פרק 68

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאה, נכון

גם הפרק ההוא לא היה מותח במיוחד כי ידענו מה יהיה, אבל הוא לפחות היה בנוי טוב מאוד בלי להימרח. מרגישים את ההבדל בכתיבה של אורי.

MrHyde1

New member
בלי קשר למותח או לא

הוא נתן תפנית דרמטית בעלילה.

פרק צפוי, ודי מעצבן, + ../images/Emo58.gif

כל הפרק ישבתי בציפייה, ובערך פעם ברגע וחצי אומרת "נו כבר!" העלילה אמנם זזה, אבל כמו שכבר כתבתי זה ברור שיהיה לה קטע בסגנון סבא של נינט בש"ש 2. למה היא לא מדברת, סתם עומדת ומקשיבה לשיר, מה היא מפגרת? אם היא הייתה פולטת "לולה באום" הם היו עוצרים הכל.. לא ככה? אבל.. אני רוצה להאיר את עינייכם לכמה דברים שכן יכולים להתפתח מהפרק:|ספויילר| -נועה קראה לבוקי "דני" מול מייקל וברנר.. התפתחות משמעותית או פאק רציני? -נועה אמרה לו "להיזהר", בדיוק כמו שעזריאל אמר לשיקו שניהם "מתו" מרעל שניה אח"כ [לגבי נועה עוד לא בטוח]. אולי ימצאו את הקשר? -נועה אמרה "היא יודעת", ועוד רגע וחצי בוקי יראה את הקלטת שלו ושל דניאלה, ככה שיש מצב שהוא יעשה את הקישור.. -נועה התחילה לספר איפה היא הייתה, ודני שמע שהיא אמרה שהיא הולכת להפגש עם סוכנים.. סתם פאק- אם נועה אכן תמות, מכוס אחת של קפה באייטיז, איך היא לא מתה מבקבוק אקונומיקה בסיקטיז? הרפואה באייטיז אמורה להיות יותר מפותחת...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifרעל ואקונומיקה זה לא אותו דבר

רעל המטרה היחידה שלו זה להרוג והוא מורכב מחומרים שגורמים למערכות הגוף לקרוס. אקונומיקה זה חומר בסיסי שאינו מכיל רעל אבל רמת הבסיסיות היא זו שבעצם גורמת לפגיעה במערכות. אפשר דרך אגב לטפל בזה גם בדרך פשוטה ע"י שתיית חומר חומצי שמאזן את רמת החומציות. ולכן עם אקונומיקה יותר קל להתמודד ולהציל חיים מאשר עם רעל.

ש י ר ד ן

New member
בקשר לנועה...

יש לי הרגשה מוזרה כזו שהיא לא תמות... גם בגלל שסוף הפרק הקודם לא היה ממש סופי בניגוד לפעם הקודמת שהיא מתה שממש קבעו את זה באותו רגע... וגם בגלל שהם שרים לה וכל מיני... גם לי יש הרגשה שהיא תהיה כמו תמרה ותהיה בקומה עד שרינגו יהיה נורא קרוב לנשיקה עם מישהי XD דז'ה וו! קיצקץ, חסר להם שהורגים לי את נונו :(

Element 119

New member
פרק מעצבן, הסוף הפתיע

הייתי בטוח שכשלולה אמרה "ואז את תלכי מפה" היא מתכוונת לדחוף את נועה לתוך המזוודה ולשלוח אותה לקיבינימט. כשהיא שיחררה אותה הייתי בטוח שלא יאמינו לה או שפעם הראשונה בתולדות הדרמות של יס מישהו שגילה הכל יהיה בהכרה מספיק זמן כדי לספר את זה. אבל שוב, נועה מתמוטטת. זה די הפתיע אותי, כי הקפה נראה לי די תמים, אבל כבר הרחתי את הריח המוכר של המחזור שמלווה רגעים כאלה. עוד פעם היא מתה...? עוד פעם לא יגלו כלום...? לא נמאס?!

למעלה