פרק 61

cRitiCaL KitTy

New member
אעג!!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

תפוזונות!!!*עוויתות* אני... כבר בכלל לא זוכרת מה כתבתי...><;

PENELO

New member
וואוו היקארו ממש גדול בקליפ @_@

ואמ .... לא ידעתי שסאי היה יכול להסתובב בכל מיני מקומות בלי היקארו .. חשבתי שהוא יכול להיות רק ליד היקארו .. אומשו בסגנון @_@ טובנו .. אם סאי יכול לעוף .. אז אני מניחה שלהסתובב במקומות רחוקים זה לא בעיה בישבילו XP .. סאי ;;

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif זהו שהוא לא יכול

כל אלה השערות שמעלה היקארו כי הוא לא רוצה להודות שסאי נעלם

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif שינדו היקרארו יוצא

לחיפוש אחר רוח הרפאים שאבדה לו!!!XDDD תודו שזה מצחיק.. אבל די, היקארו נו גו זה |הדש|לא סרט מצויר קלאסי! אם הוא היה היקארו לא היה שוכח כל כך בקלות לחפש את סאי בתוך הפח.. "אולי הוא למד לעוף ויצא לבלות" קרעו אותי עם המשפט הזה. פרק ענק, יותר מדי מצחיק מכדי להעציב (אותי לפחות)

shui chan

New member
וואי.. פרק טוב..

לא רק מבחינת עלילה - גם מבחינה וויזואלית! בכלל כל השמים בפרק היו פשוט מדהימים *__*~ והאמתי שהפרק הזה ממש עצוב.. הוא מראה כמה באמת היקארו אהב את סאי וכמה קשה לו לוותר עליו. >; הוא לא מוכן להתייאש
זה נורא מוזר לי שהפרק מפסיק בנקודה כזאת XD לא יודעת למה~ ודר"א - מתי מתחיל השיר סיום האחרון? אהה.. ופאנטסי.. למרות שהוא הכי פחות אהוב עליי מכל ה-3 מגניב ביותר :) מראים שם את ההתפתחות של היקארו בצורה מדהימה בתחילת השיר ובכלליוח הקליפ דיי טוב וגם השיר. D:

star_female

New member
התמונה ;-;

אני כל כך צריכה לקרוא שוב את המנגה, רק לעבור על כמה דברים בשביל לחפש משהו ספציפי עשה לי חשק עז לקרוא את זה שוב... (אין למישהו במקרה את הדף האחרון של המנגה ב*יפנית*, נכון? ואם באיזושהי דרך יקרה נס ולמישהו יש אותו... אז אם אפשר לשים פה ולסמן ספוילר בבקשה XD)

Tenguy

New member
למה? יש את המאנגה כולה באנגלית...

(גם רואים שהתמונה המהממת שהובאה כאן, שהיא לקוחה מהמאנגה באנגלית...) ואגב ... שמעתי שמועות שיש פרקים מיוחדים נוספים באנימה, בנוסף ל-75 הידועים... האם זה נכון? האם הם עוסקים במה שקורה להיקארו אחרי פרק 75 ? מפני שאני יודע שהמאנגה כן ממשיכה עוד קצת הלאה... מישהו יודע ???

Goggle Girl

New member
אבל מדברים על סריקות ביפנית P=

וכן המנגה ממשיכה בסאגה שלמה נוספת אחרי מאורעות האנימה

star_female

New member
לא, יש לי באנגלית...

אני רוצה ביפנית בשביל לדעת בדיוק מה כתוב שם (המילים שבהם משתמשים) בשביל תיאוריה שחשבתי עליה :X ובקשר לזכויות יוצרים, לפעמים מפרסמים דפים בודדים (או אפילו חלקים שלמים מפרקים) מתוך מנגות באתרים רשמיים בשביל preview, כדי שאנשים יתעניינו ויקנו. אז דף אחד זו לא בעייה לדעתי, בניגוד ל,למשל,פרק שלם שזו כן בעייה. (מה דף אחד יכול לעשות חוץ מלגרום לך לרצות את המנגה?)

liran 1 0 1

New member
תיראו מה מצאתי

תמונה מתוך הפרק http://www.nta.com.au/i_sachi/images/Fujishinkansen.gif

למעלה