פרק 8

Sandro

New member
אם ככה..

אז הסידרה היא פשוט בדיחה. אין שום קשר בין טלקנזיס לחיתוך ראש, הוא לא גורם למוח להישלף מהראש אלא בפירוש חותך אותו. נטו חור בעלילה!

ET2k

New member
אני הולך להקיא,אבל....

אי אפשר למשוך את המוח דרך הקרקפת... הוא ימעך
צריך לשאול איזה מנתח ראש, מישהוא?!

Slow Cheetah

New member
תראה, הם גם גרמו לנו לחשוב שהוא אוכל מוחות.

וחוץ מזה, רואים שגם פיטר יכול לעשות את אותה פעולה, וזה לא שהוא לקח כוח ניסור או משהו.

Guid

New member
זה בטוח טלקנזיס. /tapuzforum/images/emo58.gif

אחרת הוא לא היה צריך להשתמש בגבישי קריסטל האלה בשביל לגנוב מההוא את הטלקנזיס. רק אחרי שהוא קיבל את הטלקנזיס הוא הצליח לפתוח מוחות בצורה הזאת...

Sandro

New member
אחי זה פשוט חור בעלילה.

לא אמרתי שזה לא טלקנזיס לפי הסידרה, רק אמרתי שזה לחלוטין לא הגיוני - כי אין לזה שום הסבר הגיוני, יוצרי הסידרה לא מבינים שום דבר והם חושבים שאם הם יוצרים סידרה של כוחות על טבעיים אז הם יכולים לשלול את כל החוקים הבסיסים של היקום. בתיאוריה - אם סיילר כביכול היה 'מזיז רקמות במוח באמצעות בטלקנזיס' כדי שהוא שהמוח יחתך היינו צריכים לראות את העור והרקמות זזים לצד ולא נעלמים (כמו פעולה של קילוף תפוז - מקווה שהבנתם אותי ולא הגעלתי יותר מידי) הוא צריך להזיז מספר לא מבוטל של עור ורקמות כדי לגרום לחיתוך.. קיצר אין שום הגיון.

DayDreamers

New member
בחייך מה יש לך לעזאזל? ../images/Emo58.gif

אתה מאלה שמנסים לחפש כל הזמן חורים בעלילה, העיקר למצוא משהו גם כשאין, אה? טלקנזיז לעזאזל! ברור שככה הוא עושה את זה! אין פה שום "חור", מי אמר לך שהוא "מנסר" ?! טלקנזיז, הוא יכול להזיז *הכל*, והוא יכול לעשות כל פעולה שסכין עושה - הוא לא מזיז "אובייקטים", הוא יכול להזיז גם אטומים. הוא גורם לראש לפעול בדיוק כאילו חתכו אותו. זה טלקנזיז, זה לא עובד לפי "עצמים גדולים", זה עובד לפי אטומים! בחייך תחשוב קצת לפני שאתה מחליט שמשהו הוא חור בעלילה. נמאס לי כבר מכל השטויות שאומרים פה כל הזמן.

Sandro

New member
יש לי היגיון ../images/Emo58.gif

ואני לא מחפש שטויות שיצדיקו דברים שקוראים בסידרה. אם היית יודע קצת כימיה בסיסית היית מבין שגם שמזיזים אטומים האטומים האלה צריכים לזוז לאנשהו, שסיילר מזיז את הפאקינג 'אטומים' האם צריכים לזוז לאנשהו, שאריות עור וכאלה, אם היית 'מזיז' חתיכה משולחן היית רואה את החתיכה זזה לצד, היא לא הייתה 'נעלמת'. טוב, who cares, אתה מושפע חזק מהסידרה ולא משנה שום דבר שאני אגיד, אתה תמצא איזה תירוץ ותגיד שזה לא ככה זה ככה. כמו שלך נמאס מ'שטויות' לי נמאס מחורים שאנשים מנסים לסתום בכל דרך כדי שהסידרה תיראה היגיונית.

o r e l i

New member
פרק ייפה ../images/Emo58.gif

משפחת פטרלי.. אז אמא פטרלי הייתה פעם תמימה כזאת? מווזר חח אבא פטרליי ממש רשע : ( נחמד שהראו את הקטעים שהיו מזווית אחרת..כאילו תקטע של מוהינדר והמונית..ואת קלייר בשרפה.. אממ...נכון שפעם שקלייר ראתה פעם ראשונה את מרדית..אז מרדית סיפרה לה שהיא הייתה בטוחה שהיא מתה בשריפה? או שהיא אמרה לה שהיא שלחה אותה לאימוץ או משו כזה..

Sandro

New member
../images/Emo58.gif

פרק היסטורי אבל קצת משעמם.. בנוסף גילינו דברים לא הגיוניים: 1. היכולת של סיילר לפתוח את הראש הייתה קיימת לפני שהוא שאב אותה מהבחור.. לא הגיוני 2. איך יכול להיות שהנביא המדברי הזה מת כל כך מהר, מה הוא לא יכל לחזות שארתור יגיע וינסה להרוג אותו בדיוק כמו שהירו ניסה? אז יופי, ארתור מרוקן מכולם את הכוחות.. הוא יכול גם לרוקן מהאיטי את הכוח? כנראה שלא, אולי האיטי היחיד שיכול כרגע לעצור את ארתור? אבל לא, ארתור חי לנצח ומקסימום הוא יכול לעצור את הזמן ולהחזיר הכל לקדמותו.. עצה ליוצרים: האנשים שרואים את הסידרה אוהבים לראות סוף אפשרי באופק, שהמצב פחות או יותר מאוזן, שיש טובים עם כוח ורעים עם כוח ולא רק רעים עם כוח.. האנשים אוהבים עיקביות ושנצמדים לפרטים הקטנים ושהכל פחות או יותר הגיוני. העונה התחילה מעולה, אבל הצלחתם לקלקל וחבל. ו.. לא קצת שכחנו מההיא שיכולה לחקות תנועות וכוחות של אנשים שהיא רואה?

RoyBO

New member
ארתור לא יכול לעשות כלום להאיטי

מהסיבה הפשוטה שכאשר הוא לידו הוא לא יכול להפעיל שום כוח!

RoyBO

New member
אני לא בטוח אם הכותרת היא סוג של ספוילר

אם כן מתנצל על כך.

למעלה