פרק 7X03 Fragile Balance - שרשרו!!!

kinspirit

New member
פרק 7X03 Fragile Balance - שרשרו!!!

XiroX

New member
../images/Emo58.gif איך זה

שעוד לא שמענו ממנו עד עכשיו. זא, בטוח שלאסגרד יש עוד איזה שימוש כלשהו בשביל אוניל לא? בכל זאת חוליה חדשה באבולוציה וכאלה. או נגי,ד בטוח שהוא היה יכול להיות שימושי באטלנטיס, וזה גם היה נותן לו לתפוס מרחק קצת.

Echelon

New member
אכן פרק משעשע

אין לי הרבה יותר מדי מה להגיד, אבל היה נחמד ומצחיק.

jewish master

New member
משחק נהדר!!!

השחקן שמשחק את מיניג'ק, מייקל וולך, מפגין יכולת משחק מדהימה, וחיקוי מושלם של אוניל, כולל צורת הדיבור הייחודית, שפת הגוף הכל! (קצת |ספויילר|) בכלל יש בעונה הזאת כמה פרקים עם משחק יוצא דופן במיוחד, כש-lifeboat מתעלה מעל כולם לדעתי.

kanshoof

New member
כמו שכתבתי פעם-אז זה היה עם../images/Emo58.gif

ממש ענק המשחק של הילדון, הדהים אותי עד כמה מדויק החיקוי. ע-נ-ק. ושאר הפרק גם היה נחמד מאד, כמו כל פרק עם ההאסגרד. לא יודע למה זה ככה אבל פרקים איתם הם האהובים עלי ! (ואם יש איזה ג'וק מכני סגול או שניים אז מה טוב !)

nzkiwi

New member
דבר אחד היה תמוה בעייני

שהחילים המצוקמקים האלה כן הקשיבו לילדונצ'יק אבל לא הקשיבו לקרטר האלוהית

Chelnak

New member
לא כל-כך הבנתי את הקטע עם קולונל בק

אחרי שאוניל המשובט דיבר איתו, הוא התקשר להמונד. למה הוא התקשר אליו? איזו סיבה היתה לו להתקשר ל-SGC (הרי הוא בסך-הכל פגש "אחיין" של מכר שלו)? איך הוא ידע לאן להתקשר?

Chelnak

New member
לא, הוא לא:

כשהמוד עונה לטלפון, אומרים לו: "General Hammond, Sir, I have a Lt. Colonel Beck from the 10th Air Base Wing at the Air Force Academy on the line for you. He says it has to do with Colonel O'Neill." וגם לפי הפגישה בינו לבין אוניל המשובט, לא נראה שהם נפגשו הרבה לאחר מלחמת המפרץ.

Niro85

New member
טוב אז לא יודע...

אוליי עדיין הקולנל אמר לחבר שלו או משהו שהוא פגש את אחיינו של אוני'ל,אי אפשר לדעת..

הלדין

New member
די פשוט.

חיל האוויר הפיץ הוראה כללית לכל החיילים שלו להודיע להם אם הם רואים ילד שעונה לתיאור ספציפי מסוים. נאמר קודם שחיל האוויר מסר הוראות כאלה. קולונל בק רק מילא הוראות...

guinan

New member
יותר פשוט

גם להם יש מה שנקרא אצלנו חיל השלישות גם אם לא ידע איפה ג'ק זה יכל לעבור דרך יחידת הקשר של הבסיס שלו

subatoi

New member
אולי הוא ידע בוודאות שאין לג'ק אח?

אולי הבחורצ'יק נראה לו חשוד, שהוא מבקש ממנו לקנות לו בירה? אני בעד הראשון, וזה אפילו נשמע לי מאוד אמין.

kinspirit

New member
אולי הוא בכלל התקשר לג'ק?

אני לא זוכרת מה בדיוק נאמר, אבל אולי הוא בכלל התקשר לחפש את ג'ק (רצה לספר לו שהוא פגש את האחיין שלו, הילד הזכיר לו נשכחות והוא החליט לחדש קשר ישן) ואז העבירו אותו להמונד...

Echelon

New member
גליץ' קטן ../images/Emo58.gif

בן ברוודר צריך להיות גם בקבוצה שאוניל מדריך לא
?

Beyond Time

New member
ב-ר-א-ו-ד-ר חביבי ??? :) ../images/Emo2.gif

רוצה לראות ולדעת גם! מיד! מה לו ולסטארגייט? רוצה לדעת גם - הו כן, כן, כן! :)

למעלה