אני צריכה להפסיק עם זה...
ולהתחיל להגיב לפרקים ביום שאני רואה אותם. ^^; פרק 59 - טויה קויו פורש! כולם המומים מהפרישה... ^^; "זה מוקדם מדי, עדיין לא לקחתי ממנו תואר!" קוראטה XD מסכנה המוכרת עם איצ'יריו XD טויה שוב לובש את החליפה הסגולה XD עם חולצה ורודה ועניבת שינדו... הוא נראה מאושר כששואלים אותו על אבא שלו.. אבל רק נראה מבחוץ. מבפנים הוא חושב על שינדו XD "תן לאבא שלי לעשות את מה שהוא רוצה ואני אנסה לפצות על זה במקומו" אקירה
קוראטה: "אתה תמיד מסתכל למעלה, נכון? אתה לא מודע לדברים המפחידים שיש מתחתיך." "אני אומר מתחתיך אבל הם ממש מאחוריך. אני מפחד ממך... וממנו. המקצוען החדש, שינדו היקארו" טויה: :OOO "שינדו... שינדו" "אם לא הייתי תקוע בנגויה, הייתי יכול לראות את המשחק שלך היום בטוקיו, שינדו" גוף שני... כרגיל... "היום המשחק הראשון שלו? הוא בטח ממש עצבני" היקארו? עצבני? לא... "מוזר. אני לא מפחד להפסיד" "היקארו מתחיל לנוע לעבר המהלך האלוהי. לא אני, היקארו. האם אין דרך לחמוק מהגורל שנתנו לי האלים?" :< טויה: "מעניין איך הלך המשחק של שינדו" ^^ "מאז תקרית סאי ניסיתי לעשות בראש סדר בדברים. שינדו, למה הופעת לפני? למה אני רודף אחריך ולמה אתה רודף אחרי? למה?" זה הזכיר לי את השיר (הראשון) שלו, רק שבפרק לא ירד גשם ^^; "ניגבתי איתו את הרצפה" XDD "אתה אפילו לא יכול לנצח אותי" "מה אמרת?" "אתה אפילו לא יכול לנצח אותי!" *אני רוצה להמשיך לשחק גו!* *אני רוצה זמן בלתי מוגבל!* סאי :< "בלעדי אתה אפילו לא יכול להרים אבן" איזה חוסר התחשבות מצידו של היקארו >.>;; "היקארו. בוא נשחק." "לא רוצה, אתה הפסקת" "hikaru no baka!" :X היה גנב אצל סבא של היקארו וסאי דואג לגובאן ^^; (טוב, בכל זאת הוא גר שם 140 שנה...) "אבא אמר לא לטרוח כי הכל ממילא זבל" פעם... שנייה? שלישית שמזכירים את אבא שלו בסדרה? הוא לא דמות חיובית במיוחד ^^; "רגע... אולי זה הדמיון שלי, אבל כתם הדם ברור פחות עכשיו" ;;-;;