it's not amazing..../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif
כמה מדכא. קודם כל- הופתעתי שהם התייחסו לזה כ"כל מה שהפריע לרורי, זאת העובדה שהיא לא נכחה" שאח"כ הם אמרו "אם לור הייתה מדברת עם רורי קודם, היא הייתה משכנעת אותה לא לעשות את זה" אז בעצם, זה לא זה שרורי לא נכחה, זה זה שהיא לא רוצה את הנישואים האלה כ"כ מהר!! הקטע עם לור ולוק- אהבתי שהם החליקו את שיחת הטלפון, ריאלי למדי והגיוני. לא אהבתי שהיא באה לבקר- כאילו הגיוני, אבל אולי קצת מוגזם..במיוחד שהם לא דיברו מאז שנפרדו- חוץ מלשכנע את עצמם- אחד מול השני..שהם שמחים על הפרידה. בעצם, יותר לוק עשה את זה לפני לורליי וזהו.:X אבל פתאום הכל בסדר, היא באה לבקר, נשואה..והוא קולט. נורא למדי, עצוב ממש. ואיך הרופאה בכלל קראה לשניהם בשם המשפחה של אפריל.
אותי זה שעשע. מתחילה ממש לא לאהוב את אפריל, בסצינת הנשיקה היא פשוט שיחקה גרוע..ממש! וחשבתי שכאבי הבטן זה בגלל מחזור או משהו והיא לא רוצה לחלוק את זה איתו..
הצחיק אותי כשהם דיברו על החברים שלה והוא כאילו ממש בעניינים.
כמו שיחות שלי ושל אמא שלי.
רורי ולוגן- מעניין. אהבתי את הויכוח, שיפרדו כבר. boyfriend מעצבן אותי..זה כמו מישהי מהבסיס שלי שקוראת לחבר שלה baby. גאד.:X
השתמשו בשמות! או כינויים נורמליים!
מה עוד? בלי ליין וזאק- לא ממש ביאס אותי. בלי ריצ'ארד ואמילי- קורה יותר מדי פעמים העונה.
הבריטי ההוא שדיבר המון שיעמם אותי כ"כ..גם לא הבנתי כלום.
לאיודעת מה עוד, פרק מאכזב.