פרק 5 חלק א!!!

Goggle Girl

New member
פרק 5 חלק א!!!

כי אני עצלנית לבדוק אם השרשור השני קופץ ^^; מקסימום ליסטה תשרשר. קיבלתי 721 בסיכומטרי ^_____^ השמש הגיעה לצהרי היום, שולחת את קרניה על ממלכת פורונטיאה. הארץ הייתה שלווה כמו בכל יום אחר, מלבד רגע אחד שהפך את האוויר לסמיך כמו ג'לי. נסיך ומורה עמדו אחד מול השני, חרבות שלופות, בוחנים אחד את השני. "הוא צופה בי." מילותיו של הנסיך כביכול הדהדו באוזניו של וולף שוב ושוב ושוב, עדיין מעיקות עליו, לא משנה כמה ניסה להרגיע את עצמו. 'מה קרה אתמול בלילה ששינה אותו כל כך? רגע... אולי...' הוא הציץ לעבר טאקויה, מנסה ללמוד את הנער, אולי לגלות איזו יכולת נסתרת. 'ייתכן ופגש בנסיך... אבל... הוא התייחס לנסיך כמו אל זר מוחלט בשבועה...' "אל תזלזל בי! וולף!" החרבות נפגשו, מתכת פוגעת במתכת כאשר המורה הצליח להרים את חרבו ברגע האחרון. "מה קרה ל... ארג... לתת לי לתקוף קודם?" "בקרב, יריב לעולם לא יחכה לך. או שתתקוף כשאתה יכול, או שתמות." עיניו של וולף התרחבו עוד יותר ממקודם. הנסיך פשוט לא הפסיק להפתיע אותו בדרך בה השתנה מאז חזר ליל האתמול. "נאמר כמו מפי מי שידע את טיבעו האכזרי של מלחמה." הוא אמר, דוחף את הנער ממנו בחוזקה. קוג'י הצליח לייצב את עצמו. 'הוא נלחם בצורה שונה...' "תכין את עצמך!" קוג'י הכריז, זורק עצמו קדימה שוב. וולף התחמק, אך רק גרם לנער לחייך. 'טוב, זה אחרי הכל וולף... אני לא יכול לצפות להביס אותו סתם ככה...' וולף ניצל את הרגע בו דעתו של קוג'י הייתה מוסחת והכה, דוחף את קוג'י יותר. הנער אחז בידו קלות וחייך שוב, התרגשות מהולה בלחץ על פניו. "השתמשת בצד הרחב של החרב." "באמת ציפית למשהו אחר, קואיצ'י-סאמה?" "...תשמיט את הסיומת." "אבקש את סליחתך?" קוג'י הישיר את מבטו, עיניו מביטות הישר לעיניו של הגבר מולו, אש במעמקים הכחולים הללו. "תפסיק להוסיף 'סאמה' כל הזמן, זה מעצבן." כאבה פגועה מילאה את קולו, גורמת ללוחם להביט בו פעור עיניים. "בחיים האמיתיים, לתואר אין חשיבות אולי מלבד מספר האנשים שתוכל לצוות שיקריבו את חייהם עבורך. זה רק אתה ואני כאן, אין מי שיזרוק את חייו בשבילנו... אתה חושב שאני טוב ממך? אני שווה לך במקרה הטוב. עד שאני אביס אותך בקרב הוגן, כל פעם שתיקרא לי כך רק תעליב ותשפיל את שנינו." אחיזתו בחרבו נחלשה מההלם, אך וולף מייד התאושש וחיזק את אחיזתו עוד יותר ממקודם. 'מילים כאלו מנער כה צעיר ולא מנוסה... אני מרגיש כאילו הוא מלמד אותי כאן.' "כרצונך... קואיצ'י-_קון_." הנער חייך שוב וחשף מעט את שיניו שדמו לניבים. "הרבה יותר טוב." הוא ידע שאסור היה לו, אבל קוג'י הביט לעבר טאקויה בכל זאת. הוא לא יכל שלא להסמיק בראותו שתשומת ליבו של הנער השני הייתה מופנית אליו ולא אל יריבו. והוא חייך בדיוק כמו בבית, במקרה הנדיר בו אביו של טאקויה הסכים להלחם בקוג'י. טאקויה החשיב את אביו כלוחם דגול, וכל פעם שהשניים נלחמו טאקויה שמח. הוא תמיד עידד את קוג'י... וקוג'י תמיד זכה. מייצב את עצמו, קוג'י נשבע שהפעם לא תהיה שונה מהאחרות. "קדימה, וולף!" "האי!" "זה מוזר." ארבור אמר, קולו בקושי מתגבר על התרועות מהקהל. "מה?" טאקויה שאל, לא מסיר את עיניו מהקרב. "השמועות אמרו שהנסיך חלש. ממש חלש. וולף אמור היה לנצח עם שתי ידיו קשורות מאחורי גבו בעודו רוקד פולקה. אבל זה..." "מכה טובה!" טאקויה הריע, טיבעו הקופצני מתגבר עליו. "מה אמרת?" "אמרתי שאו שוולף ממש מקל על הנסיך קואיצ'י, או... שהשמועות לא נכונות." "הן חייבות להיות שקר, הבחור הזה חזק, ממש חזק! אני אומר שהוא מנצח!" טאקויה הכריז, מלא בטחון בדבריו. הוא הביט חזרה אל קוג'י בדיוק בזמן לראות אותו עומד בתנוחת קרב שרק שניהם ידעו. זה היה מעין הדבר המיוחד שלהם, משהו שרק השתמשו בו אחד מול השני. והנה הוא חזה במי שעבורו היה זר מוחלט, מבצע את אותה הפעולה. "אתה בטוח, טאקויה? אתה באמת חושב שהוא ינצח?" ארבור שתק בראותו את הבעתו הרצינית פתאום של טאקויה. "זה לא שאני חושב שהוא יכול. זה אני יודע שהוא יעשה בדיוק את זה." 'קוג'י... למה אתה רודף אותי?' "אאאאאאאה, אין טעם! אנחנו אפילו לא יודעים מתי הטקס המטופש מסתיים!" ג'ונפי צווח בתסכול. שני הנערים שאלו כמעט את כולם בכפר. אף אחד לא ידע כלום. 'טוב, אני משער שאני יכול לומר לו משהו...' קואיצ'י חשב לעצמו, לאחר ששקל פעמים רבות לעזור לג'ונפי למצוא תשובות. הוא יכל פשוט לומר ששאל משהו... אבל אפילו זה היה מעורר חשד, כיוון שאפילו אמו של טאקויה הייתה מצוייה באפילה. הוא הלך לאיבוד במחשבות כשהרגיש צביטה בישבנו, אך כשהסתובב הרגיש אחת נוספת בידו. הוא צעק בכאב ומישש את האיזור הכואב. "למה זה היה?!" "אני מאבד אותך. הא?" ג'ונפי מצמץ כשסימן כחול החל מופיע על ידו של קואיצ'י, ניראה לעין כיוון שלחולצה שלבש לא היו שרוולים. "בן אדם, ראיתי את טאקויה מרביץ לך ישר בפנים ואף פעם לא היה לך פנס או משהו. ממתי אתה כל כך רגיש?" הנסיך האמיתי קילל בשקט, מנסה את אוצר המילים החדש שלמד מחוץ לטירה. "אני, אר, אה, קיבלתי שמה מכה הבוקר... האיזור נהיה רגיש... אין שום דבר מוזר בזה. בכלל." הנער המבוכר יותר הניד בראשו, ממזמן וויתר על לנסות ולהבין את המוזרויות החדשות של חברו הותיק. "כדאי אם ככה שנחזור הביתה... אלא אם כן אתה רוצה להתאמן יחד?" קואיצ'י שקל את ההצעה לרגע לפני שהניד בראשו. "לא תודה, ג'ונפי-סאן, אני חייב לחזור לחנות, אבי יכעס אם אאחר." בלינק. "...רק חשבתי שאני אראה איך זה לדבר כמו נסיך. לא ממש כיף, אני חושש." "אה הא. טוב, תסלח לי בזמן שאראה איך זה להיות ארנב הפסחא." קואיצ'י הסמיק די בחוזקה, מודע לעובדה שהוא לא צריך היה לקחת את זה כל כך קשה, אך לא יכל למנוע מעצמו בכל מקרה. זה, והמחשבה על ג'ונפי בתלבושת ארנב הייתה די מטרידה. "טוב, אני... אלך עכשיו. להתראות, ג'ונפי." הנסיך עזב, משאיר את ידידו לנסות ולהמשיך בחיפושו עוד קצת, אך במציאות, ג'ונפי המשיך לעמוד שם, בוהה בקואיצ'י עד שנעלם. 'לא יכול לסמוך עלי מספיק לספר לי את האמת, הא, קוג'י? טסק... טוב, לא ממש יכול להאשים אותו. אחרי 15 שנים בהם לא חשב בהיגיון בגלל טאקויה, אני לא יכול לצפות שיתחיל עכשיו.' וגם הוא פרש לביתו.

Goggle Girl

New member
פרק 5 חלק ב!

קואיצ'י הגיע לחנות ומצא את אביו של קוג'י שם. "הנה אתה! התחלתי לחשוב שברחת או משהו!" הנער חייך בהתנצלות. "ג'ונפי בא עם חדשות, אז הלכתי איתו." "בקשר לטאקויה?" הנסיך הרגיש אי נוחות עצומה בהישמע השם. לא רק שהוזכר עד כמה אכפת היה לשני חבריו החדשים מנער המסתורין יותר מאשר היה אכפת להם ממנו (למרות שלא הייתה זאת אשמתו של ג'ונפי, קואיצ'י היה חייב להודות, כיוון שלא ידע שהוא לא קוג'י), אלא גם עד כמה האנשים סביבם, כמו הוריו של קוג'י, או אנשי הכפר חיבבו את טאקויה ודיברו עליו בחום וברכות... חוץ מאלה שעצבן יותר מדי, כמובן. "כן... בקשר... לטאקויה..." "אל תהיה כזה, אתה היית זה שסירב להתגייס. או שאתה רוצה לומר לי שממש חשבת שטאקויה יוותר על החלום שלו עבורך?" "לא הייתי נותן לו לעשות את זה." זה הרגיש יותר מדי כמו משהו שקוג'י האמיתי היה אומר, אז הוא אמר את זה. האיש חייך בחום והרים את חרבו של קואיצ'י, מודיע לנער שעזב את המקום לא חמוש. "אתה מזכיר לי כל כך את עצמך כשהייתי בגילך." עיניו של קואיצ'י התרחבו מעט בפליאה, והוא הקשיב בתשומת לב, אומר לעצמו שהוא יהיה זה שיצטרך לספר לקוג'י הכל לכשיפגשו. כמובן, לא היה זה בגלל שהיה צמא לחוויות וניסיון חיים של אחרים. "אני חושב שאמרתי לך את זה כבר, אבל אני גוייסתי כשהייתי בן 15. בכלל לא כמו טאקויה היום, בזמני, היינו במלחמה. זה היה גיוס חובה. המשפחה שלי בכתה עלי. החברה שלי בזמנו נפרדה ממני, טוענת שלא תוכל לחיות בלעדי לזמן כל כך ארוך. התחתנה בסוף עם איזה בטלן, פה..." אביו של קוג'י פירש בטעות את הבעתו המעוניינת של קואיצ'י בזאת של בלבול ואפילו סלידה, ולכן כחכח בגרונו ומיהר להמשיך הלאה. "אז בכל מקרה, שירתתי שנים רבות בצבא. התקדמתי בדרגות, חסכתי מספיק כסף למתי שאשתחרר, השגתי חברים טובים וקשרים, ופגשתי את אמך. אז, אתה רואה, בני..." "איזו מהן?" קואיצ'י פתאום פלט, לא יכול להתאפק. "הא?" "אמרת שפגשת את אמא... איזו... אני מתכוון, אמא שלי עכשיו, או..." האיש נשך את שפתו וצחק בעצב. "קוג'י, כבר אמרתי לך איך אמך עכשיו ואני נפגשנו, נכון? היא נכנסה לחנות ביום גשום... אבל זאת לא הנקודה!" הנער דווקא נהנה מהשיחה המשונה, והרגיש טוב עם עצמו כשהבין את הסיבה לסומק על לחייו של 'אביו'. 'ההורים של קוג'י באמת מאוהבים... הלוואי שלאמא היה מישהו כזה.' "הנקודה שלי היא שגיוס זה לא דבר רע כל כך. לא כאילו אנחנו על סף מלחמה... טאקויה לא היה טוב בשום דבר ממש, כשאני חושב על זה... מלבד לחימה, כן? הוא ילמד דברים חדשים, יקבל השכלה, ולא כאילו שלא ניראה אותו! אנחנו הכפר הכי קרוב לטירה! אחרי כמה חודשים הוא יוכל לשוב הביתה מתי שירצה! ונוכל ללכת לבקר אותו, אז אל תדאג! אתה רואה, בן, הכל לטובה!" קואיצ'י שיער שעליו היה להיות יותר שמח ממה שהיה... אבל מצד שני, הוא היה אמור להיות יותר מדוכא מלכתחילה. "אז... תנסה להתעודד, בסדר? אמך מודאגת." הוא אמר והגיש את החרב לנער. "מוזר..." קואיצ'י מצמץ. "מה?" "יכולתי להשבע שהחרב שלך הייתה כחולה." כחולה. כמו שחרבו של קוג'י הייתה אמורה להיות. "אתה..." "צבעתי אותה!" קואיצ'י צפצף במהרה. "אני אצבע אותה שוב בקרוב, רק רציתי לראות איך היא ניראת." "אני מבין. בסדר." עם חיוך, אביו של קוג'י בלגן את שיערו של קואיצ'י והביט בחרב שוב, הבעתו כשל אדם הנזכר במאורע מר ומתוק. "אבא, מה... מה קרה לאמי האמיתית?" האיש ניראה כמו מתדיין עם עצמו, אך היה חייב לסרב. "אתה מתבגר כל כך מהר... אני לא יכול להרגיש שזאת אשמתי. אני אגיד לך כשזה יהיה הזמן הנכון. אבל זכור תמיד שהיא אוהבת אותך. פשוט היינו חייבים... להגיד שלום." דממה כבדה מילאה את האוויר. "קוג'י, יש משהו שאני רוצה לומר לך." קוסיי פתאום אמר, דחיפות בקולו. "מה זה?" "אני... אתה... יש לך..." הפעמונים צלצלו, מסמלים את כניסתו של לקוח. האיש ניראה מאוכזב, אך חייך שוב. "ובכן, למה שלא תלך לעזור לאמך בחווה, אני אטפל בדברים כאן. כן, מה אפשר לעשות עבורך?" קואיצ'י הושאר למחשבותיו, אך דבר אחד היה בטוח. הוא הלך להנות מלהרכיב את הפאזל האנושים שענה לשם מינאמוטו קוג'י. "הקרב נמשך כבר זמן רב מלכתי." לווה אמר בעדינות. כבר קרוב לשעה הנסיך והלוחם נלחמו לקול קריאות הקהל, אך איש מהם לא היה עייף מכדי לפרוש... או שפשוט היו עקשנים מדי. "אולי כדאי שנתערב." "אתה מגונן מדי על הנסיך הצעיר." אגוני אמר, ידיו שלובות בעוד צפה בקרב. עד כה שניהם ניראו שווי כוחות... ולעיתים אפילו ניראה כאילו הנסיך היה הטוב מבין השניים. "אבל... אגוני-סאן, אתה חייב להסכים איתי שאם וולף ימשיך להקל על הנסיך, הנסיך יכעס, ו..." "הוא לא מקל עליו." ראש המשמר אמר בפשטות. "זהו קואיצ'י-סאמה שמשחק בו." "זה מדהים." המלכה אמרה, לוכדת את תשומת ליבם של שני נתיניה. "מלכתי?" "תביטו בו. תביטו בבני." שניהם צייתו. "האין החיוך שלו הדבר היפה ביותר בעולם?" (שונאת לכתוב בשפה מלכותית X_X) לא היה זה נדיר עבור קואיצ'י לחייך, אך זה היה כיוון שגודל לחייך. איש לא אהב שליט כעוס עם פנים חמוצים. אז הוא חייך. לעומתו, החיוך על פניו של קוג'י היה אמיתי, מלא התרגשות שכמעט ויצאה משליטה. היה בעיניו אפילו ניצוץ מעט מטורף, אך בצורה טובה, האישה החליטה. "אביו נהג לחייך כך..." וכיוון ששירתו תחתיה כבר כמה שנים טובות, שני הגברים הצעירים ידעו שאפילו שיצעקו באוזנה, יהיה זה כאילו לא אמרו דבר כלל. "אתה... השתפרת... קואיצ'י-קון." וולף אמר, נושף בכבדות. שניהם עמדו אחד מול השני, זקוקים לדקת מנוחה. הטירונים הריעו להם, אך איש מהם לא איבד את עצמו בתשואות. או שהם פשוט היו ממש טובים בלהסתיר את זה. "למה ציפית, אחרי כל כך הרבה שנים בהן אימנת אותי?" "שקרן." המורה אמר בחיוך. "מה אתה אומר, וולף? שנסיים את זה?" "בסדר מבחינתי, קואיצ'י-קון." השניים רצו אחד לעבר השני, שניהם עם אותה כוונה להרוג. חרבותיהם נפגשו שוב, שניהם עייפים מכדי להתרחק ולחזור על הפעולה. השמש השתקפה בחרבותיהם, ווולף הבחין במשהו שלא היה כשורה. 'החרב שלו... הייתה ירוקה...' "טעות." המילה הזו הייתה הדבר האחרון שוולף שמע לפני שהרגיש את רגליו נבעטות מתחתיו והוא נפל ארצה. קוג'י צלל אחריו, חרבו קודם, אך הלהב פגע באדמה לא רחוק מראשו של וולף. היה רגע של דממה לפני שתשואות הקהל חזרו, גם מהטירונים וגם מהחצר המלכותית. "ניצחתי." "ואכן ניצחת, קואיצ'י-סאמה." קוג'י עצם את עיניו ופקחן שוב בחיוך. לפחות חלק אחד בשם בו הוא ניקרא, הרגיש שהרוויח ביושר. "תודה לך שלא הקלת עלי." "התענוג כולו שלי." השניים עזרו זה לזה לקום, ווולף פנה לקהל שוב. "זה מה שאתם יכולים להיות!" הצביע לעבר קוג'י, ומחא גם הוא כפיים. "אני מודה לכם שחיכיתם עד עכשיו. ברוכים הבאים למשמר המלכותי!" מרגיש שעבודתו הסתיימה, קוג'י פנה לשוב, זורק מבט אחרון לעבר טאקויה. הנער בהה בו ברצינות ובעניין, לפני שחיוך ממזרי מעט עלה על שפתיו וסימן וי באצבעותיו, לא שם ליבו לתשומת לב לא רצויה שהיא. קוג'י חייך, אך לפני שהחזיר את תנועת היד, הוא תוקל-חובק על ידי איזומי, אקט שלו כבר היה רגיל. "זה היה מדהים! אני כל כך גאה בקואיצ'י-סאמה שלי!!!" היא קירבה את פיה לאוזנו ולחשה בנוסף: "פגוש אותי בחדרי אחר כך... אלא אם כן אתה רוצה שאני אגלה את הסוד שלך." הנערה ברחה לה, וקוג'י עדיין עמד שם, חצי בדרכו לפאניקה, כשוולף הגיע אליו. "קואיצ'י-סאמה?" הנער הביט מעלה בחיוך. "זה כלום." ובהביטו פעם אחת אחרונה אל טאקויה, באמת כיווה שזה היה המצב.

lori4

New member
יופי של המשך עדי.

רק שאלה אחת: מה המשמעות של "קון"?

Goggle Girl

New member
אז ככה

קון לפי מה שהבנתי זה כינוי בעיקר לבנים אבל מתאים גם לבנות. ניתן לאנשים שאתה באותו מעמד איתם (על בסיס צ'אן לדוגמא) או אנשים צעירים ממך או חסרי ניסיון. בסיפור וולף קרא ככה לקוג'י כי הוא צעיר ממנו ולפחות הוא חשב שהוא חסר ניסיון ממנו

זה כזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיפור מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את כזאת מוכשרת!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כזה יפה!!!!!!!!!!!!!! למה זה ניגמר כל כך מהר????

Dark SpaWn

New member
פרק יפה...

טוב לא הצלחתי להיתרכז מספיק בשביל לקרוא ליותר מחמש דקות... אבל אני מנחש שזה פרק טוב אז אני משאיר תגובה בכל מקרה

Digi Lista

New member
הכול במאמרים../images/Emo13.gif

סוף סוף תפוז לא כותב לי שחלה שגיאה כשאני מנסה להכניס למאמרים(או בכלל להגיע לחלק של המאמרים בתפריט הניהול),כול הפרקים המהממים(כן,קראתי הכול!) נמצאים כבר במאמרים,תקוותי היא שלעולם לא תפסיקי לכתוב

למעלה