פרק 7X02 homecoming - שרשרו!!!

subatoi

New member
בבקשה:

מתוך אתר סטארגייט ישראל
מאמרים
מאמרים נוספים

subatoi

New member
קצת בגרות...

השחקן הוא רק בן אדם. הדמות שלו היא רק דמות. אין שום סיבה לשנוא אותו או את הדמות שלו. אז הוא בא במקום דניאל, אז מה? בתור דמות בפני עצמו, הוא היה כ"כ נורא? אם הוא היה קיים כבר מעונה 1, עדיין הייתם שונאים אותו? מצד שני, אני גם לא מבין למה שונאים את ווסלי קראשר, אז כנראה שאני בעייתי. P-:

nzkiwi

New member
אוי זה הבן המעצבן של הרופאה לא? ../images/Emo3.gif

ממב"כ הדור הבא... אני יגיד לך למה, כי הוא נכנס לאנטרפריז (או איך שלא רושמים את זה) בפרוטקציה...

subatoi

New member
אוי נו...

מה
רק אל תכתוב לי שהוא הבן של המלהקת. גם את זה כבר שמעתי פעם...

subatoi

New member
תזהר ממני!!!

לא מתעסקים עם טרקי שביטלו לו את הסדרה לפני פחות משבוע! אתה לא יודע כמה מסוכן זה יכול להיות, ובטח לא מנומס.
|מלקק את הפצעים|

nzkiwi

New member
מצטער סקובי זה באמת לא מגיע לך |4u|

לשרותך תמיד NzKiwi

subatoi

New member
זה יותר טוב...

תגיד, אתה עושה משימות רוצח שכיר לארה"ב? יש לי כמה קברניטי טלויזיה להתנקש בחייהם. בא לך? (לא, זה לא קשור בכלל להודעה הקודמת שלי, מה פתאום?) |מעמיד פני תם|

nzkiwi

New member
אני? תגיד מה אתה משוגע? אה? אה? אה?

ששששש... בשביל זה יש מסרים אישים...

kinspirit

New member
בשבילי היא נצחית ../images/Emo3.gif

אתה יודע טוב מאוד כמה זמן סחבתי אותה בתוכי ואילו מסלולי מכשולים עברתי עד שסיימתי אותה.

subatoi

New member
תיקון

זהר היה בכוונה תחילה, צורת ביטוי, יו נואו (=אתה יודע, אם אתה מתעקש). פרקר לואיס זקן = קורין נמק. אני לא מבין מה כ"כ רע. תגיד לי ואז אני אוכל להתייחס.

lulit

New member
איזה רשע.. מה זה פה??

דניאל חזר מהמתים - ארוע מרגש ללא שום ספק, אבל ככה לזרוק כמו גרב ישנה? ועוד לאן זרקו אותו.. (דדוקא שמחתי לראות שהשנמים שאחרי פארקר לואיס עשו לו רק טוב) יוחזר ג'ונאס לאלתר, וישאק!!!!

subatoi

New member
../images/Emo9.gif

רק תשתדלי להוסיף גרשיים, וישא"ק! (זה ממש תופס בכל משפט שני) |מחייך בגאווה|

lulit

New member
שכחתי ../images/Emo9.gif

וישא"ק וישא"ק וישא"ק וישא"ק וישא"ק וישא"ק

subatoi

New member
אז ככה... רשימת רשמים

1. היה נחמד לראות את יו מזדקן (אבל בעצם לא ראינו אותו היום. שיהיה). 2. תגידו, בהקשר לזה, כשגואולד צריך פונדקאי חדש, ניקח לדוגמה את יו, הוא יחפש אחד שממשיך את התדמית שלו, יענו בחור מבוגר ומלוכסן, או שהוא ילך על מה שיש (ואז זה קצת מאבד את כל התדמית והתפקיד שהוא לקח לעצמו)? 3. היה מגניב לראות את בעל ככה בהפתעה, למרות שקיויתי בסתר ליבי שיהיה איזה דיאלוג מעיף ניצוצות
בינו לבין ג'ק. 4. וולטר המלך
היה האדם הראשון שראינו בפרק היום. מי אמר שלא מצ'פרים אותו? 5. מי זה/זו בסטט, שטיאלק הציע לפנות אליו/אליה במקום בעל? 6. הפרק היה פחות מצחיק מאשר הקודם, אבל בכל זאת היה אחלה פרק. 7. ג'ונאס נשאר עם שיער מבולגן, והדביק את דניאל וג'ק. איך אחי אמר? "אף אחד מהם לא הסתפר מאז עונה 6?" 8. למה הג'אפה של אנוביס ירה בסא"ל של קלונה אחרי שהוא קיבל ממנו את הגביש? בסדר, כי הוא מניאק, אבל גם למניאקים יש סיבות בד"כ. למה הוא ירה בו? 9. ומשהו לפני אחרון - יש עוד דרך לרדת מספינת אם
שלא ע"י הטבעות? כי אם זו הדרך היחידה, איך זה שג'ונאס ודניאל היו הראשונים שירדו לתוך המוזיאון, אם יש כבר "אלף חיילי אויב בעיר"?
10. ולסיום - הו, ג'ונאס, יקירנו, אנחנו עוד נתגעגע אליך...
נ.ב. מהפרק הקודם (אמרתי לכם ששכחתי משהו) - היה נחמד מצידם להזכיר את הבן של ג'ק, במסגרת השכחה של דניאל. זהו להיום.

למעלה