פרק 44 :X

harar8

New member
פרק יפה

היקארו ניצח את וואיה, עכשיו רק אם הוא ינצח את אוצ'י הוא יעבור^_^

shui chan

New member
היה ארוך המשחק של וואיה והיקארו O:

אבל היקארו מנצח~ הוא מצליח לחשוב כמו סאי :) זה אשכרה מראה עד כמה רמת החשיבה שלו התפתחה - הוא מצליח לחשוב על מהלכים שסאי היה עושה O: והסוף קצת הצחיק אותי - היקארו מקנא בזה שאוצ'י ואקירה שיחקו כל ערב? XD סתם P< משחק גדול מחכה לנו מחר ^___^ ורק רציתי להגיד שאני מתה על השירי פתיחה וסיום העכשווים 3>>

ד פ נ א

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

נראה לי שאני הצפוה המבוגרת כאן, אבל מה לעשות אני מכורה קשות וזה אומר שאני צריכה להרדים את 2 הילדים שלי בשביל שאני אוכל לראות בשקט.... לא נראה לי שהיקארו מקנא באוצי (שאני ממש לא סובלת את הילד הקטן והמעצבן הזה), נראה לי יותר שהוא חושש.... הוא מבין שעומד מולו בעצם אקירה טויה ולא אוצ'י. ועוד שאלה, מה התרגום של היקארו נו גו? היקארו אני יודעת וגם גו, אבל מה זה נו ביפנית? ועוד אחת כמה פרקים יש בסדרה, והאם יש אפשרות לקנות את הסדרה או להוריד אותה (כמו ששמת לב, אני די חדשה בנושא הזה...) יום טוב

shui chan

New member
אני יודעת :)

בנוגע להיקארו מקנא באוצ'י.. זה היה סתם בצחוק ^^ אממם.. האמתי שלדבר על הורדות כאן בפורום לא ממש מותר.. אם את יודעת להשתמש בתוכנות הורדה אני אוכל לעזור לך דרך מסרים. לקנות את הסדרה אפשר רק באינטרנט דרך אתרים בחו"ל כמו אמזון - אני חושבת שבארץ כרגע אין אפשרות להשיג אותם. ואם את מאוד אוהבת את הסדרה את יכולה לפנות גם למנגה [הקומיקס של הסדרה] אותה אפשר להשיג גם בחנויות בארץ :)

shui chan

New member
מנגה היא באמת קומיקס יפני

ואת יכולה לראות דוגמאות מהמנגה של היקארו בגלריות של הפורום :)

calijuu

New member
shui, אל תטעי אותה סתם =\.. תשובות.

בקשר למילה נו.. זו מילת קישור. יכולות להיות לה כמה משמעויות... אבל נראה לי שהפירוש זה "הגו של היקארו".... אם אני לא טועה, 75 או יותר פרקים... =] יראו אותו שהוא גם בוגר. בקשר לאותיות האלה והסימנים... אלו רק סמיילים, ולא בהכרך שמחים.... באנימה(סדרות מצויירות יפניות) רואים חלק מהסימנים האלה, אבל שונה מסתם XD אם תשימי לב, זה סמיילי "מת" כזה... עושים אותו שמישהו או את אומר משהו מטומטם... ^_^ - זה סמיילי כזה במבוחה.. :p -מוציא לשון.. X____X- שאומרים משהו מטומטם מאוד..... *_*- דלוקה על מישה(אני לא סגור על זה..) O_O- שאת מופתעת.... Oo"- "מה?!" ;'...'; -עכזר.. D: -מחייך..... :)- מחייך... :(- עצוב :-* - נשיקה... T_T - בוכה.. הקוו המאונח בT הוא מסמל דמעות.. U_U- "טוב, נו......" ZzZzZzZz- שינה.... =] -מחייך =[ -עצוב =\ -פרצוף עקום... ויש עוד... =] מקווה שהייתי ברור ^_^"

shui chan

New member
אבללא טעיתי O:

הסמל הזה באמת מסמל צחוק
XD צריך קצת להפעיל את הדמיון ורואים שהוא צוחק O: ^__^ - גם הסמיילי הזה הוא חיוך, שום מבוכה. *__* - לווא דווקא מסמל שמישהי דלוקה על מישהו אלא התלהבות ממשהו [זה אופייני גם באנימות - כוכבים בעיינים - אין לי תמונה שמדגימה] וזהו :) לא טעיתי ^__^~

calijuu

New member
אני משחק הרבה יותר ממך משחקי רשת..

ואני כבר מומחה לכל הסמיילים... ואפילו המצאתי כמה^^ -או לפחות המצאתי לעצמי! :p

star_female

New member
אבל מה הקשר למשחקי רשת...

פה בפורום (ובשאר הפורומים שקשורים לאנימה בתפוז) משתמשים בסמיילים כמו שהיא כתבה.

star_female

New member
וחוץ מזה איך אתה יודע כמה משחקי

רשת היא משחקת? o.o; אלא אם כן אתה מכיר אותה באופן אישי...

ד פ נ א

New member
../images/Emo122.gif איך אתם זוכרים את כל זה?

ולמה לא את הסמלים הרגילים? טוב, אני מתארת לעצמי למה...

star_female

New member
כשמשתמשים בהם הרבה זוכרים ^^;

וזה באמת לא קשה לזכור סמיילים, רק צריך קצת דימיון

ד פ נ א

New member
ועוד שאלה shui

מקווה שלא אכפת לך, מהם כל הסימנים האלו, מה זה xd ומה זה p וגם אני אוהבת את שירי הפתיחה והסיום.

shui chan

New member
Tין בעיה :)

XD הסימן הזה הוא בעצם חיוך ה- D מסמן את הפה וה- X את העיינים.. זה מסמל צחוק. וה - P< הולך על אותו עיקרון~ ה - P מסמל פה עם לשון וה -< מסמל עיינים. [למרות שיותר משתמשים בחייכן הזה ככה P: ] יש עוד דברים כמו למשל זה - 3> - שמסמל לב. ^__^ - גם כן מסמל חיוך וזהו נראה לי ^__^~

אקארי

New member
איזה חמוד היקארו!!!

חיחי אהבתי שהוא אמר "מה סאי היה עושה?" דייי הוא נעשה סופר חכם בגו!!!!! מישהו יודע איפה קונים לוח גו!!??!!??!!?

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif איזה אוטובוס מרובעOO

סאי מסוגל לעשות פרצוף דג כשהוא רוצהXD די איזה תגובות עמוקות יש לי היום.... ואגב לא הבנתי אם אקירה רוצה שהיקארו יעבור או לא.. הסבר מישהו?

למעלה