~פרק 56~

harar8

New member
זה באמת אחד מהפרקים הטובים ביותר

שהיו עד עכשיו<:

star_female

New member
^^;

פרק 56 ~ התשובה לשאלה בת אלף שנים (זה מתקדם כל כך מהר @_@) "לא היה אכפת לי להיות הסחת דעת אם רק היית נהנה מזה. אני לא מוצאת חן בעיניך?" "גו מעניין אותי יותר מהכל" אחח... אוגאטה. >.> אוגאטה עלה על זה שקויו קבע את המשחק מראש... וגם אקירה... אלוהים, הוא גדל להיות אוגאטה @_@ אקירה: "לא יכול להיות. אני עדיין חושב ששינדו הוא סאי?" XDD הוא בעצמו לא מאמין לזה... גם אוגאטה חושב ששינדו קשור לזה... די כבר, אוגאטה ואקירה דומים מדי בדרך מחשבה שלהם, זה מפחיד @_@ "אם אתה לא שינדו, למה? למה אתה מזכיר לי את שינדו של פעם? זה ששיחקתי נגדו בפעם הראשונה? :OOO" הוא כמעט עלה על זה... עוד קצת, אקירה... גם לטויה קויו זה מזכיר את המשחק עם שינדו (סאי).. האקווריום של אוגאטה ירוק זוהר, זה מפחיד. טויה נכנע, סאי ניצח. (לא זכרתי שהוא נכנע ^^; ) "אני יכול לחשוב רק על תשובה אחת. האדם מאחורי סאי הוא שינדו של פעם." *עיניים רועדות עם רקע של ים* "אבל זה לא עונה על שום דבר" כולם חושבים על למה טויה נכנע ואקירה חושב רק על שינדו XD הציטוט המטריד של סאי~ (הוא דיבר מהר מדי אז הספקתי להעתיק רק חלק מהתרגום, את החלק השני תרגמתי מתרגום לאנגלית ^^;; ) "טויה קויו, ענית על הציפיות שלי באופן מושלם. כל מהלך מלא ביטחון שלך גרם לגופי לרעוד מהתרגשות יותר מאי פעם. אני מרגיש גאה שיכלתי לענות לך מעבר ליכולות שלי. אני מודה לך." היקארו עלה על צעד שהיה משנה את המשחק... "מה דעתך, סאי?" "היקארו... אני מבין עכשיו. האלים נתנו לי אלף שנים כדי שאוכל להראות להיקארו את המשחק הזה..." היתה לי כזאת צמרמורת ודמעות בעיניים בפעם הראשונה ששמעתי את המשפט הזה ;; וזה הרבה יותר מסתם להראות לו את המשחק. זה לאמן אותו לקראת זה ולהוכיח לו (ולסאי) למה הוא מסוגל. ד"א לפי קומי הוגן של היום (לפחות 6.5) קויו לא היה מנצח בכל מקרה. :X

mikokikyo

New member
סוף סוף^^

אני לא הייתי בבית לחמישה ימים עד עכשיו, וחיפשתי את השירשור הזה כדי לכתוב בו משהו בנוסח:"אם מישהו הקליט את הפרק הזה, אז אותו אחד יכול בבקשה להעתיק לפה את המשפטים שסאי אמר בדיוק אחרי שהוא ניצח? כי למרות שאני ממש ממש לא פאנגירל, וראיתי את הפרק הזה רק פעם אחת ולא פעמיים כמו שאני מעדיפה, זה פשוט קפץ לי לראש ברגע שראיתי את זה אז...מישהו? אני סנילית, אני לא זוכרת ציטוט מדוייק..." משהו כזה... חיכיתי כל כך הרבה זמן לציטוט הזה...תודה^^ ידעתי שאת וכל הפאנגירל בטוח ישימו לב, אבל נכנסתי הנה ב-13 דרך בני דודים שלי ולא היה כתוב כלום, ולא הספקתי לכתוב את הודעה ההיא כי הייתי צריכה ללכת...אז תודה רבה^^ סליחה על החירבושי שכל הללו, אני פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה...זה היה כל כך דורש שאיזו פאנגירל תכתוב על זה, ופשוט עד עכשיו לא ראיתי שציינו את זה...והשתגעתי...כלומר, איך זה אפשרי שאני, אשר איני פאנגירל בכלל, הבחנתי בזה, וכל הפאנגירל שבפורום לא ציינו את זה?! אז הנה לי, ציינת את זה, תודה^^ (נכון שזה היה ממש ממש מטריד? הדבר הראשון שחשבתי עליו היה "הכוונה שלו היא למשחק או למה שהוא וקויו עושים בזמנם הפנוי? כי זה נשמע הרבה יותר כמו האפשרות השנייה... באמת יש בסדרה הזו הרבה משפטים שהם ממש לא תמימים לאחר שמוציאים אותם מהקשר...") ^^

למעלה