פרק 4.

Handless Susi

New member
פרק 4.

אז, נחשפנו יותר לקול משל קאקשי. אז, זה די, איכ. הקול הזה הופיעה ביותר מדי דיבובים ישראלים, שזה פשוט מוזר. מה שהיה טוב זה שכן יש בו שמץ של אדישות. הדיבוב הגרוע של הפרק: "גלגלי נינג'ה" (או משו כזה) הצנזור הגרוע של הפרק: הדם של קאקשי אחרי שסאקה פוגע בו הקול הגרוע של הפרק: לא היו קולות חדשים. זהו. --- ד"א הכינוי שלי זה הנדלס סוסי (יענו סוזי) על שם השיר "סוזי בלי היד" של משינה. לא הנדלס סושי. מתי בפעם האחרונה ראיתם סושי עם ידיים?

draqo

New member
אגב,סאקורה אמרה שסאסקה הוא שווה.

אני פשוט בהיתי אחרי שהיא אמרה את המילה הזו.(משו כמו 2 דקות)

Sakura Kinomoto

New member
...

אעה..הקול של קאקאשי היה... לא משו^^; וכע היתה לו אדישות...אבלע אמורה להיות לו איזושהי אדישותחמודה כשהוא מדבר על התירוצים לאיחור>< ואני ממשש לא אוהבת את הקול של נארוטו...הוא נורא צועק ומעצבן מדי>< ואני לא מבינה איך הם יכולים לצנזר כ"כ הרבה...הם לא מבינים שזאת לא סדרה מצוירת לילדים?>< מה הם עומדים לצנזר את כל הקטעים של הדם בסדרה?><כיכי..זאת קצת די הרבה מאוד סדרה על נינג'ות..וקרבות..ודם..וחזה ענקי..^^;

Ihavenonick

New member
הם קנו את הגרסה האמריקאית

עם כל הצינזורים וההוראות על איך אמור להיות :(

Ihavenonick

New member
ת'אמת, לא הייתה להם ברירה

האמריקאים קנו את הזכויות הבין-לאומיות.

לוניד

New member
מה שעיצבן אותי...

"יש אדם מסויים שאני רוצה....להרוס" .... .... .... >_>

לוניד

New member
אני בת

ומעניין מה הלאה.... יגידו סיכול ממוקד במקום התנקשות??

A K I R A

New member
o_O להרוס?

XDDDDDDDDDDDD להרוס!!?!? XDD מה, הוא בנין!?!? מה זה "להרוס"!? שיגידו להרוג!! כל כך הרבה אנשים מתים בסדרה הזאת והם לא מסוגלים להגיד להרוג!??! בושה!! מוות למינזורה (בנארוטו)!!!!

למעלה