פרק 44 :X

star_female

New member
הוא רוצה לדעת עד כמה היקארו השתפר

ואני די בטוחה שהוא רוצה שהוא יעבור כדי שהיקארו יוכל להמשיך לרדוף אחריו, גם אם הוא לא מודה בזה.

star_female

New member
פרק 44 - תחיית המתים

הונדה :< מסכן, אבל... מי שיותר טוב מנצח... החיים של האינסיי קשים. הנהג היה נחמד... ^^; כל הזמן השמיעו את האבנים בחלק הכי מותח של המשחק ;; רציתי לראות אותו... לפחות יש אותו ב-characters guide, זה המשחק הבא שאני רוצה לשחזר D: "המשחק היום הולם את סאי" "תודה" (מה עם "אבל אני לא סאי"? >.> ) "אתה מקווה שהמשחק שלי נגד שינדו יראה כמה הוא טוב?" כן XD "לטויה לא אכפת משום דבר חוץ מהיקארו"
XD טויה קרא לאוצ'י "קוסקה-קון" ם.ם; לקח את הקטע של להיות מורה ממש ברצינות... טויה: "אם תזלזל בו אתה תפסיד!" אוצ'י: "אם אנצח במשחק האחרון, תכיר בי כיריב?" טויה: ":O ... טוב נו אם אתה מתעקש" (לא בדיוק מה שהוא אמר אבל זה נורא הרגיש ככה) XDDD זה מתוך רחמים, בחיי נאסה: "למה לא אמרת שלום?" שינדו: "... אבל הייתם עסוקים בריכולים עלי" XD חמוד סאי: "תגיד לו משהו כמו "זו השורה שלי"" XD חמוד~~ גו גו איגו~ היקאגו מדובב לטאיוואנית XD אפילו בארץ זה לא מדובב... (אולי זה לא "אפילו" במקרה הזה, האמת... אבל זה עדיין מטריד. למרות שהדיבוב לאנגלית בטח יותר מטריד מכל דבר שאני יכולה לחשוב עליו. זה מפחיד ומסקרן באותו זמן ;; )

../images/Emo15.gif גם סאי גונב שורות

"דיס איז מי ליין" או "זו השורה שלי"- זה המשפט של איצ'יגו מבליץ'! הוא אומר את זה כל פרק לפחות פעמיים, ואם לא הוא יפצה ויעשה ספיישל "הי אתה הולו/ שיניגאמי/ באונד/ וונאבי משהו, אתה היריב שלי, ואחרי שאתה תכריז שתכסח אותי אני אוציא החוצה את זאנגטסו שלי ואצעק עליך הי זו השורה שלי, ואז אני אעשה באן-קאי ואשסף אותך!"

star_female

New member
מה ש-shui אמרה

את השאר לא הבנתי, ואני מקווה שזה לא ספוילרים לבליץ'. >.>

למעלה