~פרק 56~

Reutgold

New member
זהו זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכאן אין דרך חזרה!!!!!!! מכאן סאיי קיבל את הרעיון...!!!!! תבינו בהמשך.. אפילו טויה קויו לא לא אה את זה!!!!!!!!!

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif האלים נתנו לו אלף שנים

כדי להראות את המשחק הזה להיקארו :| איזה קטע, ואני לא הבנתי ממנו כלום כי אני עצלנית מכדי לנסות להבין איך משחקים בכלל גו *פיהוק (לא אמיתי)* אולי מחר.....

PENELO

New member
אמפ"ג.. פרק מדהים !

זה הפרק הכי טוב של היקארו נו גו שראיתי עד עכשיו ... וואוו @_@ .. זה היה ממש ממש פרק מעולה .... סאי ניצח את טויה קויו .. ^_^ .. אבל.. מה שהיקארו אמר לבסוף .. ואיך שסאי הגיב על מה שהיקארו אמר לבסוף .. וואוו @_@ ..

dannyshadow

New member
אחד הפרקים הטובים

אם לא ה-פרק. כמה שאני חייב ספויילרים אני מתאפק לא לקרוא:X

dannyshadow

New member
שיט שיט שיט

אני שונא שונא שונא ספויילרים, אבל הייתי חייב לראות את הקליפ פתיחה האחרון כשמצאתי אותו (נו, זה גם איזשהוא סוג של ספויילר:p) מצאתי את שיר הפתיחה האחרון (זה רק אני או שהשירים האחרונים נהיים די הזויים?) איזה ענק היקארו שם:OO נראה לי שהוא משהו כמו בן 16 וכבר כמעט מגיע לגובה של סאי:O מפחיד, התרגלתי אליו בתור קטן =)

star_female

New member
15

היתה לו תקופת גדילה מרשימה בין גיל 13 ל-15. XD אני אוהבת את השיר של הקליפ הזה, והשיר סיום האחרון גם נורא טוב
הקליפ הזה לא נורא מספיילר, אני לא זוכרת אותו בעל פה לגמרי אבל לא נראה לי שיש בו דברים שלא קרו עדיין בסדרה שמודגשים באיזושהי צורה. ^^; רק תיזהר לא לקרוא ספוילרים... תחכה את השבוע-שבועיים-שלושה האלה עד שהרוב יעבור לפחות ^^;

star_female

New member
פנטזי... אני מקווה שהוא לא ראה

את הקליפ בפרק האחרון, זה באמת מכיל ספוילרים o.o;

cRitiCaL KitTy

New member
דווקא../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

תופתעי. אני גדלה בערך ככה... יותר נכון התחלתי... בין 13 ל14 איזה 15 סנטימטרים... ואז זה הפסיק למשך כמה חודשים;; ועכשיו נראה לי שהתחלתי שוב כי סופסוף עברתי את הגובה של סבתא!!!^_^ אבל זה לא חוכמה כי סבתא קטֵנה;; המטרה עכשיו היא לעבור את האח הגדול שלי[< אוי זה היה קשקוש לא חשוב... אני במצב של היפר@@

star_female

New member
בהתחשב בזה שאני כבר 5 שנים

לא בת 15, יכול להיות שפשוט שכחתי כמה גדלים בגיל הזה. XD (חוץ מזה שזה תלוי בבן אדם... אני מכירה אנשים שגבהו המון גם בגיל 19 ^^; )

cRitiCaL KitTy

New member
@@../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

למה??? גמני רוצה להיות אחת מהאנשים האלו... זה יתן לי סיכוי להיות אולי אפילו בגובה ממוצע! זה יהיה נחמד...^^"

shui chan

New member
בעיקרון אצל בנים אלו הן שנות הגדילה

אצל רובם. :) אצל בנות זה מוקדם יותר נראהלי~

dannyshadow

New member
אני נאבק בעצמי לא לראות:(

גם השיר יפה. בע, החיים אכזריים:p עוד כמה זמן בערך נגמר היקארו נו גו?

Goggle Girl

New member
כי הסדרה רצה על תקופת זמן של כמה,

5 שנים? שנות הגדילה אצל חלק מהילדים

shui chan

New member
אוגאטה הרג אותי היום XD

"כאילו שאת יודעת באיזו ליגה אני משחק" XD והוא היה ממש יפה בפרק הזה.. 3> אקירה כמעט חטף התקף לב בזמן שחשב על מי הוא בעצם סאי. "אני עדיין חושב שהיקארו הוא סאי?" כל הפרק פשוט היה זכרונות של אקירה על משחקים בינו לבין סאי\היקארו ^__^~ איזה משחק מותח היה בין סאי לטויה קויו - המוזיקה וכל הערות הביינים של כל השאר רק הוסיפו להכל. המשחק הזה פשוט עזר לנו להבין באיזה רמה נמצאים קויו וסאי (ועדין זה לא ברור עד הסוף) אבל קויו הצליח לקרוא כבר עד הסוף והבין שיפסיד - נראה שכל השאר עוד לא ראו שזאת תהיה התוצאה. וסאי
התגובה שלו אחרי המשחק הייתה כל כך משמחת. והיקארו.. מבשר לו שמבחה רבה שבעזרת מהלך אחד אחר הוא היה מפסיד XD אבל הסוף היה מדהים. פשוט מדהים. סאי סוף סוף הבין מה הייתה המשמעותשל אותן 1000 שנים. מדהים. זה הרגיש כאילו האיכות ציור\ מביעה עלו בפרק הזה - הכל עלה. אחלה פרק :) <בכלל התקופה הזאת שמגיעה עכשיו מבחינת עלילה תהיה ממש טובה - יאאאפי!

למעלה