"אין ספור פעמים התחלפו העונות מאז שנפגשנו" מצטערת, אני פשוט ממש ממש אוהבת את התרגום של השירים האלה, אז אני כותבת אותו^^" ו...הם לא שמו פסיק אחרי "העונות", האם זה נכון לא לשים שם פסיק? ^^
צריך לשים פסיק אחרי העונות. את האמת לא זוכרת את ההסבר, בכל זאת לשון למדתי לפני 18 שנה בערך. ואתמול קראתי בפורום מאנגה באירוח הפורום (היה אחד), על מישהי שמתרגמת שירה , אולי תנסי להיות איתה בקשר שתדריך אותך.
תקלטו סאי --התאבד-- בגלל שהוא לא יכל לשחק יותר גו, ברור שהוא יהיה אנכוי!!!!!! וחוצמזה אני יודעת שהוא התנהג מגעיל,אבל רק בזכותו היקארו הגיע למה שהוא!!!!!!! *עצבנית*
נכון היקארו הגיע לרמה שהוא עכשיו רק בגלל שסאי משחק איתו וזה...דמו, היקארו לא חייב לתת לו לשחק כל הזמן ועם הוא בוחר לשחק נגד מישו הרי הוא יכול לעשות את זה.זה לא אומר שהוא יחסום את סאי לגמרי.
סאי לא רוצה שהיקארו לא ישחק כלל! אבל אם הוא לא ייתן לו לשחק הוא ימות ולא יחזור ללוח הגו!! היקארו לא נתן לסאי לשחק כלל בזמן האחרון חוץ מנגד המייג'ין!! וזה היה אחרי שסאי התחנן בפניו!! אני חושבת שסאי רוצה להישאר עם היקארו, אבל היקארו לא מבין את זה שאם לא ייתן לסאי לשחק הוא ילך אבל לא ללוח הגו הוא ימות לגמרי ונשמתו לא תוכל להתגלות לאף אחד!!! מה תגידו על זה?? היקארו באמת צריך לקבל בעיטה לתחת כדי לעורר אותו קצת!! וחוץ מזה אני אוהבת את סאי! לאאא!!
נכון.. סאי תרם הרבה מאוד להיקארו.. והיקארו באמת לא היה מגיע לשום מקום בלעדיו אבל היקארו עכשיו הגיע לאיזה מקום חדש וסאי פשוט בא ודורש ממנו לתת לו את המשחק הראשון החשוב שלו. זה כמו נגיד שתקני איזה משהו וישר יבוא מישהו ויבקש להשאיל את זה ממך [רק שמשחקי גו אי אפשר להחזיר] סאי צריך להבין שהיקארו נורא מתרגש מהמקום שאליו הוא הגיע - לבוא אליו בדרישה כזאת זה פשוט לא הוגן.
עד כמה שהוא מרגיש מסכן ובודד ומבין שהכל באמת סובב סביב היקארו עכשיו... ואולי לא יהיו לו הזדמנויות לשחק יותר בקצב הזה... זה עדיין משחק חשוב שהיקארו מאוד ציפה לו (הוא דיבר על זה הרבה בפרק) וממש לא היה רוצה לוותר עליו.