פרק 413

0RainGirl0

New member
פרק 413 ../images/Emo58.gif

סוף סוף. פרק טוב לדעתי ברוק וצ'איס היו כ"כ חמודים! ברוק בכלל הייתה חמודה ממש כשהיילי חיקתה את מרי-קייט נשפכתי זה היה ממש מצחיק וסקילס היה ממש חמוד מאות' ושלי [אם ככה קוראים לה.. נו זאת מהקלין טין] היו ממש מתוקים סוף סוף סצנות של פייטון ונייתן! אני אוהבת אותם ספוילר לפרק הבא
: טוב לפי מה ששמעתי יתגלה שברוק וניית'ן שכבו במהלך עונה אחת, כנראה כשפייטון והוא היו חברים ראיתם את הפרומו לפרק הבא? הקטע שכולם שם היו בשוק טוטאלי נראה לי זה זה. בכל אופן אני ממש מחכה לפרק הבא!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif413 - אחד הפרקים המעולים!

עניין החיקויים היה קורע
צ'אד עושה את ג'וני דפ די טוב
הפריע לי מאוד בעין לראות את ה"בטן" של היילי כשהיא התמתחה על הגג... כאילו, אוקיי, מה העניין? אתם מנסים לגרום לנו להאמין שהיא בהריון או מה?
רייצ'ל מתמסטלת היה הזוי בטירוף, ובבון הייתה גדולה מהחיים! ההתחלה הייתה מעולה, התמונות היו מצוינות [לוקאס בתור גות' היה מגניב ממש], כל הקונספט של הפרק היה מעולה! מעולה מעולה מעולה! מחכה כבר לפרק הבא!

*superstar*

New member
ואגב... ../images/Emo58.gif

השאלות והוידויים הזכירו לי מאוד את הפרק עם קפסולת הזמן

0RainGirl0

New member
כן ../images/Emo58.gif

אהבתי ליראות את לוראס גותי. גם את התמונה של ברוק אהבתי כל הקטע של גלנדה ולוקאס שהוא לא ידע את השם, כאילו זה בידיוק אותו דבר כמו עונה שעברה ביריות בבצפר, אמא של גלנדה שאלה את ברוק איפה גלנדה וברוק לא ידעה מיזאת ואח"כ היא גילתה מי זאת ואמרה לה שהיא מצטערת שהיא לא יודעת את השם שלה.

stav12

New member
פרק תותח

פשוט פרק מעולה , הכל היה מתוכנן עד הפרט האחרון . למשהו יש פרומו לפרק הבא ?

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif על הפרק ועל הפרומו../images/Emo58.gif

הפרק היה ממש ממש טוב
אהבתי את סקילס&היילי סצנות... וגם הסצנות של פייטון ונייתן כמובן :] בוין ורייצל היו סטלניות לגמרי
הפרומו נראה מעניין לגמרי, צפוי אקשן

תמריקי

New member
../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפרק,אני בכלל אוהבת את הפרקים האחרונים ובנוסף אני ואוהבת פרקים עם כל מיני משחקים ומשימות
חעחע לוקאס עושה טוב את הגולם משר הטבעות,אהבתי גם את השילוב של לוקאס והגותית... מה שעוד אהבתי זה את צ'ייס וברוק, ואת באבין עומדת על שלה ואת מאות' והבחורה מקלין טיין... סקילס גויינג טו קולג'!

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק יפה../images/Emo99.gif

אהבתי את הקטע של הפרק.. ממש נחמד =] מוזר היה לראות את הפרק אחרי איך שהם ניפחו את הפרומו שלפני הפרק שבכלל ולא דיבר על פייטון וניית'ן חחח מה שעושים כדי שאנשים יצפו בסדרה
ברוק וצ'ייס היו ממש חמודים, אהבתי שהיא דיברה איתו בכנות וגילתה לו הכל.. היה מצחיק בקטע שברוק אומרת לצ'ייס "אתה בקלין טין ואתה שווה" ואז הבלונדינית (שכחתי את השם) אמרה למאות' "אני בקלין טין ואתה שווה" XD היה מצחיק.. מה עוד... אמ...... כל השילובים היה סבבה.. הקטעים של רייצ'ל ובווין היו מוזרים =\ רגע זה אומר שבווין בעצם חכמה? חחח מחכה לפרק הבא =]

sexyvampire

New member
נצל"ש

ראיתי את כל הסידרה מההתחלה עד פרק 12 של העונה ה4 בפעם הראשונה. ולחשוב שהלכתי לוותר על הסידרה. פשוט מעולה.

רבההה

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif413../images/Emo58.gif ../images/Emo13.gif

היה פרק ממש יפה!!! אהבתי הכל הכל הכל!
ברוק צ'איס
אני כ"כ אוהבת אותם ככה ביחד :)
שלי [ככה קוראים לה? לא זוכרת..] ומאות'
כאלה חמודיייםםם!!! =]=] אוווףף הפרקים האחרונים ששודרו עד עכשיו גורמים לי לרצות שתהיה עוד עונה
שימו בבקשה את הפרומו של הפרק הבאא.. תודה

Y A B I

New member
XDDD אוקיי.XD

ושאלה לא קשורה - כרגע בערוץ 13 ביס [yes stars[ איזה עונה משודרת?

למעלה