פרק 3x06

Woogy

New member
הרעיון שוירוס יעבוד בהורדה - מגוחך

נוגד את כללי הביולוגיה. והאפשרות שזה מעשי ידי אדם מחייב שזה מתוכנן נגד הסיילונים, ואז זה אומר שיש בני אדם שיודעים כל כך הרבה על ה"תוכנה" של הסיילונים. - זה יכול להיות וירוס שתוכנו על ידי סילונים אחרים - אולי זה יכול להיות וירוס ישן שהאנושות מחוסנת כלפיו כי כבר הוא השמיד הרבה ממנה. אבל הכי סביר שזה לא יכול להיות מסוכן לסיילונים בלי להיות מסוכן לבני אדם. כל דבר אחר יהיה או רעיון מבריק, או ראייה נוספת שרמת המקצוענות בסידרה לא משהו, וזה יותר דרמה בחלל מאשר מד"ב.

סוקט

New member
הורידו את לי בדרגה.. למייג'ור

רשום על הוייפר שלו maj. adama הכל בפרטים הקטנים.. וסול לא יעזוב כזה מהר עד שהם הביאו את הדמות שלו למצב סביל (מנהיג המחתרת) הם לא יוותרו עליו.

הפנדה

New member
להוריד בן אדם לדרגת רב סרן?!

זה מה זה לא בסדר,ועוד מדבר פה סגן במיל'... אם הוא הוריד אותו לרס"ן אז שאדמה יוריד את עצמו לתת אלוף חזרה,לא יתכן שהוא עדין באותה דרגה,זה לא תקין גם... ואם שמת לב בסוף הפרק סול אומר שהוא עוזב או משהו בסגנון,לדעתי אולי סול יפתח דמות נגדית,אולי מחתרת פנימית או משהו בסגנון,לא יודע מה,אבל הוא יהיה המשקולת השלילית מול אדמה במאזניים של הסדרה...

Cylon

New member
המשפט של הפרק:

שרון בסוף הפרק, כשהיא והשותפה שלה מגיעות ל- Basestar החולה: When god's anger awakens, even the mighty shall fall. גדול!

seagate

New member
אני חושב שזה רמז!!

אם זה וירוס מחשבים, זה אומר שהוא יכול לכלול מידע כלשהו, שלא רק נועד לפרק לסיילונים את המעגלים.. אולי שרון תגלה משהו?! אולי יש במכשיר הזה איזה סיפור על האלים העתיקים, אולי הם, מי שהם לא יהיו, הם אילה ששמו את המכשיר..? ואולי הם בכלל לא אלים, אלא רק אנשים קדמונים או סתם חייזרים..? מה דעתכם?

just Siri

New member
אני אישית לא מבינה את הילדה

איזו מן ילדה בת שנתיים לא בוכה ומשתוללת כשקורעים אותה מאימא שלה? באים ואומרים לה, "שמעי, זו האימא החדשה שלך." והיא כולה טרלה לה, בסדר. היא הרי יודעת לדבר יפה מאוד - כפי שהוכח בפרק הזה - לא יכלה פעם אחת להגיד: את לא אימא שלי? אחרי שפרקתי את זה מלבי - אני שמחה שסטארבק חתכה את מחלפותיה וחזרה להיות חיילת מן המניין. ההפחתה הזריזה של אפולו ממשקלו אכן מעוררות מחשבות מהסוג: לא ידעתי שיש הירואין בצי. ואיפה אשתו לעזאזל? הפרק היה פילוסופי למדי, עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע, נראה מה יהיה בהמשך שלו. וסקר קטן משלי - מי רוצה לעשות מגבית ולקנות לסול רטיה נורמלית, התחבושת הזו שלו מגרדת לי באף כל פעם שאני רואה אותה.

סוקט

New member
זה היה הכי מציק

העובדה שאפולו הספיק להוריד את כל השומנים בצורה כזאת ובמהירות כזאת - אנורקסיה והספיק לפתח מסת שריר כזו גדולה תוך כדי........... סטרואידים? במציאות שלנו, הרזיה כזו מהירה של טייס יכולה לגרום לקריסה של דפנות הלב שלו באמצע טיסה...

Woogy

New member
הילדה../images/Emo127.gif סטארבאק../images/Emo127.gif פילוסופי../images/Emo127.gif

seagate

New member
למה השומנים של לי מטרידים כל כך

את כולם?? זה ההילייט של הפרק? ההרזיה של לי? מה זה פה, לרדת בגדול?? :) שמתם לב שה"מחשבים" של הסיילון, או מה שזה לא יהיה, עובדים על מים? יש את החוטים האילה ומים פשוט יורדים בהם בטיפות קטנות, אולי יום אחד יסבירו איך העסק הזה עובד, אבל זה ממש מגניב, גם הhybrid למרות שהיא מזכירה בצורה חשודה את minirity report (ונראה שהקפיצות מאוד מענגות אותה..) ובאלטאר הוא חד משמעית לא סיילון, כי הוירוס השפיע על שארון ברגע שהם קפצו לשם, ובאלטר לא נראה שהושפע בכלל אגב זאת היתה ג'ינה בספינה הנגועה? (זאתי שפיצצה את cloud nine) והשערה לגבי הסיפור רקע - אולי 12 הדגמים לא התפתחי מהסיילון, אולי הם סוג של חייזרים או טפילים או בני אדם אחרים שהשתלטו על הסיילון , יש לי תחושה שזה קשור לסיפור עם האלים של קובול, שאנחנו כנראה לא מכירים הרבה ממנו...

just Siri

New member
היי היי היי../images/Emo70.gif

The Biggest Loser זו אחלה סדרה. לא, סתם, אל תקחו אותי ברצינות.. מילא אם היית אומר ששניים-עשר הדגמים הם הדהוד ל-12 השבטים, הייתי מקבלת, ואז נוצר גם טוויסט חדש שבו יש דגם 13... אבל חייזרים? זה כבר "מופרך". הרי בכל השוטטויות שלהם ברחבי החלל, הם לא פגשו באף גזע אחר. כל החלל הרחב - ויש רק את בני האדם הנלחמים בסיילונים.

seagate

New member
אז אולי הסיילון לא נוצרו לפני 40 שנ

שנה.. אני בטוח שיש איזה טוויסט שנגלה שיש בסיילון משהו עתיק, אולי הם מצאו משהו, אולי הם קשורים איכשהו לבני אדם אחרים, מכדור הארץ או משהו.. אגב, איך זה שאף אחד פה לא מזכיר בכלל את העובדה ששרון עושה טאי-צ'י בערום מלא!? אולי היא גם מדמיינת שהיא ביער..

../images/Emo58.gif פרק 3x06 מנקודת מבטי

בפרק הזה אנו רואים הרבה מטמורפוזות וחזרה למה שהיה לפני ניו קפריקה למרות שיש את סול שלא התשנה בכלל , אפלול חזר להיות כוסון כהרגלו
קארה חזרה להיות חיילת מהמנין ורואים את הקיצוניות שלה , בהתחלה היא הייתה מאווד קרה כלפי קייסי ואמה ואח"כ לקראת סוף הפרק אחרי שהיא גזרה את שערה היא חזרה אל קייסי ואימה ובקטע הזה אני פשוט בכיתי , כי זה היה מרגש לראות כמה מהר אפשר להשתנות בשביל מישהו אחר שחשוב לך ... וכמה שצריך לעשות את השינוי הנחוץ . הוירוס הזה מאוווווווד מתאים לעכשיו ולראות בסוף מה יקרה עם את'ינה , זה יהיה מאוד מעניין אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא . שלכם אריאל "רומולן קומנדר" שוסטק

nick at noon

New member
וואלה, דוח מיוחד

ידעתי שהיא מזכירה לי משהו. מה פתאום החלטת שאת'נה הושפעה מהוירוס? עד כמה שראינו הוירוס גורם לסיילונים לחלות, לא לדבר על אלוהים. אז אנחנו עדיין לא יכולים לדעת אם באלטר הוא סיילוני. זאת בספינה שבאלטר חנק היא עוד אחת מדגם 6, כמו זאת שפיצצה את קלאוד 9. לא נראה לי שאותה אחת, כי לא נראה לי שהייתה ספינת תחיה קרובה כשהיא פוצצה את עצמה. ולרצף התיאוריות שהפרק הזה העלה כאן אני מוכן להוסיף את שלי: לאחר יצירת 12 המודלים של הסיילונים נוצר קרע בדרך האמונה בין קבוצה של 5 מהם לבין 7 האחרים (כפי שקורה בדתות בכל העולם). ה7 רצו ללכת להשמיד את בני האדם של הקולוניות. ה5 רצו למצוא את כדור הארץ. בגלל שה5 לא רצו שה7 יעקבו אחריהם לכדור הארץ הם השאירו את ההפתעה הזאת באחד מסימני הדרך. זה גם מסביר למה ה7 רוצים פתאום למצוא את כדור הארץ, אחרי שהיה להם משבר בדרכם.

seagate

New member
אתה אומר ש1 ועוד 1 זה רק במקרה

יוצא 2? הם קפצו, שרון נראהתה כאילו היא חטפה שפעת (איזה מטאפוה מתוחכמת! :) ברגע, והתחילה למלמל על האלים.. הממ.. אולי אם היה וירוס בסביבה זה היה מסביר את הענין הזה אני חושב שזאת היתה דווקא ג'ינה (ככה קראו לה נכון?) בגלל שהיה לה שיער שחור ונראה כאילו באלטאר ראה בה משהו מוכר, כי לא היה אכפת לו משאר הגוססים מסביב בנוגע לטאוריה, אני נאלץ להפריך אותה, קודם כל אני חושב שזה בנאלי מדי - אני בטוח שמאחורי ה5 מסתתר סיפור הרבה יותר מפותל ומענין, לא רק פיצול באמונה, אני לא חושב שהם אילה שהשאירו את הפצצה, כי הפצצה היתה עתיקה, היא היתה שם כנראה כבר הרבה זמן, יותר זמן משאר שהסיילון היו קיימים (מה שמאושש את הטאוריה שלי) אגב, חשבתי על זה עכשיו - איך זה הגיוני שגם הבייסשיפ וגם הראפשטור קפצו כמה קילומטרים זה מהזה?? מה, זה כאילו התצפית על האריה הגדול? יש שם שלט, חניה ודכן ממתקים?

Woogy

New member
שלט: "כאן נקודת תצפית"

בדיוק מה שאני חשבתי. איך הצוות הטכני של גלקטיקה הרשה שטות כזאת. הסיכוי הוא שבמקרה הטוב הם יקפצו כמה שנות אור מאותה נקודה, ואז יכולים לגלות את הספינה בחלל ולהגיע אליה. אפילו אם החישובים נעשו בשני המקרים לפי הנתונים מספריים של באלטאר, עדיין זה קרוב מדי. וזה המקום לציין שהפרק האחרון היה תענוג לצפות, אחד הפרקים שהכי נהנתי מהם בסידרה. ברכות לחברי הפורום. כיף לקרוא את דבריכם. השבוע השלמתי את צפיית הפרקים שהתחלתי אחרי שהגיעה ההפסקה בסטארגייט(עונה וקצת). ויישרתי קו עם החלק בפורום שמתעדכן ישירות מחו"ל.

nick at noon

New member
זה לא אחד ועוד אחד

שרון נראתה כאילו היא בשוק, לא שפעת. והסיבה לשוק הוא כי היא ראתה את הבייסשיפ. חוץ מזה, למה כל הסיילונים בבייסשיפ השני (שהביא את באלטר) לא נדבקו? אם רק שהיה באזור הזה של החלל גורמת להידבקות הם היו חוטפים אותו גם. מי זאת ג'ינה הזאת? אני זוכר את הסיילונית שפיצצה את קלאוד 9 ואם אני לא טועה היא הייתה אחת מהדגם 6, שנראות כולן זהות. חוץ מזה שהיא עיצבה את השיער שלה שונה. אני יודע שיש בעיות בתיאוריה שלי, גם בשלך, אבל זה הכל תיאוריות בשביל הכיף. נכון עניין הקפיצה הקרובה מוזר ולזה יש רק הסבר אחד: אלוהים (של הסיילונים)

למעלה