פרק 4.

¥otamsh

New member
חחח סושי עם ידיים... ~נקרע~ XDD

ולא ראיתי את הפרק...לא יוצא לי בכלל...אבל אני מניח שזה גורע...כל הכבוד על הפינה^^

tom58

New member
^^

טוב,קאקשי יש בו מיסתוריות ואדישות-אז אם לא הייתי רואה את זה ביפנית זה דווקא טוב.... סאסקא טוב מאד...לא מביע רגשות כמו שצריך... סאקורה-כמו שאני מחכה את אריאל שרון(סתם היא נחמדה..) אני לא רוצה לראות את הסאגה עם זבוזה -אם טיפת דם הם מצנזרים אז את כל הדם שנשפך שם-זה יהרוג אותי-דיבוב: זבוזה:אח...*קאקשי "לא" מביא לזבוזה סכין ביד* אני לא יכול להזיז את היד שלי כי היא...כואבת לי סתם ככה פתאום.. קאקשי:כן,איזה מזל רע יש לך מה הסכין שלי עושה לידך? זבוזה: אני ישמיד אותך ! ----------------------------------------------------- *האקו מקריב את חייה לזבוזב בלי דם* האקו:איה! הבאת לי צ'ידורי בלב, איך הגעתי לכאן? זבוזה:לא יודע..יש לי מזל טוב עכשיו... ----------------------------------------------------

jack 1

New member
אוי

היום סוף סוף יכולתי לראות את זה,ואני מצטער על זה עד עכשיו. זה היה טראומתי לגמריי.

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gif*מגיב* P:

חח... לפני שעתיים כזה חזרנו מסמינר ירושלים D: היה כיף ^^ אולי יהיו גם תמונות בהמשך... P:

benedek22

New member
מנגה 328(ספויילר)

סליחה שאני מנצל"ש פשוט זה לא מצליח לשלוח לי בהוספת הודעה פרק כל כך עצוב ממזמן לא היה בנארוטו... אסומה מת מפצעיו וכמובן הוא לא יכל למות בלי נאום מרגש ומעלה דמעות וסיגריה בפה... אהבתי את הפרק הייתי מעדיף שהוא לא ימות אבל מוות כזה תמיד יוצא דרמטי ומרגש ולכן שווה את האובדן של דמות נהדרת במנגה... אז עכשיו גם אני מדליק סיגריה לכבודו של אסומה

למעלה