מכופף השזיפים! ../images/Emo13.gif
מה המצב? הרשה לי לתקן אותך... החנינה היתה חלק מהחלום שלו בהתחלה כשבהמשך הנשיאה נישקה אותו. או בעצם אולי אתה מתכוון לחנינה בסוף? זו שקיבל מהסיילונים? הממממ... זה לא נחשב חנינה... זה בסה"כ אומר שהסיילונים רוצים לשמור את הצעצוע שלהם עוד קצת... שאלה טובה ששאלת, שגם אני תוהה לגביה... איך הפושטק הזה הפך לנשיא?! דווקא פרק מוצלח למדי. שמחתי לראות שגייטה קיבל את ההכרה במעשיו, כמובן בהוליוודיות טיפוסית של הרגע האחרון, אבל היה נחמד, מגיע לו להיות גיבור. שימו לב שזה מן Reset כזה, הכל חוזר למסלול. קארה נפרדת ממלך הפירמידות, סאול משלים עם אובדן אישתו ויתחיל להיות Good old Saul. מה עוד... השפם של אדמה, אמנם מהפרק שעבר, אבל עדיין, זה חלק מה- reset. גדול הרעיון של באלטאר אצל הסיילונים, אין לי ספק שעכשיו כשהם החליטו לשמור את הצעצוע בחיים (Number6, הוא צעצוע...) יהיה מעניין שם. סוף סוף מציצים לספינות החלל של הסיילונים. קצת טיפשי ומפריע בעיניים החיישן האדום הענק הזה בחדר שלו, אם כל החלליות שלהם ככה עדיף להישאר בגלקטיקה.
לסיכום: אנחנו פחות או יותר חוזרים לעניינים, הקטע של גטו וארשה מאחורינו. Go go Galactica! הסיילון.