פרק 610- השרשור הרציני

Gloria_Nathan

New member
פרק 610- השרשור הרציני

אז. אודרי שונאת את עצמה, היא שותה, משתכרת לגמרי, החברים שלה שמים לב לזה (היא לא בדיוק מסתירה את זה), היא בורכת מ'שולחן החג' לגמרי נסערת ו... אף אחד לא שם לב אליה! תראו- זה נכון. היא קמה, רצה החוצה והם כולם בשקט ומישהו (אדי נראה לי) אומר חג שמח. איפה ג'ואי החברה הטובה? או ג'ן? או פייסי? וכשהיא נכנסת פנימה, למה הם לא עזור לה? יכול להיות שהם לא שמו לב? אחרי הכל אודרי תמיד הייתה כזו, ואולי הם לא ראו כמה זה רציני כי זה לא באמת כל-כך פשוט לראות את זה כשאתה לא רואה את כל הקטעים הפריטיים כשהיא מדברת לעצמה במראה. ואולי פשוט לא ממש אכפת להם? זאת אודרי אחרי הכל, ואם היא שותה שתשתה. לנו יש את האחים שלנו, או את החברים שלשעבר, או את ההורים.... אודרי היא ילדה גדולה. אז, אם יש לכם מחשבות בנושא- בקשה!

גם אני חשבתי על זה!

איך שאודרי רצה החוצה והיא מתנדנדת לגמרי - זה היה מפתיע שאף אחד לא רץ לעזור לה. ברגע שראיתי שהיא לוקחת מפתחות של מכונית ביד חשבתי כבר שהיא תעשה תאונה והיא תמות או משהו!!!... טוב, אז אני קצת היסטרית
... אבל באמת נבהלתי! כשראיתי שהיא "רק" נכנסה לתוך הבית עם האוטו, למען האמת - נרגעתי שזה כל מה שקרה! (אני לוקחת את הסידרה קצת יותר מדי ברצינות, לא?) עכשיו נשאר לקוות שמעכשיו המצב שלה רק ישתפר

Dawson girl

New member
יאפ...

אמממ... אני לא חושבת שזה בכוונת תחילה שהם לא עזרו לה.. פשוט מה שהיא אמרה היה פשוט מרושע ורע. אבל ממש. כלומר, גם טוד היה שיכור, אבל הוא היה מצחיק ואל פגע באפ'חד. אבל אודרי ממש הכניסה להם אגרוף בבטן עם מה שהיא אמרה להם! אני חושבת שהם נכנסו להלם בגלל שהם לא ידעו שהמצב שלה עד כדי כך גרוע... אחרי הכל הם לא יכלו לצפות לזה!! וחוצמזה שהיחסים ביניהם היו די מרוחקים לאחרונה... היא התרחקה מהם, לא יודעת למה... את צודקת חלקית, באמת יכול להיות שהם הזניחו אותה, אבל באותו רגע זה היה מעין שוק שכזה, כי היא אמרה להם דברים כאלו רעים שהם פשוט לא יכלו להגיב.. אבל זה מוזר... למה היא לקחה דווקא את האוטו של פייסי?.. כדי לנקום בו על זה שהם נפרדו והכל?.. נמש

עכשיו שאת אומרת את זה...

יש הגיון - כי הם באמת היו כניראה בשוק וכולם כעסו... אז לאף אחד לא היה עצבים לרדוף אחריה. ולגבי המכונית - נראה לי שהיא לקחה את המפתח הראשון שהיא ראתה, ו"במקרה" זה יצא המפתח של האוטו של פייסי...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאני ממש מסכימה איתך...

אני גם כתתבי בהיכל התהילה שלי שאני ממש לא אהבתי את ההתנשאות של ג'ואי, בקטע שהם היו בחדר ודיברו היא התייחסה אל אודרי כמו למקרה סעד, ממש שנאתי את ההתנהגות שלה...
הם באמת התנהגו ממש מגעיל לאודרי, לא אכפת להם מהמצב שלה, היא נפלה והם לא הלכו לעזור לה או משהו, רק דאגו למכונית של פייסי...

1Shir

New member
לא נראה לי מוזר שהם לא רצו אחריה.

הם בטח חשבו שהיא הולכת כי היא צריכה קצת להיות לבד ולנוח, היא הרי לא היתה ממש ידידותית בצורה שהיא התנהגה אליהם שתי שניות קודם לכן. דווקא ג'ן כן ניסתה לעזור לה אחרי זה, למיטב זיכרוני לא יצא מזה משהו בסוף, אודרי סתם דחתה אותה, דווקא ג'ן יכלה להיות חברה שלה לדעתי. אודרי מצד אחד קוראת לעזרה בהתנהגות שלה, אבל מצד שני מסרבת לקבל אותה.

amit hakapit

New member
שיר, אני מסכימה איתך...

הצעד הראשון בדברים האלו הוא להודות שאתה זקוק לעזרה. במקרה של אודרי היא בכלל לא חושבת שמישהו מהם יכול לעזור לה. היא מתכחשת לעובדה שאכפת להם ממנה, היא בכלל לא רואה אותם כחברים שלה. ובקש לזה שאף אחד לא הלך אחריה. נראה לי שאפשר להבין, כי הם כולם היו בשוק טוטאלי. לא נראה לי שמישהו מהם העלה על דעתו שהיא תיקח את אחד הרכבים ותתאמן על חניה בתוך הסלון של דוסון. I kinda think I zagged when I should have zigged. ובקיצור, הבחורה בהכחשה...

גם לי זה היה נראה מוזר

שהם לא יצאו אחריה. התייחסתי לזה בתגובה שלי לפרק, זה היה לפני שראיתי את השרשור הזה. ואני גם ראיתי אותם מחייכים לפני שהיא נכנסה עם האוטו, וזה גם היה מוזר. אבל אולי זאת רק אני...

shira245

New member
הכי אכזבה אותי היתה ג'ואי..

איך היא לא שמה לב מה עובר על אודרי בזמן האחרון?? ובארוחה..היא היתה ישר לרדוף אחריה. הם ידעו שהיא לקחת משככי כאבים.. אז לא משנה,אם הם היו בהלם הם היו צריכים לקום אחריה.לפחות ג'ואי ופייסי. ואם אני לא טועה,היא אמרה שהיא נוסעת מפה. איך הם יכלו לתת לה לנהוג במצב כזה??איזה מין חברים הם?? זה היה נראה שלג'ואי יותר אכפת מאדי,מישהו מהיא מכירה בקושי חודש משאר חברה שלה. הצל"ש מגיע לג'ן. שעוזרת לכולם.מסי ג'יי אחרי המכות שהוא הלך עם פייסי. ועכשיו לאודרי..היחידה שנראה שהיה אכפת לה

shira245

New member
בקשר למשהו אחר-דוסון ופייסי

איפה החברות בין פייסי לדוסון בעונה ה-6??? יחסית לחברים טובים הם אף פעם לא מדברים... כלום! אפילו לא שיחת טלפון.. לא אישית זה נורא חסר! מה עם טלפון עידוד מדוסון לפייסי אחרי שהוא נפרד מאודרי? פייסי מספר לדוסון על העבודה החדשה? דוסון מבקש עצה מפייסי בקשר לנטשה? נראה שטוד החליף את פייסי. איפה החברות הכ"כ טובה ביניהם? זה כבר עונה שנייה שזה בולט.. אולי דוסון באמת לא סלח לפייסי מאז שהוא יצא עם ג'ואי?? מה אתם חושבים?.

לא יודעת אם הוא לא סלח לו

אבל בטוח שמאז המקרה הזה, היחסים שלהם כבר לא אותו דבר. הם אמרו את זה בעצמם כשזה קרה, שכבר שום דבר לא יחזור להיות אותו דבר בינהם. ועד עכשיו התסריטאים באמת עומדים בזה. גם לי מאוד חסרה החברות בינהם. זה אחד מהדברים הרבים שהיו בעונות הראשונה שאני מאוד מתגעגעת אליהם עכשיו. כרגע אין בינהם בכלל שום קשר. אבל דבר אחד שטוב בכל המצב הזה, זה שהוא מאוד אמין. בדיוק כמו שהם אז אמרו, הם לא חזרו להיות חברים טובים. זה היה נראה די לא הגיוני אם הכל היה חוזר להיות אותו דבר בינהם אחרי כל מה שקרה ובעיקר אחרי איך שדוסון קיבל את זה. הוא ממש הרגיש שפייסי בגד בו. לפחות מהבחינה הזאת, טוב שהם לא חזרו להיות חברים כמו פעם.

amit hakapit

New member
אני חושבת

שאנשים משתנים. זה טבעו של האדם. מערכות היחסים שהיו בין הדמויות, ולא רק דוסון-פייסי, אלא בין כולם, השתנו. זה מה שהופך את הסדרה ליותר מעניינת וזורמת, ולא מונוטונית, אפורה ומשעממת. וחוצמזה, ואת בטח תלמדי את זה על בשרך (ככה זה היה אצלי לפחות), לא כל החברים שלך נשארים איתך כל החיים. היו לי הרבה אנשים שהיו החברים הכי טובים שלי בחטיבה ובתיכון. והיום 3 שנים אחרי, אני רואה שאין לי שומדבר משותף עם חלק מהם , ואנחנו בקושי מדברים. חוצמזה, אם תשימי
, אז לא רק היחסים בין דוסון ופייסי השתנו, אלא היחסים בין דוסון וכל השאר... אז כמו שרשמתי קודם, זה טבע האדם, הוא מתפתח, משתנה ומתבגר. ולפעמים עושה סדר עדיפויות בחיים שלו, לגבי האנשים שחשובים לו.

shira245

New member
בהחלט הסדרה התפתחה אבל,

עדיין בעונה הזאת זה בולט כל כך! הם בקושי מדברים. ובכלל,נראה שדוסון בקושי שומר על קשר מאז שהוא עוזר במאי. מדי פעם הוא קופץ נותן כרטיסים לאיזה קונצרט לחפות על רגשי האשמה וחוזר אל נטשה וטוד. ויכול להיות שם השתנו והכל,אבל הם חברים מילדות..זה די מוזר. איכשהו,דוסון כבר לא קשור לכולם וצריך למצוא איזה אירוע כמו חג מולד לאחד את כולם..זה לא חסר,שהם כולם היו ביחד?? ויכול להיות שם השתנו והכל,אבל הם חברים מילדות..זה די מוזר... גם דוסון וג'ן.איפה החברות ביניהם.אני לא מאמינה שזהו אין ביניהם שומדבר משותף....בכלל,הדמות של ג'ן לוילון יש יותר עומק! ולעמית,אני יודעת למה את מתכוונת. אנשים משתנים בהחלט, וגם חברים.

LillipooT

New member
אוקי... ../images/Emo60.gif

בקשר לנושא הראשון - אודרי: לדעתי ההתנהגות של כולם הייתה ממש לא בסדר... פייסי היה צריך להבין ממזמן שמשהו לא בסדר אצלה, אבל נגיד שהוא לא הבין.. אחרי שהיא נתנה לו סטירה הוא היה צריך לחבר הכל ולהבין שהבחורה מדרדרת.. היא לא מגיעה לשעורים, היא שיכורה והיא כועסת על העולם. אז נכון.. הוא היה נחמד אליה אז בהופעה.. אבל למה עכשיו הוא לא נגש אליה?! הוא לא מבין שהפרידה של השניים ולפני זה, היחס שלו כלפי אודרי הם חלק מההרגשה הנוראית שלה וחלק מהמצב שאליו היא הגיעה..? וג'ואי... גם היא הייתה צריכה לשים לב מזמןןן לזה שאודרי לא הרגישה טוב... אבל נגיד. מה עכשיו? ג'ואי הבינה יפה מאוד שאודרי מדרדרת ומתחילה לשתות יותר מדי והיא העירה לה בצניות (משום מה) שהיא עוד תמצא את עצמה במוסד גמילה בסמסטר הבא.. אני לא מבינה למה ג'ואי מתיחסת לזה כל כך בצניות?! והיא ראתה איך היא התנהגה ונכון.. היא פגעה בה ואמרה עליה דברים לא חביבים במיוחד.. אבל היא רואה שאודרי, שהיא שיכורה ובהחלט לא ממש יודעת מה קורה איתה, יוצאת מהבית נסערת. לאן? איך? לא הטריד אותם במיוחד.. בקיצור.. אין ספק שבתור חברים, גם אם הם נפגעו, הם היו צריכים לעזור לה.. ואודרי עצמה אמרה: none of you really noticed how screwed up I was until tonight והיא צודקת. באמת אף אחד לא שם לב.. ודוסון גם עצבן אותי עם ההערה שלו: Well, that was fun. בעוד שאודרי יוצאת החוצה, בקושי עומדת על הרגליים... טוב זה בנוגע לנושא הראשון שהועלה כאן.. בקשר לפייסי ודוסון אני אגיב אח"כ

למעלה