פרק 68

מוגלי7

New member
פרק 68../images/Emo58.gif

רוב הפרק היה די צפוי. ההצצה הטעתה את כולם, כי שניה אחרי מה שהראו שם היא מתה חח... חבל שלא עשו לה לקט בכתוביות כמו עונה שעברה. נראה לי אוסי נדלקה על הקטע של לנעול אנשים D: היו המון יציאות מטומטמות הפרק, ממש די הרבה דמויות (בעיקר בגזרת אוסי-רננה-לולה) יצאו די מטומטמות היום, אני רק לא זוכר מה הן אמרו.. אולי אחר כך אני אזכר. נועה קרעה אותי עם כל היציאות שלה על אוסי חח.. גם כשלולה אמרה "תני לי שידורים חוזרים של דאלאס ואני מאושרת" ועשתה את התנועה הזאת של ה"בכיף" של דודו ארז
בקיצור, לא ממש הרגיש לי "פרק שמשנה את הכל", למרות הסוף ה(עלק)מפתיע הזה וה(עלק)התפתחות עם לולה. הרי עכשיו הם נפטרו מנועה והתוכנית תחזור למסלולה כאילו שום דבר לא קרה. ולא נראה לי שהחבורה תעלה כל כך מהר על זה ש"היא יודעת" זאת לולה באום שמשתפת פעולה עם רננה ואוסי כדי לנקום באחים של דני הוליווד ולקחת להם כסף.

הד ס

New member
הפרק היום (ספויילר)

טוב, אז גם אני ראיתי כבר את הפרק, ויש לציין שלעומת פרק 73 בעונה הראשונה, הפרק הזה ממש מאכזב!! אני לא מבינה- אם עושים למישהי חתונה בהפתעה, הכי חשוב שיהיו אנשים סביבה כל היום כדי לעקוב אחריה ולדעת איפה היא ולכוון אותה למקום ושעה היעודה, וגם קטע ההרעלה היה מזה צפוי, הם ממש הוליכו לזה, אז כמו שאמר מוגלי, העלילה צפויה להתקדם לפי התוכנית של לולה אלא אם כן רננה תתעורר ו"תחזור בתשובה".

N o R i K o

New member
יו, זה היה כזה צפוי. ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

ברגע שהיא התחילה לשתות את הקפה חשבתי לעצמי- מה, היא סתומה? לא שותים קפה מהאויבת הכי גדולה שלך, בטח לא כשאת יודעת כמה חולה היא יכולה להיות Oס;;;;; אבל נועוש >>>:

ש י ר ד ן

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוף :( ואני שעה אומרת לעצמי לא נו! תגידי כבר! זה באמת היה מפגר איך היא לא טורחת להגיד ישר! ומה זה היא יודעת לעזעזל?! תגידי לולה באום! תגידי לולה ורננה! לולה ואסי! גם אלו שתי מילים! מה זה היא יודעת?! ואיך שראו את מושיקו משאיר הודעה היה ברור שעופרה תמחוק הכל... חסר להם שלא יחזירו אותה איכשהו ;(

daughter L93

New member
כל כך צפוייייי!!!

כל פעם כשהיא אמרה לה "נועה יכולה ללכת" הכוונה הייתה ללכת לנפשה.. למות! וואי>< איזה סדרה מעצבנת אין רגעים טובים הכל תמיד רע! אני ממש לא רוצה שהיא תעוף מהסדרה הכי אהבתי אותה, את הדמות שלה, את החיקויים את הצחוקים. אני מאוד מקווה שיספיקו לעזור לה בבי"ח או משהו ושהיא לא תמות לגמרי\:

חרא של פרק

הכל היה צפוי..! אני הכי הכי הכי מקווה שנועה תחזור! היא חייבת! אלא אם כן... היא מתה לתמיד.. וזה מסביר את המצבה עם השם "נועה דיין" בעונה הראשונה...? זה גם צפוי שבסוף החבורה תגלה את האמת על בנות באום... אז אין על מה לבכות כרגע... אגב מישהו יודע כמה פרקים יש לעונה הזאת? ואם יש עונה 3? תודה...

ש י ר ד ן

New member
וואו הרבה שאלות

בעונה הראשונה המצבה הייתה כי היא באמת מתה בעונה הראשונה ואז החזירו אותה... אין קשר - היה כתוב שהיא מתה ב68 ככה שגם אם היא תמות באמת זו לא תהיה אותה מצבה... לעונה הזו אם אני לא טועה יש 100 פרקים, ואני די בטוחה שאין עוד עונה כי יס כבר עובדים על טלנובלה חדשה :(

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזה היה כזה מעצבן

ניסו לבנות פרק שהוא כביכול מותח בעוד שהכל היה צפוי. כשאוסי הגישה את הקפה מיד היה לי ברור שיש בו רעל, אם אני הייתי במקומה ישר הייתי חושב להחליף את הכוס עם לולה. וכל הקטעים האלה שתמיד כשמישהו מתקשר אז אף אחד לא עונה, או שההודעות הקוליות נמחקות בלי לשים לב והכי גרוע כשמישהו מנסה להגיד משהו ולא נותנים לו להוציא מילה, כל אלה דברים כל-כל צפויים ובאותה מידה מעצבנים. נכון לרגע זה מגיע לנועה למות על כך שהייתה טיפשה ותמימה (נשארה להקשיב לשיחה במקום לברוח, שתתה קפה מהאוייבות). ושלא תבינו לא נכון, אני ממש אוהב את הדמות שלה וגם ברור לי שהיא תחזור לפחות עד פרק 80, כרגע אני חושב שזו תפנית טובה לעלילה, כמו שהיה בעונה הראשונה עם האקונומיקה שהיא שתתה.

crunchie1

New member
../images/Emo45.gif רק לי יש הרגשה...

שאו שנועה לא תמות בסוף כ"דרך פלא" או שהיא אכן תמות, ויחזירו אותה באמצעות המזוודה... יחיי המיחזור[?]

MrHyde1

New member
תחושותיי מעורבות כלפי הפרק וכלפי סופו.

הקטעים עם נועה, לולה, רננה ואוסי היו משובחים, והייתה הנאה גדולה לצפות בזה כבר בשלב מוקדם יחסית של הסדרה, ולא רק בפרק האחרון. הבעיה הייתה ששאר הקטעים בפרק היו מיותרים ומרוחים, בסצינות באקווריום הם פשוט דיברו שטויות, לא הייתה שום משמעות לדברים שהם אמרו. רק מיה לא מפסיקה להצחיק, אני חושב שהיא הדמות היחידה שכל, אבל כל, דבר שהיא מוציאה מהפה הוא ציני. האמת, שהיה נחמד לראות את שירה בקטעים יותר דרמטיים, אין לה כל כך עלילה העונה. בנוגע לסוף, מצד אחד לא צפיתי שזה מה שיקרה (ידעתי שנועה תמות או תיעלם, אבל לא שיערתי שכך), ומצד שני הייתי מעדיף שהסוף שאני חשבתי עליו יקרה. אני שיערתי שלולה משחררת את נועה מכיוון שהיא הבינה שהדרך היחידה להשתיק אותה היא למחוק אותה בעזרת המזוודה. ממש ראיתי כבר איך לולה נכנסת למזוודה, משבשת את הלידה של נועה (או סתם משהו טיפשי אחר) ובסיום הפרק נועה נמחקת לאיטה. מרוב שהייתי בטוח שזה מה שעומד לקרות בכלל לא העליתי בראש את האפשרות שלולה תרעיל אותה. אז הסוף הפתיע, אבל עם זאת גם איכזב. ולפינת הקטע ההזוי של הפרק: חטפו את נועה, היא גילתה בערך את הסוד הכי גדול שיש בעולם של הסדרה, והיא עומדת ומחייכת לצלילי השיר שרינגו הקדיש לה. אוקיי........ לא הייתי מגדיר את הפרק כפרק סוחף ובטח שלא כפרק בו אנו "נפגשים עם הגורל" (מחלקת הפרומו של yes צפתה בפרק?). אבל הוא כן היה טוב כפרק רגיל, כך שהציון שאתן לו הוא 8.5.

ש י ר ד ן

New member
כן, אחותי ואני ממש נלחצנו

התחלנו לצעוק על הטלווזיה "לא! זה הפרק המיוחד!! את לא יכולה לעשות לנו את זה!!" ובהתחלה עוד היו רק כתוביות אז אמרנו טוב לא נורא רק שלא הצלחנו להבין מתי מתחלפת סצנה ומי אומר מה.. ואז זה חזר ושמו את מה שהתקלקל שוב :p חכמים שכמותם!

חחחח גם אני בדיוק אותו דבר ../images/Emo3.gif

אמא שלי אומרת "זה בגלל שלא קיפלת כביסה", אז אני עונה "אבל כן קיפלתי!" ואז היא עושה כזה "אז זה אמור לחזור כל רגע".. בשניה שהיא סיימה לומר את המשפט- הטלוויזיה חזרה.. XDD

מוגלי7

New member
אני חושב שאם לא היו עושים כאלו פרומואים

גדולים של "הפרק שישנה את הכל" אז הפרק היה הרבה יותר טוב בעינינו.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכנאמר: "כגודל הציפייה, גודל האכזבה"

באמת שלא היה שום קשר בין מה שנאמר בפרומו למה שקרה בפרק.

MrHyde1

New member
../images/Emo45.gif

אפילו הפרק הדרמטי והצפוי מאוד של העונה הראשונה היה יותר גורלי ושינה את הכל. בעיניי לפרק הזה לא תהיה משמעות לטווח הארוך, נועה תחזור בפרקים הקרובים בעזרת המזוודה, לא תזכור כלום ממה שקרה והעלילה תמשיך להימרח לה לאיטה עד פרק 100.

למעלה