פרק 3x05

הוחזרה עטרה ליושנה ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אכן פרק חמוד ביותר , אהבתי את זה שלורה חזרה להיות נשיאה אני חושב שהיא מלכתחילה הייתה נשיאה טובה מאוד. אני עדיין לא אוהב מה שעשו לאפולו שלי
ממש לא אהבתי שסטארבק שלי נפרדה מבעלה אנדרס
זה היה ממש עצוב. וזהו.

Number 6

New member
הערות לכל מי שכתב בשרשור (כמעט)

א. מה זאת אומרת איך טום זארק נהיה נשיא? בכל מדינה מתוקנת כאשר ראש המדינה מת/נעלם/נרצח/נמצא בתרדמת באופן אוטומטי וללא בחירות ממלא את מקומו סגנו בתפקיד, עד לקיום בחירות חדשות טום זארק היה הרי הסגן של באלטר, שכחתם איך הם פעלו יחד בקמפיין לנשיאות? ב. סטארבק לא נהייתה פסיכית. היא תמיד היתה פסיכית. היא חיילת ולוחמת בכל רמ"ח אבריה ועם כל הכבוד לבויפרנד אי אפשר לעשות איתה פוצי-מוצי ואם הוא לא הבין עם מי הוא התחתן אז באמת שיחזיר את השרשרת ויאללה סאלמאת מה קרה ללתת זמן? עברו כמה ימים הבחורה יצאה משבי נוראי של חודשים, אולי תתן לה את הזמן שלה?! איזה נודניק ג. "הצעצוע" בעונה הנוכחית הוא אפולו שהתסריטאים כנראה לא יודעים מה לעשות איתו כבר.... מי שקורא לבאלטאר צעצוע טועה בגדול. (זה מזכיר לי מישהו שטעה בתקופת ה-webisodes ואמר שהדמות עם הרטייה על העין אינה saul) הסדרה הזאת עומדת על באלטאר (ואני מדברת גם על העונות משנות ה-70) הדמות שלו היא הליבה של הסדרה. זו דמות שמקשרת בין העולם הפנימי של הסיילונים לעולם בני האדם. בלעדיה הסדרה תהיה עוד סדרת מלחמה בין טובים ורעים בלי שום גווני אפור ודילמות. עד כה בעונה הנוכחית התסריטאים לא ממש עושים חסד עם הדמות (מה זה החלוק הלבן? הוא בספא יערות הכרמל?!) וגם לא מנצלים עד הסוף את היכולות של השחקן המעולה הזה. נקווה שהדמות תקבל דחיפה בהמשך.

Cylon

New member
וואללה?

לא זכרתי שזארק היה סגן הנשיא... נו טוף, לפחות זה נפתר. ה- Webisodes זה מה ששודר באינטרנט, נכון? ראיתי את זה. מצחיק, את סאול היה אפשר לזהות כבר מהשניה הראשונה עם הרטיה הזו, את מבנה הפנים זיהו מיד. באלטאר - אני כבר הבנתי (וקשה לפספס - Number 6), שיש לך איזו חיבה לאיש, אבל בינתיים הוא לא מספק את הסחורה... אכן הדמות שלו מייחדת את הסידרה, אבל בינתיים זה לא זה, ומדברייך נדמה שגם את חושבת כך. אגב, מה שמפריע אצלו בעיקר זה שקשה קשה להבין מה הוא אומר... אני מוצא עצמי מקפיץ אחורה ומקשיב בווליום גבוה למה שהוא אומר הרבה פעמים...

blackguard

New member
../images/Emo4.gif

טוב אמרתם את כל מה שהיה לי להגיד אבל אני זוכר משרשור שעבר שמישהו שעל לגבי הפתיח (כי לפי מה שהבנתי הפתיח לא יורד יחד עם הפרק עצמו) אז הפתיח נשאר כרגיל (למרות ששאני לא בטוח כי אף פעם לא ממש שמתי לב אליו אז האם בפתיח בעונה שניה היה כתוב fighting for survival או משהו כזה) ועדיין יש בחיפוש אחר כדור הארץ אה זה אני או שלא נראה לי אמין במיוחד ש 7 אלפים של אנשים מתו על ניו קפריקה ( כי זה בערך מה שחסר מהניצולים) סתם זה מציק לי קצת אהבתי את הניסיון של גאיוס לשכנע את מספר שש לגבי להשאיר אותו ובסוף הוא אומר שאולי הוא היה צריך להתחיל בזה שהוא צריך אותה. סוף הפרק שטירול מתיישב ליד פליקס...סצינה ממש טובה

הפנדה

New member
7000 איש מתו

על ניו קפריקה כולל הפיצוץ הגרעיני של סוף העונה השנייה,ככה שזה די סביר, אל תשכח שגם במהלך השנה שעברה נולדו כמה תינוקות,ככה שהכל מתאזן יחסית...

nick at noon

New member
לגבי סטארבק

היא לא הייתה פסיכית כמו שהיא עכשיו. היא הייתה שיכורה ואלימה, אבל יכלה לעצור את עצמה. עכשיו היא אומרת בעצמה שהיא לא יכולה אפילו להסתכל על סאם בלי לרצות להרביץ לו בגלל שהיא כל כך רוצה אלימות. ואני בכלל לא קיבלתי רושם שהוא לוחץ עליה במיוחד. היא פשוט אמרה שהיא כבר לא רוצה להיות איתו.

kiloTop

New member
שואה

אני בטוח שאני לא היחיד עם קונוטציות והקבלות לשואה מתחילת העונה ועד עכשיו. (אייזנצגרופן, יודנראאט, פרטיזנים, תוכנית סופית, נירנברג) מצטער, אבל נראה לי שזה בלתי-נמנע. לגבי באלטאר אגב, אני מסכים עם דברי Number 6 (הכותבת בפורום, לא מהסדרה), אנחנו עוד נשמע על באלטאר דברים גדולים - ונראה לי אפילו שבפרק הקרוב תהיה תפנית רצינית לגביו.

הפנדה

New member
מה יהיה עם אפולו?

עכשיו שאין לו ספינה והוא באותה דרגה מין הסתם,כי הרי לא יורידו אותו... הרי סול יהיה מספר 2 של אדמה,ומה הוא יעשה? חשבתי שאולי הם יקחו ספינה מהצי שדי הרוסה וישפצו אותה ויהפכו אותה למשחתת קטנה,לא ברמה של גלקטיקה מין הסתם אבל משהו קטן יותר,כמו ספינת ליוי. תחשבו על זה ככה, לוקחים ספינה,מחמשים אותה בתותחים,שמים עוד שריון,כמו מערכות פיקוד ושליטה,אולי איזה אנגר קטן עם כמה מטוסי ויפר וזהו. אפשרי סך הכל,לא?

kiloTop

New member
אמנם רצו פה קטעים

על זה שלגלקטיקה יש ציוד ספייר בלתי מתכלה אבל נדמה לי שיש גבול - לבנות ספינה חדשה זה קצת אובר-דה-אדג', אפילו בשביל גלקטיקה-בעלת-מיליון-וחצי-אביזרי-החילוף-שנכנסים-כולם-לתיבה-בעלת-רגליים-אשר-מלווה-את-רינסווינד-לכל-מקום (נסחפתי טיפה... מצטער
)

הפנדה

New member
לא לבנות,לשפץ...

אם זכרוני אינו בוגד בי אז בעונה השנייה שהצי מתפצל אז הצי המורד מדבר על כך שצריך לחמש את הספינות בתותחים וטילים כנגד מתקפצת ציילונים אפשרית ליד קובול. ככה שלחמש ספינה זה אפשרי,מה שצריך לחשוב זה אם זה כדאי,זה הכל...

nick at noon

New member
אפשר להוסיף תותחים אולי

יהיה אפשר שיהיו עליה ראפטורים. אבל זה יהיה כל כך רחוק מלהיות באטלסטאר שזה כמעט מגוחך. בכל זאת עדיף אולי על כלום.

הפנדה

New member
אפשר להמשיל את זה לספינות ימיות

הבטלסטאר שוות ערך לנושאת מטוסים של ימנו,יותר נכון לומר שילוב של נושאת מטוסים ומשחתת קרב ענקית. אני מציע לשפץ ספינה אזרחית עם עוד שריון ותותחים ומערכות קשר,ולתת להם הנגר מטוסים קטן,לא בשביל טייסת שלמה(30 מטוסים),אלה רק כנף אחת(10 מטוסים). זאת לא אותה עוצמת אש אבל עדין זה סוג מסוים של כוח. ככה אפשר להכין ספינת סיור שמקבילה לסטי"ל שיש לנו כיום. הגיוני לא?
תחשבו על זה ככה,כרגע בתוך הגלקטיקה יש צוות 2 ספינות,שלא נדבר על פי שתיים יותר טייסות,יש מלא צפיפות וחוסר ניצול כוח אדם כהלכה,כי יש כפל דרגות,גם אדמה וגם לי.

nick at noon

New member
ממש אהבתי

כתבתי בהודעה על הפרק הקודם שיהיו חייבים לטפל בעניין המשת"פים ולדעתי עשו את זה מעולה. קודם כל הרגו דמות אמיתית. קטע חזק. אחר כך גילו שזארק שמתפקד כנשיא אישר את זה. כמובן שגייטה היה במרכז העניין וכמובן שרק בסוף גילו שהוא היה המודיע הסודי - זה קצת מאכזב כי זה היה צפוי שככה יהיה. גייטה היה צריך מראש להודיע לטירול על זה שהוא היה החפרפרת ולקחת את הקרדיט, הרי לא רק שאי אפשר להאשים אותו, כל האקסודוס, החל מהתדרים שבעזרתם יצרו קשר עם הראפטור היו בזכותו. עדיין הרבה דברים לא צפויים כמו זה שזארק אישר את ההוצאות להורג והחנינה בסוף. העלילה של באלטאר לא התקדמה הרבה הפרק, אבל ברור שזה הולך להיות טוב. הגיוני שאיכשהו הוא ישתלב מתישהו חזרה בצי. אומנם הוא קיבל חנינה, אבל עדיין די קשה לי להאמין שזה יכול עכשיו לקרות. עוד משהו יצטרך לקרות כדי שזה יהיה אפשרי. הדבר שהכי היה חסר בפרק זו שרון. הם מדברים המון על אלו שעזרו לסיילונים ומתהלכת איתם סיילונית, שהיא חלק מהצבא. ברור שצריך יותר מפרק כדי באמת לחקור את העניין, אבל זאת לא סיבה להעלים אותה לחלוטין פרק שלם.

למעלה