פרק 3x05

סוקט

New member
פרק 3x05 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד.......:) קצת חלש..... איך לעזאזל טום זאריק נהיה נשיא ? :) אממ, שמתם לב שבאלטר קיבל חנינה על כל פשעיו ? הוא עוד ישוב הפרחח :)

TomerA21

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

מה שאני אוהב בסדרה שלא כל פרק חייב להיות פיצוצים ובלאגן כדי להיות טוב סוף סוף באלטר תופס את מקומו הראוי - בוגד האנושות על הבייס סטאר... וזאריק נבחר להיות סגן הנשיא , ככה שבהעדר באלטר (שמבחינתם כניראה נהרג) אז סגן הנשיא מושבע לנשיאות

Cylon

New member
מכופף השזיפים! ../images/Emo13.gif

מה המצב? הרשה לי לתקן אותך... החנינה היתה חלק מהחלום שלו בהתחלה כשבהמשך הנשיאה נישקה אותו. או בעצם אולי אתה מתכוון לחנינה בסוף? זו שקיבל מהסיילונים? הממממ... זה לא נחשב חנינה... זה בסה"כ אומר שהסיילונים רוצים לשמור את הצעצוע שלהם עוד קצת... שאלה טובה ששאלת, שגם אני תוהה לגביה... איך הפושטק הזה הפך לנשיא?! דווקא פרק מוצלח למדי. שמחתי לראות שגייטה קיבל את ההכרה במעשיו, כמובן בהוליוודיות טיפוסית של הרגע האחרון, אבל היה נחמד, מגיע לו להיות גיבור. שימו לב שזה מן Reset כזה, הכל חוזר למסלול. קארה נפרדת ממלך הפירמידות, סאול משלים עם אובדן אישתו ויתחיל להיות Good old Saul. מה עוד... השפם של אדמה, אמנם מהפרק שעבר, אבל עדיין, זה חלק מה- reset. גדול הרעיון של באלטאר אצל הסיילונים, אין לי ספק שעכשיו כשהם החליטו לשמור את הצעצוע בחיים (Number6, הוא צעצוע...) יהיה מעניין שם. סוף סוף מציצים לספינות החלל של הסיילונים. קצת טיפשי ומפריע בעיניים החיישן האדום הענק הזה בחדר שלו, אם כל החלליות שלהם ככה עדיף להישאר בגלקטיקה.
לסיכום: אנחנו פחות או יותר חוזרים לעניינים, הקטע של גטו וארשה מאחורינו. Go go Galactica! הסיילון.

Cylon

New member
עוד דבר... המשפט של הפרק:

"I did what I could". כשגייטה אמר את זה בהתחלה לחבר'ה על גלקטיקה זה נשמע כזה עלוב כזה, אבל אחרי שצ'יף הבין הכל בסוף ואמר לכולם שהוא בעצם הציל את המצב אז ה- "I did what I could" היה פתאום מלא משמעות.

סוקט

New member
מה רוזלין אמרה במסיבת העיתונאים?

שהיא נותנת חנינה לכל משתפי הפעולה................................

Cylon

New member
לא נכון, היא רוצה לשפוט

את הבוגדים. אני משוכנע שאם הוא יפול לידיהם הם ידאגו לשפוט אותו צ'יק צ'ק ולמצוא אותו אשם.

סוקט

New member
להפך.......

תראה שוב את הסוף...... היא אומרת בפירוש שמי שאשם צריך להשפט בבית דין בצורה אובייקטיבית (_אבל_) ובגלל שכולם נפגעו מהסיילונים אז אף אחד הוא לא חסר פנים ולכן ולכן לא יהיו משפטים והיא מעניקה לכל בני האדם חנינה. ציטטתי לך..... there will be no prosecutions i am issuing a general pardon for every human being לא ישפטו את באלטר, והוא עוד יחזור... וישתלב בקהילה...............אין לי ספק.

סוקט

New member
ועוד משהו

סוף סוף הייתה לאדמה הזמנות להכנים את טום זאריק שוב לכלא וכך להפטר ממנו כי הרי הפקודה הנשיאותית שלו לא הייתה חוקית, למרות שהוא הנשיא אין לו את הסמכות לאשר הוצאות להורג בלי בית משפט חוקי ובטח שבלי יצוג משפטי לנאשמים. מוזר שהוא וויתר על זה...

Cylon

New member
טעות שלי, צודק

עברתי על הקטע הזה שוב, ואכן חנינה גורפת. עם זאת... אני מאמין שהם לא לוקחים בחשבון שהוא בכלל חי. ימים יגידו...

wonko the sane

New member
אני לא חושב שסול יחזור להיות עצמו

לפחות לא ישר. הוא עבר טראומה קשה, ואם היתה לאישתו השפעה רעה עליו עד עכשיו, לחיסול שלה על ידיו תהיה השפעה קשה מאוד עליו, וכבר ראינו שזה היה אחד המניעים הרציניים שלו בהוצאות להורג. העימות שלו עם אדמה ימשיך להחריף לדעתי. סול ראה איך אדמה קיבל את כל התהילה על השחרור של ניו קפריקה, למרות שהוא היה כל החודשים האלה בספינה הבטוחה שלו בזמן שסול נלחם ואיבד הכל. גם אחרי שהוא היה מספר 1 במחתרת בלי שהוא היה צריך לציית לחוקים ועיתונאים מציקים, יהיה לו קשה להסתגל לזה שאדמה שוב מפקד עליו והוא צריך לעשות הכל "לפי הספר". או שאני סתם מזיין הרבה בשכל.

הפנדה

New member
אנשים.

הגעתי לאתר שבו "הדודות" נותנות לנו את מבוקשנו, אבל יש הרבה גרסאות שם. איך יודעים מה לקחת? ואני לאמ תכון לשם הקובץ,יותר לסיומת,כי לא בא לי על גרסא ספרדית
האינדיקטור היחידי שיש לי זה המשקל הכללי שזה 345 מגה,לא?

סוקט

New member
אין גרסאות בספרדית.... עדיין

שודר אתמול באנגלית... וזה מה שתקבל. הסיומת זה AVI, או קבוצה של הרבה rar-ים.

הפנדה

New member
נכון

אבל יש משפט שאני לא מבין כמו omrican משהו כזה,לא ממש מאיית נכון פשוט מה שאני זוכר מהראש,ולא הבנתי מה זה,כי יש כל כך הרבה קישורים לאותו פרק אז אני לא מבין למה.

Cylon

New member
Omrican זה השם של

הקבוצה ששיחררה (מילה יפה יותר מגנבה) את הקובץ. בד"כ אם אתה יודע שקבוצה מסויימת דואגת לשחרר גרסאות איכותיות תקפיד להשיג גרסאות שלה.

Echelon

New member
מעניין ../images/Emo58.gif

דווקא חשבתי שעל Jammer יתלבטו קצת... חבל שהוא עף, למרות שהוא לפעמים היה מעצבן, עדיין זה גורם לצביטה קטנה. פרק מעניין דווקא. שימו לב גם שגאלקטיקה כולה נראית מלאת מכות וחבלות... אני תוהה איך באמת הם יפתרו את כל העניינים האלה. חבל על אנדרוס וקארה, הם דווקא היו נחמדים, חבל שקארה נהייתה פסיכית. וגם סאול נהיה קצת רופף, שזה די צפוי בהתחשב בסיום הפרק הקודם.

TomerA21

New member
לכל ספינה מדגם באטלסטר-

יש מחסן חלפים סודי ובלתי מתכלה וגם יש מחסן תחמושת לא מוגבל

Echelon

New member
../images/Emo13.gif

תראה, באופן עקרוני הם לא יכולים לדאוג לכל השטויות האלה לפעמים, אבל הייתי מצפה מסדרה ברמה מכובדת כמו של גאלאקטיקה כן לתת על זה את הדעת.

סוקט

New member
יש התייחסות לזה לפעמים

יש להם ספינה אחת בצי שהיא mining ship, שמארגנת להם משאבים... כמו טיליום (דלק 102 אוקטן) והראו שיש להם מפעל לתחמושת... היה פרק שהמחתרת חיבלה להם בפגזים. אז אפשר להניח שהם מייצרים חלפים...

Echelon

New member
../images/Emo58.gif 3x04

אני לא זוכר איפה זה הוזכר, אבל קראתי איפשהו שלפגסוס הייתה יכולת לייצר וייפרים... עוד סיבה למה לבכות.. אני מניח שהפגסוס גם הייתה מתקדמת מבחינת משאבים הרבה יותר מהגלקטיקה.

הפנדה

New member
הפרק של "צלקת"

עוסק בכך שהגלקטיקה נשארה יחד עם ספינה כרייה באזור אסטרוידים על מנת לחצוב מינרלים שם, גם אמרו בפירוש שזה אמור לעזור להם לבנות מלא טייסות של וויפרים אבל מה שחסר להם זה רק טייסים...

למעלה