פרק 54 ^^

crush on you

New member
100% מסכימה איתך

טויה כזה חמוד! (ברור) אני שונאת את נאקורו היא כל הזמן נידחפת וזה ממש מעצבן
(יש לה סיבה טובה לאהוב את טויה)
ועוד משהו שלא קשור... יש לי אחות בת 26 ואפילו היא אומרת שטויה חתיך
יש לך תמונות של טויה?

פרק חמוטטט ../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif

קצת משעמם אבל חמוט הקטע עם יאמאזקי ואיריאול קרע אותי מצחוק... =] וסאקורה הייתה יפה מאוד בשמלה! קארו שם לב לזה שיש הבדר עם השמלות... חיחיחחי מעמצת משפט: "אוי, קרו קרו, תפסיק להתבטל!!" "מי כאן מתבטל? תביאי לי אקמול! איה..."

star_female

New member
פרק יפה ^_^

אהבתי אותו יותר מהפרק בבית הקיץ
הקטע כשיאמאזאקי ואריאול שיקרו ביחד היה מצחיק XD טויה צעיר *_* הוא מנגן ממש יפה בפסנתר!! אהבתי את השיר... טויה בהה ביוקי בזמן שהוא ניגן *_* "יוקי..." "כן?" "אני יודע... שאתה" "אני לא מאמינה!" *אני* לא מאמינה! גרררררר!!!!!!!! ><*** אוף איתה!! אפילו טויה התעצבן הפעם! (יותר מבד"כ ^^; ) "אז אני אראה אותך אחר כך, טויה" "אעווהה... וועהעהה" ^^; "אם אתה ואמא לא הייתם, או לא הייתם נפגשים, אז לא הייתי נולדת! אז אני חושבת שיש לי מזל ממש גדול!" איזו חמודה!! "כואב לי" XDDD איזה חמוד קרו-צ'אן... .... לאיזה עוד צורך בדיוק היא היתה יכולה לשנות את פלאוור שקרו שאל אותה כל כך הרבה אם היא בטוחה? o.o;;; סבא-רבא שלה ממש צעיר o.o; אפילו אין לו שיער לבן... עלי נדשיקו מתעופפים... (עדיף מעלי סאקורה? לפחות מזה אין לי טראומות...) נדשיקו עם כנפיים *-* זו רק אני או שהשמלה של סאקורה מכוערת? x.x

rocket

New member
זאת לא רק את

השמלה שלה אכן מכוערת >_< השמלה שהיא לבשה בפרק על בית הקיץ הרבה הרבה יותר חביבה

akeno

New member
והנה המחשבות שלי על הפרק:

השמלה מכוערת. אין מה להגיד. קרו חמוד בטירוף. וגם טויה. וגם יוקי. המטורף הזה לא ירים טלפון לסונומי, נכון? המטורף הזה הרים טלפון לסונומי. למזלי, לא שמעתי את השיחה בין הרצל לפוג'יטאקה. טוב, נראה שהתרגלתי כבר להפרעות בקטעי השונן-איי... (טוווו-יייייה!) אין לי מושג מה יש לחלק מכם מאריול. אז מה הוא הוא מטורף? פרצופי אנימה הם דבר שולט במיוחד.

למעלה