פרק 601

פרק 601

Oh My God! פרק הפתיחה של העונה ה6 היה כפול ומכיל את כל מה שרצינו איי פעם סוף סוף דוסון וגואי... כן שוכבים ועוד פעמיים זה היה פרק שגילה את כל מה "שהפסדנו" בקיץ בקייפסייד מומלץ ביותר! אגב לי יש את זה מהאינטרנט תיכנסו ותורידו ממולץ לבעלי אינטרנט מהיר לאב דוסון

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo54.gif ברוך הבא!!

נחמד לארח עוד אנשים!!

../images/Emo23.gifקייטי וכריס../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif

הנה משו שהיה עליהם בעיתון....
שיתחתנו כבר!!!

LillipooT

New member
הם כאלה חמודים ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

מה באמת עם חתונה
לא אמרו שהיא מצפה להצעה עד ליומולדת שלה או משהו..
או שזה היה שטויות
או שזה היה לפני שנה
ממ..

natalyrst

New member
כמה שאני לא מעודכנת...

אדי... מי זה לעזזל
אז הבנתי שזה אחד שיהיה עם ג´ואי אבל מעבר לזה איןלי מושג. אני לא מורידה את הפרקים של העונה הבאה, לא ראיתי כלום. אני קוראת ספויילרים, ועדיין לא מבינה כלום
אז אולי מישהו שכן יודע, יכול לעשות לי סדר בבלגן, ולהסביר לי מה הולך הלאה אחרי הפרק האחרון ששודר כאן
תודה אנשים
גם אני אוהבת אותכם

LillipooT

New member
עושה סדר.. ../images/Emo58.gif

בסוף הפרק הראשון דוסון וג´ואי שוכבים. לאחר מכן, בסוף הפרק השני, ג´ואי מגלה שבזמן שדוסון שכב איתה.. הייתה לו חברה - שהוא פגש באל.אי.. שם הוא היה בקיץ. הם נפרדים, כעוסים ופגועים. בפרק השני כבר רואים את אדי.. (
) הוא נמצא בכיתה של ג´ואי והוא עובד איתה בבר. בהתחלה הם שונאים אחד את השני, אבל אחר כך הם מתחברים מאוד.. ומתנשקים יאדה יאדה וגם שוכבים. בסוף הוא עוזב.. וזה מה שכתבתי בשרשור ספוילרים האחרון. יותר ברור ..
ובקשר לדוסון.. אחרי שהוא נפרד מהחברה שלו מאל.אי ושכב עם ג´ואי.. ונפרד שוב מג´ואי.. הוא חזר לחברה מאל.אי.. והם היו ביחד עד לפני כמה שבועות.. שהוא גילה שההיא בגדה בו. ממ ועכשיו הוא לבד. וג´ואי לבד. והחיים יפים. שאלות..

Dawson girl

New member
*מצביעה*

לי יש שאלה! מתי הם כבר יחזרו להיות ביחד???? אוף, כמה אני אצטרך לחכות??. אגב, ראיתי היום שוב (בפעם השמינית, למי שסופר) את הפרק "שירת הברבור", הפרק האחרון לעונה החמישית. היה נחמד. בייי נמש

Dawson girl

New member
למה שיתחתנו???

שיעשו מה שהם רוצים.... להתחתן או לא.... למה צריך להתחתן כדי להיות מאושרים??. מספיק שיש להם זה את זה, זה כבר משו. עזבי, צריך לתרום את מוחי מיקר למדע. אולי בכלל יש לי פיצול אישיות? מוצלחת, הא?.. נמש

נכון....../images/Emo105.gif

אבל קייטי רוצה להתחתן...איתו...כאילו ככה הבנתי...אז שיציע כבר!!!
ונמש,את אחתן משוגעת

natalyrst

New member
תודה לי

עכשיו יותר ברור כן
יש לי מבחן בהיסטוריה מחר ואני אכשל
אולי בעצם לא... כי טל עוזרת לי חח תודה טל

LillipooT

New member
בקשה ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ואם זה מנחם אותך.. לי יש מחר מבחן במתמטיקה ואני הולכת להכשל...

../images/Emo15.gifאנשים !!!

קייטי הולמס צודקת !!!
תראו היא בת 25 ( או קצת פחות... ), היא רוצה להתמסד !!!
היא רוצה ילדים...
כביסות...
בישולים...
נקיונות...
סקס פעם בחודש...
ביי...

Dawson girl

New member
סקס פעם בחודש????

לא נראה לי. בשביל פחות מפעמיים בשבוע אני לא מתחתנת. אין סיכוי. כביסות? לא בבית ספרנו... בישולים? אם ביצה עם קליפה בתוך אקונומיקה נחשב בישול, אז סבבה. בואו לשבת! ילדים??? בגיל 25??? כל כך מוקדם?? בקיצר- לא. וחוצמזה היא בת מזל קשת, היא אוהבת חופש!! אה כן ושוב- אני מביעה התנגדות נחרצת במיוחד לסקס פעם בחודש. בייי ולילה טוב אנשים! נמש

למעלה