פרק 47~

טוצית

New member
;;;;;;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מה יהיה? ;; הפרק יפה אבלאבל זה מסוכן שסאי ישחק... ;;;;;;;

השיר סיום החדש יפה כל כך !!!!

ואקירה מחייך חיוך כזה ממיס בסיום המהמם הזה ... הם באמת נראים יותר בוגרים בשיר סיום הזה ... O______O אבל כולם היו , ונשארו בישים מדהימים !!! והצ'יבים עם וואיה והיקארו במקדונלדס ... כמה חמודים הם היו !!! אקירה , הו הבישיות ... הו ,הבישיות !

star_female

New member
פרק 47 + תרגום לעברית של Days

פרק 47 - אל עולם המקצוענים מועדון האסטרולוגייה זה באמת גו ^^; "וואיה, הוא אמר לך משהו?" "לא, אנחנו לא בקשר" :< "לפעמים חשוב להיות קצת לבד" זה די נכון... למרות שזה תלוי בבן אדם. לפעמים חשוב גם להיות עם מישהו. XD וואיה מנסה ללמד את היקארו לכתוב רישום של משחק... "touya to ore wa itsumo yarerunda?" ("מתי אני אשחק נגד טויה?") אוי אלוהים XDDDD (אני יודעת שזו רק אני והאהבה שלי ליאוי, אבל זה באמת גרם לי לתגובה הזאת
) "אבל טויה הכי חשוב..." אווו~ "נכון. לי אין קשר אליהם. רק להיקארו. היקארו לא יתן לי לשחק יותר?" סאי :< "היום תנקום את נקמתו של הבן החמוד שלך" ה"חמוד" היה ביפנית. וזה משהו שיותר נפוץ אצלם כנראה, אבל זה עדיין נשמע לי חולה ;; "אולי הוא [היקארו] חלק מהגל החדש שאוגאטה דיבר עליו" יאפ~ סאי: "הם מחכים רק להיקארו" :< XD היקארו וקאוואי-סאן... "טנגן? גם זה תואר?" XD שינדו כל כך חסר מושג... קאוואי-סאן: "אל תביך אותי ככה" XDD היקארו מתעצבן מהסידור של העיתונים... קצת רגישות >.> סאי לא יכול לעשות את זה לבד. טויה מייג'ין זכה בתואר חמישי ^^ 26 נצחונות רצופים @_@ וואו, זה אומר שרק קוואבארה עקף אותו, וזה במהלך כל הקריירה שלו... אבא של טויה רוצה לשחק נגד היקארו~ טויה כבר מבין נגד מי הוא רוצה לשחק, לא עלה על דעתו אף אחד אחר XD "סאי, בזמן האחרון אתה מתחיל להפחיד אותי" "hai, ore... iie, boku desu" היקארו מנסה להיות מנומס XD "אני הולך לשחק נגד טויה מייג'ין!" "נכון, אולי טויה לבוא לראות.. לא, הוא בטוח יבוא! אני אראה לו כמה אני שווה!" "היקארו! תן לי לשחק, בבקשה" זה היה אנוכי מצידו... ואחרי שהיקארו כל כך התלהב :< היה הרבה סאי-אנגסט בפרק הזה :< @_@ Days!!!!
"כמה זיכרונות כואבים חלקנו? אילו ימים מאושרים נדע מעתה והלאה? היינו תמיד נאספים בגן הציבורי הקרוב צוחקים בקול עד שירד הלילה תמיד, תמיד... הנס שבזכותו אנחנו חיים באותו עידן ממלא אותי אושר בפעם הבאה שניפגש ודאי נצחק שוב יחד על אילו חלומות נדבר בפעם הבאה שניפגש?"

למעלה