פרק 49

CibiHeart92

New member
וגם פרצוף של אחד

כשראיתי אותו הגעתי למסקנה שהקוף מספר הג'ונגל באמת הצליח להפוך לבן אדם בסוף.

shui chan

New member
פרק נחמד..

יש יותר טובים X: אני ממש לא אוהבת את איך שסאי מתנהג פה.. הוא מבקש מהיקארו סליחה שלקח לו את המשחק החשוב אבל עדיין גורם לו להרגיש רע.. לא יודעת.. משום מה לרוב בוויכוחים האלה בין סאי להיקארו אני מצדדת בהיקארו O: למרות שבסוף היקארו התנהג בדרך קצת תינוקית <: בכל מקרה.. פרק נחמד :)

Magma99

New member
סאי ../images/Emo7.gif

אני תמיד בעד סאי! היקארו עדיין פרחח וצריך להתנהג יפה יותר, וגם להפגין קצת יותר התחשבות בסאי. סה"כ המשחק לא היה משהו, רציתי משחק הוגן ושסאי יקרע את הצורה למייג'ן ^_^ ככה שפעם אחת לפחות יראו את היכולת האמיתית והמלאה של סאי.

ד פ נ א

New member
ואני באמת תוהה ../images/Emo4.gif

סאי הוא יותר טוב ממיגן טויה, ואני ממש לא מבינה מדוע הוא שיחק כך, הוא הרי היה יכול לנצח אותו עם מהלכים אחרים? אז נכון הוא לא רצה שידעו שהוא משחק(סאי)אבל מנגד נתנו להיקארו יתרון, אז למה לא לנצל אותו?

star_female

New member
זה לא בטוח שהוא יותר טוב מטויה קויו

אמנם יש לו אלף שנים שהוא משחק בהן גו, אבל מתוכן הוא לא שיחק יותר מ-40-45 שנה (בהגזמה, הוא לא נראה בין 30) בתקופות שבהן הוא היה "חי". ויכול להיות שקויו יותר מוכשר ממנו... הוא לא היה יכול לנצח במשחק הזה כשהוא נותן יתרון של 15 נקודות למישהו כמו טויה קויו. הוא לא ברמה כזאת גבוהה (למרות שהוא שואף לזה). במשחק הוגן אולי הוא יכול לנצח.

ד פ נ א

New member
עכשיו אני בכלל מבולבלת ../images/Emo4.gif

אז לפי הפרומואים ובכלל לפי מהלך הסדרה נראה כל הזמן שסאי הוא בעצם הטוב מכולם ש"מת" לעשות את המהלך האלוהי... ובכלל השאיפה שלו צריכה להיות לנצח את המיגי'ן, לא?

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif לא בדיוק

אחרי הכל, מייג'ין קויו טויה מוגדר בתור "האדם הקרוב ביותר לביצוע המהלך האלוהי" (כן, קצת קיצצתי את זה בתרגום עצמו), וסאי מכיר בזה במפורש ("הוא אדם שכמוני, רוצה לבצע את המהלך האלוהי...") כלומר הוא וסאי שניהם שחקנים מצויינים, ושניהם שואפים לאותו "משחק מושלם". מי מהם יותר טוב? קשה לומר את זה באופן ודאי בלי לראות אותם משחקים כמה עשרות משחקים. ובכל מקרה, המטרה היא לא סתם לנצח; לנצח במשחק אפשר אחרי מאבק קשה שבו השליטה בלוח משתנה בעקבות טעויות קטנות. "המהלך האלוהי" הוא שליטה מוחלטת במהלך המשחק, צפייה מראש לא רק של מהלכים אסטרטגיים מובנים, אלא גם הסגנון של היריב המסוים, וגם הגחמות והטעויות שלו. בתחילת הסדרה, כשהיקארו וסאי לומדים לראשונה על חוק הקומי, סאי מציין ש"בזמני לא היה דבר כזה" ו"תמיד כששיחקתי בשחור, ניצחתי". בהנחה שהרמה של סאי ושל מייג'ין טויה דומה, אם סאי היה משחק נגד המייג'ין עם יתרון הוא היה מנצח בקלות, זה לא היה אתגר בשבילו וכולם היו מבחינים מיד בגאוניות ובשליטה שהוא מפגין במשחק. סאי שיחק באופן שהוא שיחק בגלל שהשאיפה הראשונה של היקארו הייתה להסוות את הנוכחות של סאי - שחקן גאוני שהרמה שלו בפירוש הרבה יותר גבוהה מהרמה שמפגין היקארו עצמו רוב הזמן - בתוכו, כדי לא להעלות שאלות בנוסח "רגע, למה לפעמים הוא משחק כמו גאון ולפעמים עושה טעויות טפשיות?". הרעיון הוא שאם סאי ישחק משחק לא שווה, הוא יאלץ לשחק בצורה שתראה לצופים מבחוץ חסרת הגיון, כי הם לא מבינים שהוא מנסה "לפצות" על היתרון הדמיוני שהוא נתן למייג'ין, ולכן הוא מבצע מהלכים מסוכנים או פזיזים. סאי היה מוכן לקבל את התנאים של היקארו, בגלל שהוא היה ממש נואש לשחק נגד המייג'ין - לא משנה באילו נסיבות.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif די. זה לא יפה מה שעושים

לאקירה. הילד המסכן מבולבל לגמריXDD הגעתי למסכנה שאבא שלו חמוד. ואוגאטה ממשיך לעצבן אותי. היקארו: אז אתה אשם שהוא מת בגיל צעיר? *אווירה "אפלה"* סאי: *תנועות כלב שתובע* מה פתאום הוא היה אדם מאוד חכם וטוב לב וכו'!!!! היקארו: זאת אומרת שאני גועלי וטיפש? אני: (חושבת כי בשונה מרוב האנשים כנירא אני לא מדברת אל הטלויזיה) כרגע באמת התנהגת ככה..>< סאי רציני זה מפחיד, ומצחיק, וגם הצחוק של הזקן ההוא קורע. צחקתי כל הפרק ובטח אף אחד לא הבין למה

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifXDDD

לזקן קוראים קאוובארה... האמת היקארו בהחלט עיצבן באותו הרגע >>...הוא בכלל עיצבן אותי בפרקים האחרונים :X

CibiHeart92

New member
חחחחח

לדבר לטלויזיה זה כיף "מה לעזעזל?! אפילו הקוף הזקן קלט שאתה רוצה אותו ואתה עוד לא הבנת!?!?" אל תכעסו על היקארו, הוא סובל מספיק ;;

star_female

New member
XDDD

זה לא שהוא לא הבין, הוא פשוט לא מוכן להודות בזה בפני אנשים אחרים עדיין

CibiHeart92

New member
יש לומר ../images/Emo45.gif

ככה זה כשאתה מתאהב בבחור כשאתה רק בן 12 ומתווכח עם עצמך שנתיים שלמות על מה לעזעזל אתה רוצה ממנו. ^^

star_female

New member
באיחור, אבל...

בכל זאת. משחק 49 - משחק מסוכן לקויו יש עיניים יפות~ כנראה אקירה ירש ממנו את העיניים. ^^ אמאנו: "אני אשאל את אקירה-קון למה שינדו חשב כל כך הרה זמן" זה כבר ידע ציבורי שהוא מומחה לשינדו? XD "המייג'ין בחר (לשחק נגד היקארו)?" "וואיה... שינדו הוא..." "ה... אני לא יודע... =.=; " XDDD טויה מתחמק מלענות אם הוא חושב על שינדו בתור יריב ^^; סאי *-* היו קלוז-אפים ממש יפים שלו. "נראה ששינדו עדיין לא מתאים להיות היריב שלך" טויה נראה מאוכזב ^^; כולם מדברים ורק טויה חושב "שינדו..." XDD "זה נראה כאילו הילד לקח על עצמו מגבלה גדולה" קוואבארה קרא ישר דרך סאי ^^ וגם קויו ^^ *-* טויה משחזר את כל המשחקים שלהם... וכל ההסטורייה שלהם... ^_^ כש(
)הם יהיו זוג לפחות לא תהיה לו בעייה עם תאריכים... XD "אז אתה זה שהוביל אותו לעולם המקצוענים?" טויה: o_o הוא לא חשב על זה ככה כנראה ^____^ "אתה מבין שבגלל האנוכיות שלך מעכו אותי?" "... סליחה :< " סאי
"מה רגע... טורג'ירו מת בגיל צעיר בגללך?!?" XDDDDD "טורג'ירו היה חכם וטוב לב..." "אז אתה אומר שאני טיפש וגועלי?" "היקארו.." זה נשמע כמו מריבת אוהבים >.> והיקארו הוא האוקה...

למעלה