פרק 54 ^^

Death Girl

New member
פרק חמוד...!

מתי סאקורה תדע שהאיש שהיא פגשה בחופשה שלהם היה סבא רבא שלה...?! אוף...רובי מעצבנת...כל פעם שטויה מנסה לדבר עם יוקיטו היא מתפרצת לדברים שלו...ררר...!

לינה58

New member
מפריעה לכל רגע

אומלל של שונן-איי >_< אחחח איזה נודניקית ציטוט: "הו טויהההההההההההה!!!!!!!!!"

h p g i r l

New member
../images/Emo82.gif

"אוי, קרו קרו, תפסיק להתבטל!!" "מי כאן מתבטל? תביאי לי אקמול! איה..."

ערן1987

New member
חחח.. היה פרק קצת מפגר

הקטע עם הסבא-רבא שהוא בכה.. זה היה אידיוטי לגמרי.. גם טויה דיבב אותו,חחח ובן כמה טויה,4?

crush on you

New member
יש לי שאלה../images/Emo53.gif

כולם אומרים שאת הסבא רבא של סאקורה מדובב טויה אז מי בעצם מדובב את טויה?

crush on you

New member
הרצל? ניקרעתי מצחוק../images/Emo6.gif

הרצל חזר אלינו
אם ההיתי יודעת ההיתי מביאה את ספר החתימות שלי
תאמינו או לא אבל לסאקורה יש קשר ליהדות

haunter

New member
נכון, די משעמם o_O

אבל, אני מקווה שזה בגלל שהפרקים הבאים יהיו מעניינים במיוחד
אם כי הקטע עם יאמאזאקי ואריאול היה משעשע באופן בולט
לא הבנתי משהו אחד - כשאבא של סאקורה דיבר בטלפון עם גברת דאידוג'י, הוא נשמע מופתע בקשר למשהו שקשור לסבא-רבא ("הוא מה?!"-משהו כזה). מה אמרו לו? שהוא בא לקראתם או משהו כזה? o_O

שסק לבן

New member
ווף

כשהוא דיבר עם גברת דאידוג'י בטלפון הייתה בטוחה שהיא אמרה לו שהסבא-רבא מת.
באותו רגע חשבתי שחבל שהוא מת, כי סאקורה כל כך התאמצה והכל...
חושבת שגברה דאידוג'י אמרה לאבא של סאקורה שהסבא-רבא רוצה לדבר איתו, וזה הפתיע אותו, כי עד אז הוא לא רצה כל קשר איתו (טוב, אני לא מאשימה את הסבא-רבא, זו אכן הייתה מערכת יחסים מעוותת במקצת). אבל לא הבנתי, למה הסבא-רבא לא רוצה להיפגש עם טויה וסאקורה?? ולמה הוא לא סיפר לסאקורה שהוא סבא-רבא שלה כשהם היו במקום ההוא??
בכל מקרה, הפרק הזה היה מרגש מדי. זה היה מעצבן. והקטע עם ימיזאקי ואריאול היראגיזאווה (איזה שם משפחה יפה!) היה באמת משעשע למדי

איזה פרק יפה *___*

טויה!טויה!טויה!טויה!!^___^ אני אחלום עליו בלילה! זהו, החלטתי!! P: הוא כ"כ מושלם!!!!!! *-* זה היה פרק כ"כ יפה!!! נדשיקו פשוט מושלמת! =] וסאקורה הייתה מאמי עם השמלה הזאת!

למעלה