פרק 59....

Witchcrafts

New member
פרק נחמד. ^^;

מדהים לראות את ההתקדמות של היקארו במשחק. דבר כזה יכול לקרות במציאות, אגב?

dannyshadow

New member
אם באמת יש לך כשרון

אני מתאר לעצמי שכן. והיקארו כבר משחק כמה, שנתיים וחצי-שלוש? הגיוני שאם יש לו כשרון והוא משקיע הוא יגיע לתוצאות. כמובן שכנראה יש בו משהו מיוחד

star_female

New member
ואם יש לו מורה טוב

כמו סאי, אחד השחקנים הכי טובים בעולם. עם מורה כזה, כישרון כמו שיש להיקארו והשקעה (שבהתחלה לפחות באה בעיקר מהכיוון של סאי עם זה שהוא כל הזמן רצה לשחק) ההתקדמות יכולה להיות מאוד מהירה. (השוו אותו לקוראטה באחד הפרקים, ואמרו שקוראטה התקדם כל כך מהר בזכות זה שהיה לו מורה מקצוען - אז להיקארו כנראה יש מורה יותר טוב XD)

ChigiChan

New member
איזה מתח!!

אוף! מעניין מה יקרה עם סאי, תראו איזה עצוב הוא... מסכן!!! מה הקטע של כתם הדם הזה, זה כאילו אומר שסאי נעלם?! לא רוצה!!!!!!!! אתם יודעים מה אני חושבת... נכון כשאקירה שאל את עצמו למה היקארו רודף אחריו והוא רודף אחרי היקארו, אז נראה לי שזה בגלל שבאיזשהו משחק של היקארו נגד אקירה היקארו יעשה את המהלך האלוהי... זה מה שאני חושבת בכל אופן.

עכשיו כשאני חושבת על זה..../images/Emo222.gif

באמת נראה לי שהיקארו יבצע בסוף את המהלך האלוהי
הוא בסוף יגיע לזה - זה ברור
הרי למה יש את סאי שהוא כל כך מת לעשות את המהלך האלוהי הזה
על זה חשבתם
גם שבתחילת הסדרה יש מין כזה דבר של כמה מילים מסאי שאומר כמה סאי רוצה לבצע את המהלך האלוהי, אז למה יש את סאי, שנכנס בהיקארו, למה יש את היקארו

ChigiChan

New member
דא דא...

עכשיו כשחושבים על הכל יותר לעומק זה נראה לי פתאום די ברור שהיקארו יעשה את המהלך האלוהי נגד אקירה. קודם כל סאי כל הזמן מדבר עליו, מה שאומר שמישהו חייב לעשות את זה, היקארו זו הדמות הראשית אז מין הסתם הוא יעשה את המהלך. היקארו ואקירה נראים לי כמו ה-יריבים, אז כנראה בקרב הגדול והמרכזי שלהם זה יקרה, אני חושבת שזה כל הקטע של הסידרה הזו. אבל בכל זאת... מסכן סאי. סאי בטח נכנס להיקארו במיוחד כדי שהיקארו יקבל עניין גדול בגו וילמד ממנו. זהו.

זה צפוי ...

את צודקת , הרי שניהם מתחרים זה בזה מאז בראשית (סתם ביטוי ...) ,הגיוני שהיקארו יקבל מוטיבציה ומידע ראשוני על גו ויידבק בהתלהבות לשחק ,ואז יבצע את המהלך האלוהי אותו רצה סאי , ה"מורה" שלו לבצע ,וסאי יבין לבסוף שהיקארו רק נעזר בו כתומך ראשוני ונאחז בו כאשר התקדם לבדו לפסגה , בזכות עצמו. "בלעדיי אתה לא יכול להרים אבן !". ~~~ זה היה אכזרי מצד היקארו לומר את זה לסאי,בעיקר כשזה מבין שזמנו תם ועליו להיפרד מהיקארו ~~~ "אני רואה אותו ,זורח מעל היקארו,את העתיד הבוהק שלי לא יהיה ". ~~~ זה כל כך עצוב ,והמבט המאוכזב בעיניים הכחולות של סאי ריגש אותי עד שבכיתי... בכיינית שכמותי ... ~~~ " זה רק הדימיון שלי, או שכתם הדם נראה פחות ברור עכשיו ?". ~~~ היקארו צודק !כתם הדם המטושטש מראה שסאי בעצם יעזוב אותו ,שחולות הזמן לא פוסקים לנוע בתוך שעון החול המחזורי של החיים ~~~

ChigiChan

New member
אני לא יכולה לצטט אבל..

נגיד שזה הה ככה: "היקארו התקדם מאד... הוא נע לעבר המהלך האלוהי, לא אני, היקארו" ~~~ זה כל כך שקוף! הרי למה שיעשו משהו כזה בסדרה קצרה אם זה לא ישנה שום דבר???

CibiHeart92

New member
אני לא זוכרת שהוא אמר משהו

לגבי המהלך האלוהי.. בכל מקרה כולכם.. בפרק האחרון תשימו לב לכל משפט שאומרים שם אוקי? XD גם בסוף סוף

ChigiChan

New member
הוא אמר

כשהיקארו שיחק את המשחק הראשון שלו כמקצוען, קצת אחרי שהיקארו אמר שהלוח נראה לו קטן יותר והוא לא מפחד להפסיד.

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif

לא הבנתי ממש מה אמרת חוץ מזה שזמנו הולך ומתבזבז... הולך ומתבזבז למה
זאת אומרת שכשזמנו של סאי יגמר סאי יעלם
ובאמת... היקארו היה כל כך אכזרי כשהוא אמר את זה לסאי...
ת'אמת, כאילו שהיקארו עושה לסאי טובה בכלל
והיקארו, כאילו כל כך קשה לבקש סליחה... והכי מצחיק היה עם היקארו.. בוא נשחק
לא. סאי אחרי זה: בוא נשחק
לא רוצה. אתה הפסקת..
שרוטים במוח וקרועים בתחת שני אלה
באמת.. הקטע של כתם הדם מאוד מאוד מסקרן אותי... מזה לעזאזל
אולי ננסה להסיק מסקנות בקשר לכתם דם
לי סתם עלה רעיון טיפשי בראש ואולי תחשבו שזה נורא מפגר אבל זה כאילו הכתם דם של סאי מתי שהוא התאבד.. למרות שהוא התאבד במים...
מזה יכול להיות לעזאזל

ChigiChan

New member
באמת מה זה..

אני התחלתי לראות היקארו נו גו רק מפרק 40 ומשהו, אז חשבתי אולי אומרים על זה משהו בפרקים הקודמים. את ראית את הסדרה מההתחלה? אם באמת לא אומרים על זה כלום, אני אני יכולה לשער שכתם הדם הוא של הילד הקודם שסאי היה בו.

harar8

New member
זה

מתי כשסאי רדף מישהו אחר לפני היקארו היה שוסאקו הונינבו, שוסאקו מת בגיל צעיר מחולירע(או משהו כזהXD) כשסאי רדף את שוסאקו הוא שיחק כל הזמן במקומו וכך יצא ששוסאקו הוא אחד מהשחקנים הטובים ביותר (ויש אפילו תואר על שמו תואר הונינבו) כמובן שהוא הפך לשחקן טוב בזכות סאי, והוא איש אמיתי (באמת שחקן גו) אבל כמובן שבחיים האמיתיים לא היה רוח ששמו סאי (רק בסדרה עשו ככה) כתמי הדם הם של שוסאקו מתי כששוסאקו מת מהמחלה סאי נעלם יחד איתו. היקארו יכל לראות את כתמי הדם כשהוא מצא בפרק הראשון את לוח הגו העתיק בעליית הגג של סבו, ומה שאומר שהוא יכל גם לראות את סאי באותו הזמן (כתמי הדם הם הסבל של סאי) אקרי הייתה איתו והיא לא יכלה לראות את כתמי הדם (מה שאומר כמובן שסאי רודף רק את היקארו) הדם גם לא נמחק מתי שהיקארו ניסה לנקות את הלוח (באותו הזמן סאי נגלה אליו). כעט כתמי הדם פחות ברורים (היקארו רואה אותם מטושטשים) מה שאומר שעוד מעט הוא כבר לא יוכל לראות יותר את כתמי הדם וכך הוא לא יוכל לראות יותר את סאי (מה שאומר שסאי יעלם בגלל זה)

תיקון קטן וטיפשי

שוסאקו חלה בשחפת שזה מחלה שגומרת לך את הריאות.. היא גורמת לך להשתעל ולהקיא דם ולהרבה מאוד סבל.. כמו במולן רוז'..
בכל מקרה! ראו את זה בערך בהתחלה של כל פרק שהיה את השיר הפתיחה הראשון.. ששוסאקו השתעל דם על הלוח..

harar8

New member
אה פעם אמרו לי שזה חולירעXD

וכן אני יודעת על מחלת השחפתP=

למעלה