פרק 602.. ראיתי גם

LillipooT

New member
פרק 602.. ראיתי גם ../images/Emo9.gif

אז.. כידוע לכם הפרק הראשונים של העונה החדשה היה למעשה שניים רצופים.. 601 - שכבר דברתי עליו. פרק ממש טוב לדעתי.. 602 - שראיתי אתמול.. גם אותו אהבתי, אבל הוא היה קצת פחות טוב מהפרק הראשון.. ותיכף אני אגיד גם למה.
ים אוקי.. אחרי שדוסון וג´ואי שכבו.. כל הפרק מן הסתם עסק בהם. הם היו מאושרים.. שניהם.. והיה נורא רומנטי :) אבל כשג´ואי גלתה שלדוסון יש חברה.. הייתה דרמה שלמה.. וזה עוד היה ביומולדת שלה, אז זה היה מאוד מבאס. ועצוב... בסוף הפרק דוסון אומר שהעובדה שהם שכבו נחשבת להרבה בעיניו.. אבל הוא לא יודע מה היא חושבת.. והיא, ברוב חוכמתה אומרת: ´Two old friends making a HUGE mistake.´ דוסון היה בשוק ויצא מהחדר. שניהם אומללים.. ככה נגמר הפרק....
בכל מקרה.. אני לא יעשה עכשיו שרשור תמונות וכאלה כי יש לי איזה 700 בחנים השבוע.. וגם התעייפתי נורא מהשרשור הקודם.. אבל תצפו לשרשור יפה ומושקע =)

Dawson girl

New member
הייי לילוש!!

אהלן מה המצב?. דבר ראשון- בהצלחה בכל הבחנים!! אני מבואסת כי קיבלנו היום בחנים באנגלית וקיבלתי 71.... יעיפו אותי מחמש יחידות (זה הניחוש שלי. זה רק הבוחן הראשון) ואני ממש מבואסת.... דבר שני- כיף לך... אני אחכה בסבלנות עד שתעשי שרשור גם לפרק השני. ראיתי כמה תמונות של דוסון וג´ואי מהבוקר שאחרי והם היו כל כך חמודים.. אפילו יותר מאשר בימים הטובים- יעני תחילת העונה השניה. טוב יאללה אני אפסיק לבלבל ת´מוח... ביייי נמש

natalyrst

New member
אתם יודעים מה מרגיז אותי?

למה תמיד צריך להיות לדוסון וג´ואי רע??? הם תמיד רבים, אומרים דברים פוגעים אחד לשני... זה לא חביב אני יודעת שיש להם גם מלא רגעים כאלה טובים... שהם ביחד אבל...

Digi Lista

New member
אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב...

תראי לי הרבה אנשים(אני מדברת על הרבה) במצבים כאלה קיצוניים("יחסינו-לאן?"...באופן תמידי...)שומרים על יציבות בקשר?וזה כולל כול קשר לדעתי- ידידותי, רומנטי, בעבודה("עבודתי" לא משתלב לי ברצף...)ותחשבי על שאם הכול היה נורא יציב ביניהם זה אמממ...קצת(הרבה...עברית קשה שפה...)משעמם!, לא?

natalyrst

New member
יש בזה משהו

אבל יש גם במה שאני אומרת משהו הריבים של דוסון וג´ואי לדעתי האישית כבר די נמרחים... ונמאסים... שימצאו לעצמם דרך אחרת לעניין את הצופים!

Digi Lista

New member
כן...

האמת שאני כבר מזמן אומרת(לדעתי בלבד כמובן) שמרובע הזהב (דוסון-ג´ואי-פייסי-ג´ן) חייב להתרחב כי כמה כבר דוסון יכול להיות עם ג´ואי?וג´ואי עם פייסי?ודוסון עם ג´ן?...רק חסר שדוסון יהיה עם פייסי ונראה לי שכול האופציות מוצו...לא שיש לי בעיה עם אחד הזוגות האלה(יחי פייסי...) אבל כמה אפשר לחזור לזה כול הזמן?... בהחלט צריכים לחדש ולעניין את הצופים בדרכים חדשות... נ.ב. אני יודעת שהתמונה לא קשורה לסדרה...אבל כמו שאמרתי פעם אני ממש אשמח שמישהו מסויים יצטרף לסידרה...

omris

New member
הוא אוסטרלי בכלל, אבל אל תרימי

ידיים כי המון שחקנים אוסטרליים פילסו את דרכם לטלוויזיה האמריקאית .. (ע"ע שון ששיחק ב"חוף פרדייס" , לורה ששיחקה ב"פסיפיק" (גם היא מ"שכנים שכנים" ויש עוד )

Digi Lista

New member
אפשר שלא לתמוך?...../images/Emo8.gif

זה אהובי אחרי הכול...(הוא כמובן לא יודע את זה וזה כנראה גם לא מטריד אותו אבל...)

LillipooT

New member
נו... ../images/Emo60.gif

במיוחד בגלל זה הוסיפו איזה 700 דמויות חדשות בעונה החמישית.. וגם בעונה השישית - יש לפחות 5 דמויות חדשות שעושות את העניינים להרבה יותר מעניינים.....

Digi Lista

New member
לי...תיכנסי בבקשה ל...

פורום מנהלים ומנהלות להודעה שלי "שני דברים..."זה חשוב!

למעלה