורבן יאבד את ההכרה ולא יוכל לזוז. הרי גם בעונה השנייה הוא תקף את קנדיס באמצעות חפץ, אבל היכולת שלו לערוף ראשים הייתה ותהיה לעד. חבל, אני מעדיף אותו בתור טוב (אבל רק שלא יגלח את הגבות הנצחיות שלו). עובדה, הוא תולה את עצמו על שהרג אדם. ו... הנה, גם הכוח של אל היה טוב ויעיל יותר בעבר! לא משתחררים ממנה זרמי חשמל ללא שליטה כמו מה שקרה עם פיטר בעונה השנייה! לרגע חשבתי שאל הולכת להיות אשתו של סיילר בעתיד. הממ, זה עוד יכול לקרות. מרדית' ופלינט בורחים, מרדית' שורפת את קרון הרכבת. וקלייר נכנסת לתוכו! זה נראה כאילו תפרו כמה שיותר חורים בעלילה בצורה הכי רשלנית והכי הזויה שיש. באמת מסתבר שהיכולת של ארתור היא החדרת מחשבות לאחרים. מעניין איך הוא פיתח את היכולת שלו לשאוב כוחות... למה נוח היה חייב לעורר את הנבל שבתוך גבריאל??? אבל הקורבן נראה כמו EMO (אנשים מלנכוליים ומזוכיסטים שחותכים לעצמם את הורידים), כך שלא איכפת לי. היה לו אבל כוח מה-זה מגניב! ועכשיו... ארתור, יא בן-זונה מסריח, תוריד את הידיים שלך מהירו!!!!!!!