פרק 7X02 homecoming - שרשרו!!!

Tollan

New member
ג'ונאס רק חימם לדניאל את המקום...

לא הייתה כוונה תחילה להוציא את דניאל לעונה, להביא את פרקר לואיס במקומו, ואחרי עונה להחזיר את דניאל. מייקל שנקס (השחקן של דניאל), רצה לצאת מהסידרה, אז לא הייתה ברירה - הביאו מישהו במקומו. אני מניח שאחרי עונה שנקס רצה לחזור, וכמובן שהחזירו אותו. ברגע שהחזירו אותו היו חייבים להיפטר מג'ונאס, הוא ודניאל היו על אותו "תקן", לא היה מקום לשניהם בסידרה.

Beyond Time

New member
תיארתי לעצמי שההסבר הוא כזה

מה שעושה את זה די רדוד, שמכניסים את שנקס לפי החשק שלו...

subatoi

New member
למה לוותר על קלף מנצח רק בגלל שהוא

קפץ החוצה מהחפיסה? (-: המעריצים (ובעיקר המעריצות) היו שמחים לקבל אותו בחזרה, וכך אכן קרה. למה שהמפיקים יסרבו?

Tollan

New member
למה רדוד?

הוא מייקל שנקס! תחשוב על כל הרגעים היפים שהיו איתו בסידרה. על כל האושר שהוא הביא לכולנו... הייתי נותן לו כליה אם היה מתחשק לו.

Raist

New member
פרק נחמד..

לא יותר מחכה לראות את הסוף של עונה 8

lulit

New member
למה לקחו לי את ג'ונאס?? ../images/Emo7.gif

ציפיתי לקצת יותר. הפרק הקודם נגמר בכזה מתח.. סיום די פושר (ועצוב.. ג'ונאס.. אני אוהבת אותו..)

Tollan

New member
אני לא מבין את הצער הזה על ג'ונאס..

למען השם אנשים, דניאל חזר! דניאל!!! ג'ונאס היה רק ממלא מקום... הוא סוף סוף חזר לבית שלו, בשביל ללמוד משחק

subatoi

New member
זהר ממני ../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif עד ג'ונאס ../images/Emo70.gif

Tollan

New member
גרררר

אני לא מבין אותכם. מבחינתי היו יכולים לשים דמות קרטון של דניאל בעונה השישית, וזהו.

kinspirit

New member
סליחה!

עד כאן! באמת! בלי לפגוע... תראה, את מה שהיה לי להגיד על הדמות של ג'ונאס כבר אמרתי באותה כתבה נצחית שלי ולכן לא אחזור על הכל בשנית. אבל השורה התחתונה היא שהבחור הוא בסדר - קצת דיקט, נכון, אבל זה לא באשמתו. ככה כתבו אותו. ואם זה משנה משהו, אני חושבת שזה היה אכזרי במיוחד לסלק את ג'ונאס בצורה כזאת ברגע שדניאל חזר. זה הזלזול המוחלט בבחור. מסכן
ועוד כתבתו את זה כאילו הוא בוחר לעשות את זה ונותן לדניאל את ה"רשות" לקבל את מקומו בחזרה. ב-ס-ד-ר! עד שג'ונאס כבר התחיל להרגיש חלק מהצוות, עד שג'ק התרגל אליו והתחיל לתת לו את הכבוד הראוי לו, בועטים בו החוצה רק בגלל שהבחור רצה לחזור. kinspirit שבאמת, אבל באמת, צריכה ללמוד למבחן שיש לה מחר

jewish master

New member
סליחה!

אנחנו מדברים על אותו ג'ונאס? אותו ג'ונאס שתיילי מתכת עברו דרך פיו כדי לשמור על החיוך שלו לנצח? אנחנו מדברים על אותו ג'ונאס שהרג את דניאל? (טוב אולי הרג זה קצת קיצוני, והוא בכל זאת קם לתחייה, אבל אם הנוצרים עדייין שומרים לנו טינה על מה שקרה לישו, אז גם לי מותר, בעצם אפשר לראות כמה קווי דמיון בין סיפור ישו לסיפורו של דניאל, שניהם הטיפו לשלום שניהם מתו וקמו לתחייה, טוב נראה לי קצת נסחפתי עם הסוגריים האלו, אז שכחו מזה!)

nzkiwi

New member
תגיד

על איזה תיילי מתכת אתה מדבר בדיוק? (זאת ירידה או שהשחקן עשה ניתוח פלסטי? או מה???) ד"א אני בעד ג'ונס+דניאל ביחד

subatoi

New member
../images/Emo45.gif

רציתי לשאול את זה בנפרד, אבל אם כבר בקורין נמק עסקינן - מישהו שמע למה בדיוק הוא עזב? ז'תומרת, גרסה רשמית, לא שמועות שמסתובבות ברשת. הוא לא רצה להיות במקביל למייקל שנקס, או שבאמת המפיקים לא חשבו שיש מקום לחמישה אנשים בצוות?

nzkiwi

New member
אופסי!! אם שאלת אותי, אין לי שמץ...

מה שבטוח זה שחבל שהוא עזב... לא קיבלתי ממך מסר לגבי העבודה שרצית שאני יעשה... (קברניטים משהו...)

subatoi

New member
אפילו אני שכחתי מההודעה הזו על

קורין נמק. אני אלך לשאול בעמוד הראשי (יש כאלה שקשה להם עם שרשורפלצתים גדולים). ובקשר לג'וב ההוא שיש לי להציע לך... אני אפנה אליך. בזמן ובמקום המתאימים (שששש...).

kinspirit

New member
אני מפנה אותך לכתבה שלי

למקרה שעדיין לא קראת - "הרצחת וגם ירשת, סיפורו של ג'ואס קווין"

למעלה