פרק 47~

shui chan

New member
יצא לא ברור..

הוא בורח מהמשחק אחרי שהוא מחזיק את האבן כמו שצריך..:)

ד פ נ א

New member
אז למה הלחץ של האבא לשחק איתו?

אם הוא יחק רק כמה דקות, האבא יכל לראות כמה טוב הוא, או סאי?

CibiHeart92

New member
מצחיק לומר "לפני שנתיים"

כשזה שודר לפני חודש בערך P: הזמנים בסדרה הזו משגעים אותי

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifXD

דמו אי אפשר להראות כל יום בסדרה נכון? חוץ מזה משחק אחד יכול להמשך כמה פרקים ובסה"כ זה היו איזה 20 דקות ^^"

CibiHeart92

New member
לפחות זה לא דיביזי ^^

להעביר שתי דקות ב80 פרקים, זה שבר את השיא.

ד פ נ א

New member
גם בשיר סיום הקודם

יש את המשפט - כ"כ הרבה עונות אנחנו מכירים....

mikokikyo

New member
אמ...ליתר דיוק, בתרגום זה כך:

"אין ספור פעמים התחלפו העונות מאז שנפגשנו" מצטערת, אני פשוט ממש ממש אוהבת את התרגום של השירים האלה, אז אני כותבת אותו^^" ו...הם לא שמו פסיק אחרי "העונות", האם זה נכון לא לשים שם פסיק? ^^

CibiHeart92

New member
אם את אוהבת את התרגום

תתרכזי בתרגום יותר טוב מערוץ הילדים...

ד פ נ א

New member
נכון מאוד

צריך לשים פסיק אחרי העונות. את האמת לא זוכרת את ההסבר, בכל זאת לשון למדתי לפני 18 שנה בערך. ואתמול קראתי בפורום מאנגה באירוח הפורום (היה אחד), על מישהי שמתרגמת שירה , אולי תנסי להיות איתה בקשר שתדריך אותך.

CibiHeart92

New member
השיר פתיחה הזה באמת לא משו

אבל אקירה מרביץ שם חיוך שחבל על הזמן *_* |ריר|

אקארי

New member
ממש לא!!!!!

תקלטו סאי --התאבד-- בגלל שהוא לא יכל לשחק יותר גו, ברור שהוא יהיה אנכוי!!!!!! וחוצמזה אני יודעת שהוא התנהג מגעיל,אבל רק בזכותו היקארו הגיע למה שהוא!!!!!!! *עצבנית*

devil women

New member
../images/Emo45.gif צודקת../images/Emo168.gif

היקארו דורש בעיטה ישר לתחת!!!!!!!!!!!

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifנמ...לא ממש מסכימה......

נכון היקארו הגיע לרמה שהוא עכשיו רק בגלל שסאי משחק איתו וזה...דמו, היקארו לא חייב לתת לו לשחק כל הזמן ועם הוא בוחר לשחק נגד מישו הרי הוא יכול לעשות את זה.זה לא אומר שהוא יחסום את סאי לגמרי.

דמו דמו דמו!! ../images/Emo41.gif

סאי לא רוצה שהיקארו לא ישחק כלל! אבל אם הוא לא ייתן לו לשחק הוא ימות ולא יחזור ללוח הגו!! היקארו לא נתן לסאי לשחק כלל בזמן האחרון חוץ מנגד המייג'ין!! וזה היה אחרי שסאי התחנן בפניו!! אני חושבת שסאי רוצה להישאר עם היקארו, אבל היקארו לא מבין את זה שאם לא ייתן לסאי לשחק הוא ילך אבל לא ללוח הגו הוא ימות לגמרי ונשמתו לא תוכל להתגלות לאף אחד!!! מה תגידו על זה?? היקארו באמת צריך לקבל בעיטה לתחת כדי לעורר אותו קצת!! וחוץ מזה אני אוהבת את סאי! לאאא!!

shui chan

New member
אני ממש לא מסכימה..

נכון.. סאי תרם הרבה מאוד להיקארו.. והיקארו באמת לא היה מגיע לשום מקום בלעדיו אבל היקארו עכשיו הגיע לאיזה מקום חדש וסאי פשוט בא ודורש ממנו לתת לו את המשחק הראשון החשוב שלו. זה כמו נגיד שתקני איזה משהו וישר יבוא מישהו ויבקש להשאיל את זה ממך [רק שמשחקי גו אי אפשר להחזיר] סאי צריך להבין שהיקארו נורא מתרגש מהמקום שאליו הוא הגיע - לבוא אליו בדרישה כזאת זה פשוט לא הוגן.

star_female

New member
../images/Emo45.gif התעצבנתי על סאי בפרק הזה...

עד כמה שהוא מרגיש מסכן ובודד ומבין שהכל באמת סובב סביב היקארו עכשיו... ואולי לא יהיו לו הזדמנויות לשחק יותר בקצב הזה... זה עדיין משחק חשוב שהיקארו מאוד ציפה לו (הוא דיבר על זה הרבה בפרק) וממש לא היה רוצה לוותר עליו.

CibiHeart92

New member
סאי באמת היה מרושע קצת

אבל גם היקארו לא ממש נחמד אליו עכשיו... אני מסכימה ששניהם קצת אנוכיים... לא נורא הם מפצים על זה יפה מאוד.

eden242

New member
מה היה?!?!?!?!

אוף ההורים המניאקימ שלי לא נותנים לי לראות משמונה בערב טלויזיה כי הם התעצבנו עליי :( שונאת אותם!!

למעלה