פרק 56 איזה מתוק סופי! ! יאאא
A amitasafzabida New member 31/5/04 #14 איך הוא יצר אתו בכלל ומה תפקידו? ובכלל, איך קרו אמור להכיר אתו?
L lazy Gi®l New member 31/5/04 #3 חחחחח איזה פרק קורע .. "הכנפיים האלה... הזנב הזה... הפרצוף העגול......... אתה שדדד!!" "האהא אני רוצה עוד! עוד עוד עוד עוד! עוד ממתקים!!!!" "למה אתה לא אוכל איתייי???? אתה מגעיל!!! ;_;" חחחח איזה פרק יפהה..
חחחחח איזה פרק קורע .. "הכנפיים האלה... הזנב הזה... הפרצוף העגול......... אתה שדדד!!" "האהא אני רוצה עוד! עוד עוד עוד עוד! עוד ממתקים!!!!" "למה אתה לא אוכל איתייי???? אתה מגעיל!!! ;_;" חחחח איזה פרק יפהה..
L Luli M New member 31/5/04 #4 "כשסופי פגש את קרו" P: חחחחח מסכן קרו...... הוא לא אכל את המתוקים! סופי היה היום חתולי למדי חח
H haunter New member 31/5/04 #15 זה די נראה כאילו קארו הוא מעין דובון-אריה, וספינל הוא מעין חתולון-פנתר. זה לא מה שהם? (צורה קטנה-צורה גדולה)
זה די נראה כאילו קארו הוא מעין דובון-אריה, וספינל הוא מעין חתולון-פנתר. זה לא מה שהם? (צורה קטנה-צורה גדולה)
A ALiCiA SpInNeT New member 31/5/04 #12 היה פרק מצחיק, ../images/Emo9.gif אריאול עצבן אותי , טויה היה מושלם , הגעתי למסקנה שטומויו גומרת כל פעם שהיא מצלמת את סאקו , לי מתוק , יוקיטו הראה גילויי אהבה לסאקו , קרו מתלהב , ועוד ועוד.. אבל זה היה סתם פרק לא קשור!! כאילו מה הייתה המטרה שלו?.. להציג את הסופי ה-לא-חמוד הזה?.. לשנות צורה לקלף שינה?.. באמת..
היה פרק מצחיק, ../images/Emo9.gif אריאול עצבן אותי , טויה היה מושלם , הגעתי למסקנה שטומויו גומרת כל פעם שהיא מצלמת את סאקו , לי מתוק , יוקיטו הראה גילויי אהבה לסאקו , קרו מתלהב , ועוד ועוד.. אבל זה היה סתם פרק לא קשור!! כאילו מה הייתה המטרה שלו?.. להציג את הסופי ה-לא-חמוד הזה?.. לשנות צורה לקלף שינה?.. באמת..
ע ערן1987 New member 31/5/04 #18 לא ראיתי ../images/Emo10.gif אני אקום מחר מוקדם בשביל לראות את הש.ח. ולהקליט אותו(נראה לכם שאני אקום כ"כ מוקדם ואראה את זה? אני אהיה מסטול לגמרי!!)
לא ראיתי ../images/Emo10.gif אני אקום מחר מוקדם בשביל לראות את הש.ח. ולהקליט אותו(נראה לכם שאני אקום כ"כ מוקדם ואראה את זה? אני אהיה מסטול לגמרי!!)