פרק 8 .. מה דעתכם?

o0Invisible0o

New member
מה??

אז האתר הנאמן בגד בי?
טוב אני אתאמץ קצת ואמצא.

פרק 708../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק אבל דבר אחד עוד לא הבנתי מה התוכנית שלוק ראה בבית חולים? הוא קשור ללורלי או מה? חוץ מזה סוף סוף הסדרה חזרה לעצמה אחרי כול כך הרבה אכזבות קבר חשבתי להפסיק לראות אותה אבל אחרי הפרק הזה... פשות מעולה למרות שעוד חסרה לי מוזיקה באמת יופי של פרק.

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif זו לא

תוכנית אלא סרט ישן בשחור לבן שבו הגיבורה מדברת מהר-מהר והנושא הוא שיש 2 גברים שמאוהבים בה ולבסוף היא בוחרת באחד מהם. וזה כמובן מזכיר את לור שמדברת המווווון וגם די מהר וגם היו 2 גברים בחייה. בעונה ה-4 לור הצליחה לשכנע את לוק לראות אצלה סרטים ישנים בוידיאו והוא ראה אצלה לראשונה את קזבלנקה ועוד סרטים מהסוג הזה. אז הסרט הזה בTV הזכיר ללוק את לור מכמה סיבות. ועכשיו עלה על דעתי שאפשר לראות כאן השוואה לטובתו של כריס: בעוד שלור היתה צריכה לשכנע את לוק לראות איתה סרטים שהוא לא ראה מעולם, והוא כאילו עשה לה טובה שבא אליה והסכים לראות וגם הפריע לה וכו', הרי שכריס יזם את הנסיעה ההיא שבסופה הגיעו לאסם הגדול ואז הקרין לה סרט בשחור לבן שהיא אוהבת. אז את לוק היא היתה צריכה לשכנע ולעשות הכל, ואילו כריס עשה את הכל כדי לענג אותה.

o0Invisible0o

New member
it's not amazing..../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

כמה מדכא. קודם כל- הופתעתי שהם התייחסו לזה כ"כל מה שהפריע לרורי, זאת העובדה שהיא לא נכחה" שאח"כ הם אמרו "אם לור הייתה מדברת עם רורי קודם, היא הייתה משכנעת אותה לא לעשות את זה" אז בעצם, זה לא זה שרורי לא נכחה, זה זה שהיא לא רוצה את הנישואים האלה כ"כ מהר!! הקטע עם לור ולוק- אהבתי שהם החליקו את שיחת הטלפון, ריאלי למדי והגיוני. לא אהבתי שהיא באה לבקר- כאילו הגיוני, אבל אולי קצת מוגזם..במיוחד שהם לא דיברו מאז שנפרדו- חוץ מלשכנע את עצמם- אחד מול השני..שהם שמחים על הפרידה. בעצם, יותר לוק עשה את זה לפני לורליי וזהו.:X אבל פתאום הכל בסדר, היא באה לבקר, נשואה..והוא קולט. נורא למדי, עצוב ממש. ואיך הרופאה בכלל קראה לשניהם בשם המשפחה של אפריל.
אותי זה שעשע. מתחילה ממש לא לאהוב את אפריל, בסצינת הנשיקה היא פשוט שיחקה גרוע..ממש! וחשבתי שכאבי הבטן זה בגלל מחזור או משהו והיא לא רוצה לחלוק את זה איתו..
הצחיק אותי כשהם דיברו על החברים שלה והוא כאילו ממש בעניינים.
כמו שיחות שלי ושל אמא שלי.
רורי ולוגן- מעניין. אהבתי את הויכוח, שיפרדו כבר. boyfriend מעצבן אותי..זה כמו מישהי מהבסיס שלי שקוראת לחבר שלה baby. גאד.:X
השתמשו בשמות! או כינויים נורמליים!
מה עוד? בלי ליין וזאק- לא ממש ביאס אותי. בלי ריצ'ארד ואמילי- קורה יותר מדי פעמים העונה.
הבריטי ההוא שדיבר המון שיעמם אותי כ"כ..גם לא הבנתי כלום.
לאיודעת מה עוד, פרק מאכזב.

בייבי זה עוד בסדר...

הייתה לי אחת בחדר שכל מילה שניה שלה עם החבר הייתה "בייב". וזה ממש ממש לא התאים לה להגיד את זה. היא הייתה גם סנובית מתנשאת וכשזה הגיע לשיחת טלפון עם החבר היא תמיד נשמעה מתוקה כל-כך עד שזה החליא.

samamish

New member
אז מה נסגר בסוף

עם המבט של לורליי בסוף הפרק הקודם? (לא ראיתי- מכורה לספויילרים!)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifכלום.

היא סתם חששה מלספר לרורי, בצדק. לבסוף היא סיפרה, רורי כעסה. הן דיברו והשלימו. אה, ולוק ראה שהיא נשואה...

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif לוק

ממש לא מעניין אותי: הוא קיבל מה שמגיע לו. לור הציעה לו כמה פעמים נישואים וכל פעם הוא דחה ופעם אחת ממש סירב. הוא יכול לבוא בטענות רק לעצמו. מה הוא חשב? שהיא תשב ותחכה לו כל החיים? מה שמאוד אכזב אותי היה כל הקטע בין לורליי לבין רורי. כבר בפרק הקודם מאוד תמהתי שהיא התחתנה בלי לומר לרורי ובלי רורי. וכמו שרורי שאלה אותה ובצדק: היית רוצה שאתחתן בלי שתדעי על כך מראש ובלי שתהיי נוכחת בטקס? ואמנם היא התנגדה מעט כשכריס רצה להוציא את הרהיטים של רורי מהחדר ולשים בגראז' כדי שכשג'יג'י תבוא לבקר יהיה לה חדר. אבל לקראת סוף הפרק לורליי היתה כבר כל כך להוטה, שהיא לא יכלה להתאפק עד הבוקר ובאמצע הלילה ניסתה לגרור את השולחן של רורי. זה שכריס ממש מנותק ולא מבין ולא כל כך אכפת לו זה די מובן - סוף סוף בערך 15 או 16 שנים הוא בכלל לא ראה את רורי, וגם אח"כ הוא ראה אותה ממש מעט. אז בעיניו היא כבר "גדולה" ולא צריכה חדר בבית. מה גם שהוא בכלל משתלט על הבית של לורליי ורוצה לשים מסכים שטוחים וכו'. אבל אין לי בעיה איתו: הוא רוצה מה שהוא רוצה. אני כועסת על לור: היא הרי מכירה את רורי מגיל 0 והיו להם תמיד קשרים כל כך קרובים ואוהבים. אז פתאום, היא מתחתנת וטראח זורקת את הרהיטים של רורי לגראז'. הרי בדיוק עכשיו לרורי אין איפה לגור, וייתכן שהיא היתה שוקלת לשוב - לפחות לתקופה מסוימת - לבית שלה ולחדר שלה. אבל אין, אי אפשר - עכשיו אימא נשואה ולרורי אין חדר... וגם אם היא נותנת לכריס להשתלט לה על הבית - זו הבחירה שלה. אז אני מתפלאת על האדישות שלו אבל כועסת עליה. מה יש, הרי ג'יג'י בכלל בפאריז ומי יודע מתי תחזור ואם תחזור לתמיד או רק לביקורים קצרים. ההורים של רורי יכלו לחכות שנייה לפני שזרקו את הרהיטים שלה. זה לא כאילו שג'יג'י זקוקה לבית ממש ברגע זה. וזה מזכיר לי מה שכתבתי בשבוע שעבר על המבט של לור: הרי היא לא היתה נשואה מעולם וגם לא גרה באותו בית עם גבר, ופתאום עכשיו היא גם נשואה וגם כריס עבר אליה הביתה, והיא מרגישה שהוא פולש לה ומשנה לה הכל. מעניין אם היא תצליח להסתגל לחיי הנישואין ולעצם זה שעכשיו היא לא הקובעת היחידה בבית שלה, אלא שזה הבית שלה ושל כריס - ולא הבית שלה ושל רורי. ומצד שלישי, קרוב לוודאי שרורי באמת לא רוצה לחזור הביתה ובאיזה שהוא שלב היא תתחתן, אבל אולי גם ללורליי מגיע? המממ. ובכל זאת, אפשר היה לחכות עם החדר של רורי ולא לעשות את זה בשנייה שכריס נכנס הביתה.

D2T2S

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo35.gif

אבל זה לא ברור שכל השירשור הזה זה ספויילר אחד גדול ? הרי הוא עוסק בפרק 708 , אז מי שעדיין לא הגיע לאותו פרק שלא יכנס לאותו שירשור בכלל. למה שיכנס להודעה אחת מתוך שירשור שלם על אותו פרק ולא יצפה שיהיה בו מידע. לדעתי- כל עוד אין ספוייר בכותרת וההודעה משורשרת לשירשור בנושא פרק מסויים אין טעם להיות קטנוניים על ה-
יום טוב לכולם

למעלה