פרק 61

eden242

New member
פרק 61

הקליפ, הו, הקליפ *__* סגידה כפולה ליוצרים חובבי היאוי. התעלו על עצמם הפעם.

Reutgold

New member
פנטזיה זה הקליפ האחרון...

היקארו ממש ענק בשיר... הינושימה זוהי העיר השניה שהופצצה מפצצת האטום של אר"הב איזה מגניב ראיתם בסוף עם מאי והמורה הזאת איך ציירו דברים במדויק איפה שהיקארו וקוואי ביקרו איזה ענק! היקארו מתחיל לחבר כמו פאזל כל מה שסאי אמר לו ומרגע לרגע הוא מתחיל להפנין את האמת.. נראה לי הוא מתכחש בכוח... אוי עומדים להיות פרקים ממש עצובים ודמעות...לא רק שלנו... איזה מחשבות מוזרות יש להיקארו.. שסאי למד לעוף והלך לבלות בשמים?! אם כבר מתחבא אז דווקא מתחת לשולחן? או שהוא עף ברוח חחחח היה פרק מעניין עם כל מה שקשור לשוסאקו הונינבו מחר אני לא אראה... אוף... טוב לפחות זה רק משחק של היקארו ולא חיפושים אחרי סאי.. פוקס...

Tenguy

New member
חבל, מחר פרק אדיר על היקרו ../images/Emo58.gif

יש שני משחקי גו ענקיים של היקארו - זה שיהיה מחר והאחרון (עם אקירה) - ואסור לפספס אותם !!!

Reutgold

New member
אם זה היה תלוי בי...

לא הייתי מספסת.... חבל שיש שדורים כרגיל גם בחגים... אני אראה באתר אחד שאפשר לראות בו אונליין הבעיחה שדווקא עכשיו הוא החליט לצאת לשיפוצים...

Reutgold

New member
ישששש איזה מזל

האתר חזר משיפוצים! אני עפה לראות בייייייייי

star_female

New member
../images/Emo45.gif בהחלט (../images/Emo58.gif בערך ל-62)

אני כל כך אוהבת את המשחק של פרק 62... היקארו משחק ממש מעולה *-*

Reutgold

New member
../images/Emo201.gifהמשחק הראשון של היקארו בלי

סאי... עוד לא יצא לו לשחק ככה אף פעם.. ואם אתם שואלים למה אני פה ולא רואה 63..זה בטעינה...

Reutgold

New member
רגע מחר 62 או 3

אני טוענת 3 וההמשך הוא עם האיש הזה שהיה בסוף הפרק של היום תשובה מהר!

Reutgold

New member
לא משנה בסדר הסתדר

עוד מעט ביום חמישי יהיה פרק מזה יפה... וגם מצחיק ראיתי קטע ממש פיצי ממנו בקליפ שמצאתי ונשפכתי מצחוק...

tals56

New member
העיר הינושימה לא הופצצה

אם היא הופצצה איך המאי הזאת הייתה בה? ואל תגיד לי שהקרינה עברה כי רק אחרי 1500 שנה בערך הקרינה עוברת.

Yosh Yosh

New member
גם הירושימה הופצצה

ואנשים מבקרים שם כל הזמן

dannyshadow

New member
התחיל הקליפ החדש:O

סוףסוף=) חיכיתי לזה הממ, היה פרק נחמד, עצוב קצת. חבל על סאי. מעניין מה יקרה בפרק הבא, והבנתי שבפרק 63 יהיה משהו יוצא דופן (ואני חושב שאני גם יודע מה זה) אבל נחכה. רק עכשיו שמתי לב עד כמה שיוצרי הסדרה מחסירים פרטים: ימי הולדת של היקארו בכלל לא הוזכרו. הראו רק פעמיים את ביה"ס של היקארו- והוא "מבלה" שם חצי מהיום שלו. הלוואי שלי לא היו צרות מביה"ס. את ההורים שלו בקושי מראים ונראה כיאילו הוא בכלל לא מייחס להם חשיבות (מישהו ראה פעם את אבא של היקארו?:O) ונראה שהסדרה מתמקדת רק בגו. זה בהחלט טוב שהם לא כמו סדרות אחרות שמושכות וה70 (80?) ומשהו פרקים האלה הם איכותיים, אבל להוסיף פה ושם לא יזיק. את הסיום לא הבנתי- או שבאמת קרה משהו חשוב (יש לי כמה השערות אבל אני לא אפרסם למקרה שיתברר שזה נכון) או שסתם לא היה ליוצרים משהו לשים במתח לפני סוף פרק.

star_female

New member
תחכה לפרק הבא ותדע מה קרה ^^;

בקשר לפרטים... הימי הולדת של היקארו באמת לא מוזכרים (הוא נולד ב-20/9 למי שרוצה לדעת), ואת אבא שלו לא מראים בכלל (רק פעם אחת שומעים אותו, בספיישל. בינתיים הזכירו אותו פעמיים או שלוש בסדרה אז ידוע שהוא חי לפחות). אבל כל זה מהסיבה שזה באמת דברים שפחות חשובים לו בחיים. כשהוא היה במועדון הגו ראו את הבית ספר הרבה, אבל עכשיו הבית ספר זה לא מרכז החיים שלו ובגלל זה רואים יותר את המקומות שחשובים לו והמקומות שהוא מבלה בהם יותר זמן (כמו ארגון הגו של יפן). אה, ועוד משהו בקשר לבי"ס, הוא מתכוון בכלל לא ללמוד שם בתיכון (שזה בסוף השנה הנוכחית שלו) אז הוא לא מתמקד בו בכלל.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif וחוץ מזה מישהו שם לב

שכרגע כנירא אין לו בכלל חברים (או לפחות לא מראים אותם אף פעם)

star_female

New member
לא ראו אותם 4 פרקים וכבר שחכת

מהם? :< בפרק 57, אחרי המשחק באינטרנט של טויה קויו נגד סאי, היקארו הולך לקבוצת הלימוד ו-וואיה נמצא שם. וכן, הם אפילו מדברים. בפרקים האחרונים, פשוט, יותר התרכזו בסאי מאשר בשאר החברים של היקארו, מסיבות מובנות. היקארו גם לא יכול להרגיש בודד אם יש לו הרבה חברים מסביב. ^^;

cRitiCaL KitTy

New member
חחח../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

הקבוצת לימוד זה לא החברים היחידים שלו... נראה כאילו למרות שלא מראים את זה הוא כן שומר על קשר עם לעזאזל עם אממ אקרי?(שכחתי נו...) ואני בספק שזה אפשרי לעבור את הבצפר בלי חברים בכלל... כן, גם אם הוא מחסיר הרבה ואין לו פנאי אחרי הלימודים... מה גם שהיקארו ווואיה לא מדברים עד כדי כך הרבה מחוץ לעולם הגו(קבוצת לימוד, תחרויות וכו' שהמקצוענים צריכים להשתתף בהן...). בתקופה הקרובה היקארו בכלל לא מדבר עם אף אחד שיש לו קשר עם גו... מה שכן בעתיד הם כן מקימים את הקבוצת לימוד שלהם בדירה(?) של וואיה... ביבלתי את עצמי נו... הדבר שרציתי להגיד הוא שכרגע לפי דעתי לפחות וואיה והיקארו לא עד כדי כך חברים ובעתיד זה אקירה שהוא החבר הכי טוב(ויותר מזה) של היקארו3> איך אני אוהבת את הקטע עם המעלית^O^ אוי התלהבות יתרה...

star_female

New member
המעלית *-* ../images/Emo58.gif

והסוף של המנגה *-* אלוהים, האקיהיקא. אהם. אקארי היא חברת ילדות שלו, שכנה שלו והם לומדים ביחד אז הוא שומר איתה על קשר... התקופה שהוא מחוץ לעולם הגו היא תקופה מאוד קשה בשבילו, הוא לא ממש מדבר עם *אף אחד* שם. :< אבל באופן כללי היקארו ו-וואיה כן מדברים גם על דברים מחוץ לעולם הגו, זה פשוט לא רלוונטי לעלילה אז אנחנו לא רואים את זה. אבל, למשל, היקארו שואל את וואיה על הדירה שלו כי הוא גם רוצה דירה משלו, וזכור לי קטע שוואיה מתקשר אליו הביתה (ארר.. יכול להיות שזה בספיישל, לא זוכרת).

למעלה