פרק 7X02 homecoming - שרשרו!!!

kinspirit

New member
פרק 7X02 homecoming - שרשרו!!!

כן, הזמן הזה של השבוע הגיע שוב - אז מה יש לכם להגיד על הפרק?!

Usul19

New member
אני לא מאמין!

לג'ק יש שיער אפור?! בעונה הראשונה יש לו שיער חום בהיר...

Tollan

New member
בוקר טוב...

ברור שיש לו שיער אפור... זה כבר כמה זמן ככה. בסוף העונה השישית אפילו יש את הפרק Double Jeoperdy שבו אפשר להשוות בין השיער של ג'ק היום, לשיער שלו בעונה השנייה.

Usul19

New member
טוב, לי זה לא כל כך ברור...

אני עדיין בעונה הראשונה.

Usul19

New member
כי זה מעניין...

ואין לי ממש סבלנות לחכות 7 עונות עד שאני אגיע לשם... אז אני רואה את זה וגם את הראשונה, שסיימתי לראות אותה ד"א, הספינה של הבן של אפופיס הגיע לכדור הארץ, הם יפלשו לכדור הארץ?!

subatoi

New member
לא חבל על הציפיה? אתה לא מרגיש שזה

הורס לך? בכל מקרה, אני לא ממש האדם לשאול אותו (אני גם לא ממש אדם), אני מאלה שלא זוכרים כלום

subatoi

New member
ככה זה, אתה יודע, מזדקנים...

|מחפש את מקל ההליכה שלו ומנסה להזכר איפה השיניים התותבות|

GoldenEye2015

New member
מזכיר לי קטע מהפרק הקודם

דניאל:השיער שלך תמיד היה ככה? ג'ק(אחרי כמה שניות ובמבט קצת מבוהל):איך ככה?! דניאל:אהה..לא חשוב. בקשר לפרק של היום,פרק נחמד.יש לי רק שאלה אחת,מישהו זוכר מקרה אחר שדובר בו על "רציף טבעות"?לא זכור לי דבר כזה,הרי למשל לספינת המטען של הג'ואולד יש טבעות ללא קשר לשום רציף.

subatoi

New member
לא הבנתי.

זה לא פשוט החדר של הטבעות? אולי הוא מספיק גדול כדי לקרוא לו רציף.

amirze

New member
הוא מתכוון Ring Platform כנראה

זה פשוט המערכת של הטבעות...

subatoi

New member
נו, אז זה לא מה שיש בכל ספינה

של גואולד? שם הם מחזיקים את הטבעות, שלא יברחו...

GoldenEye2015

New member
אני מתכוון...

לעיגול שהיה במחסן שאליו הגיעו הטבעות ואיתם ג'ונאס ודניאל.

subatoi

New member
אני עדיין לא מבין מה השאלה, אולי

תוכל להסביר.
יש בכל ספינה את העיגול הזה, שממנו יוצאות הטבעות ומשגרות אותם כל פעם מחדש. אני מניח שלחדר שבו הן נמצאות קוראים פשוט רציף השיגור, או משהו דומה. לא טוב?

GoldenEye2015

New member
תודה על הרצון לעזור ../images/Emo13.gif

בדקתי ב-gateworld ועכשיו הכל ברור.העניין היה שלא ידעתי שיש צורך בשני RINGS PLATFORM כדי לבצע שיגור,כי הרבה פעמים השתמשו באלה שבספינות המטען לשיגור לכל מקום שהוא, גם אם אין על הקרקע RINGS PLATFORM. מסתבר שבד"כ השיגור הוא מפלטפורמה שעל ספינה,למשל, לפלטפורמה שעל הקרקע,אבל גם אפשר לשגר מפלטפומה שעל ספינה לנקודה שנמצאת בדיוק מתחת לה על הקרקע. עד עכשיו פשוט חשבתי שהטבעות עובדות רק בדרך השניה שציינתי בכל מקרה תודה על העזרה
.

Echelon

New member
פרק נחמד

היה מהנה, אין לי יותר מדי מה לכתוב יותר מזה.

דקל ב

New member
עדיין מוזר לכתוב על עונה 7 בלי שדון

אני חושב שוויתרו על ג'ונס מהר מדי. שילוב של יכולת הלמידה שלו יחד עם המוח של דניאל יכל ליצור לנו משהו שעובד כמו תוכנה שיכולה למצוא פרטים קטנים שנראים לא חשובים לתמונה אחת גדולה וכוללת. אני תוהה לגבי האנרגיה הדרושה להפעלת הסטארגייט הטאורי. אנחנו יודעים שהם לא מצאו יחד עם השער את מערכת החיוג וההפעלה. למה לא לקחת מערכת כזו מכוכב כלשהו? המערכת של כוכבו של ג'ונס ניראת כ"כ פשוטה עם החייגן. וחוצמה, ככה הקופה הציבורית האמריקאית תוכל לחסוך כמה פרוטות... ונסיים בציטוט: מגיוור: חייבים לעשות זאת בפומבי? יד ימינו של אנוביס: זאנג (טעינת/פתיחת ניצרת מוט) מגיוור: שיהיה פומבי... שבוע טוב...

Beyond Time

New member
היי, אני חדש כאן :)

עוקב אחרי סטארגייט מאז הסרט ועד עכשיו (למעט עונה 6 שראיתי פרקים בודדים, ולכן אני גם לא כ"כ מעודכן..) כבר מוותרים על ג'ונאס? כ"כ מהר??? חשבתי שהמפיקים קצת יותר רצינים...

למעלה