פרק 56

Luli M

New member
חח תעשי מה שאני עושה-

תראי ממתי שתקומי עד שזה יתחיל חח כשאני מפספסת אני תמיד עושה את זה

shui chan

New member
יש אנשים שהולכים לבית ספר

לא לכולם יש חופש ^___^ אני מבינה שלך כבר אין אה?

Luli M

New member
חח האמת היא שיש לי אבל

אני לא מבלה בו הרבה P: חחח ועכשיו אני בכלל חולה :/ בעעע

ערן1987

New member
לי כבר אין.. בגרויות ומגנים

אבל זה חופש איכסה ברובו.. לא נורא,אני לא מתלונן
אני חושב שזה יהיה בסביבות 10,צריך לבדוק..

Leemon

New member
נראה לי שבימים רגילים זה ברבע לעשר.

אבל לפעמים משנים את זה.

Houndour

New member
פרק מיותר ^^ ../images/Emo79.gif

ברור שהמטרה היחידה של הפרק היא לתת קצת זמן מסך לסופי (סאקו אפילו לא שנתה היום שום קלף.. פרק מיותר במלוא מובן המלה 0.0 מבחינת ההתפתחות העלילתית), אבל יכלו להציג אותו בצורה נורמלית יותר מזה.. "סופי, איזה שם טפשי
אהמ.. בכולופן.. רוצה להיות חבר שלי?"
כן ברור, איך לא.. "אתה שד"?? זה מה שהוא אמר היום?
חבל שלא ראיתי! ביפנית הוא אומר "יש לך ראש ענקי!" וזה קורע!
על מה שלא יהיה על סופי: חבל שזמן המסך שלו מסתכם בפרק של היום -בלבד- ^^. יותר לא הראו אותו ולא יראו אותו בכלל חוץ מאיזה כמה שניות שהוא מתקשקש עם אריאול (כמו שהיה עד עכשיו), או שיראו אותו בפרק הלפני אחרון נלחם קצת. דמות שלא מצתה את עצמה בגרוש וחבל..

Houndour

New member
וואלה? ../images/Emo79.gif

לא ראיתי היום, אז אני לא כ"כ זוכר ^^; נו טוף, אז פרק מיותר לא בכל מובן המלה, רק בחלק ממנו ^^

Houndour

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

*מכניס את נעם לפריזר לעשר דקות*

אני יעשה ממך פריזר !

לא אמרת שלום הרבה זמן.. ולא ...ולא... ולא באת הרבה לקומונה... ולא ענית למסרים שלי... ולא ..ולא ..ולא ענית להזמנה שלי ... לקומונה של לינה... רע!

Spinel Sun

New member
לאאאאאאאאאאאא

אני הולך לבכות למשך כל שארית חיי סלחו לי

star_female

New member
"הפגישה המתוקה של קרו" ^_^

השם של הפרק די מתאים למה שאריאול אמר בסוף הפרק: "הוא וקרו יכולים ממש להתאים זה לזה"
המשחק של קרו בהתחלה - זה טטריס, למען השם, איך אפשר להתלהב מזה כל כך? o.o;; איזה צחוק מפחיד יש לאריאול x.x; (מי שזה לא יהיה שמשחק אותו - שימשיך לנסות...) איזו תלבושת חמודה סאקורה תפרה! ^_^ (אפילו הבנים לבשו ורוד XDDD) ריקה/טראדה... הם כבר לא מנסים להסתיר את זה, הא? איזה מתוק לי-קון כשהוא בהה בסאקורה ואז היא שאלה אותו מה קרה והוא כזה "כלום" ומזג משהו לכוס וזה נשפך לו XD אוו, טויה ויוקי באו ביחד לבזאר ^_^ (זה רק אני או שלטויה היה מבט כזה של "הוא שלי, נה נה נה
"?) "חמודה מאוד." "הוא מתכוון לתלבושת." "אתה שוב מתחיל להתגרות בה? התכוונתי שאת חמודה, סאקורה." "יוקי... אתה בטוח שאתה לא זקוק למשקפיים חדשים?" (טויה מקנא?) הוא חייך אחרי זה כשהוא הסתכל על יוקי ^^ קרו וסופי: "אתה... אתה.... יש לך ראש ענקי." *סופי נופל* XDDDD "הכנפיים האלה... הזנב הזה... הפנים העגולים... אתה שד!" *סופי נופל שוב* *אני מצטרפת* "שד? מילא פייה, הייתי מבין" (אתה מרמז למשהו...? o.o; ) "הוא כל כך טיפש." יאפ. אני... מרחמת על סופי-צ'אן. o.o;;; "חדר סגל"? זה לא אמור להיות חדר מורים? איזה מתוק סופי-צ'אן היה כשהוא גירגר ^_^

S.Riddle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

"הוא שלי, נה נה נה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נחנקתי מהעוגיות עכשיו XD הפרק הזה עשה לי חשק למתוק..~ (אבל לא לפירורים שנתקעים לי בוושט, mind you
)

Leemon

New member
פרק חמוד ומעורר תיאבון |יאמ| ^^

קרו ממש מוזר! הוא מתייחס לספינל כאילו הוא איזה בובת פרווה מעופפת, כשהוא בעצמו כזה! קרו אף-פעם לא הסתכל במראה? בכולופן רואים שחסרה לו חֵברה בגודל שלו... ^_^ וחוץ מזה, חשבתי שסאקורה תראה שאריאול לא נרדם מהקלף...

S.Riddle

New member
אני חושבת שרק עכשיו הבנתי

עד כמה המדובבים של יוקיטו וטויה טובים. ואני מתכוונת, רק עכשיו o.o; לא שלא שמתי לב כמה שהקול של לירון יפה. או כמה שעידו מרושע כטויה. פשוט... נורא פחדתי שליוקי יהיה, ובכן, מדובב _בן_, ושהמדובב של טויה נשמע קצת קר מדי. פלוס, זה לא סאקי טומוקאזו ._. אבל בפרק עכשיו... אוי, הם היו מקסימים! איך שטויה ירד על סאקורה. זה פשוט כל כך התאים ^-^ בכל מקרה. זה אחד הפרקים האהובים עלי, אני חייבת לציין. סופי וקרו פשוט מקסימים! למרות שבמאנגה בכלל אין את כל הקטע עם ה-sugar-high של סופי, זאת עדיין תוספת נחמדה =) אין, הקטע שפשוט השאיר אותי בדמעות היה כשסופי אמר "שד? מילא פיה, הייתי מבין." XD זה כזה משפט גאוני XDDDD עוד הסמקות של שאורן! לא צריך הרבה כדי שהפרק יעבור מ"נחמד" ל"טוב", פשוט איזה הסמקה קלה של סאורן כדי לעשות למעריצים את היום ~_^

למעלה