פרק 37

liri g

New member
ואו../images/Emo9.gif תודה על כל המחמאות

איזה חמודים אתם!
ותודה דנושקה על הפירגון (מפרגנות........) אגב, אני חייבת לומר שגם מיכל באמת מאוד מוכשרת ושרה יפה ולכן היא שרה בשירים בסידרה באופן כללי. (מפרגנות.......) תודה

שסק לבן

New member
אההה.

לדעתי הקול של טומויו דווקא מאוד מתאים לדמות. אני לא יודעת אם של אורלי מתאים, כי אני לא ממש זוכרת את הקול שלה
אגב, המדובב של לי(
) הוא אש מפוקימון?

haunter

New member
וואלה? זה הוא? ../images/Emo12.gif

זה הצעיר מביניהם? (דניאל, אם אני לא טועה?)

HuGo Hell

New member
זה יוקיטו. ../images/Emo1.gif

ושוב אשאל - מה ספוילרי בתמונה?

SailoR VenuS

New member
אה?../images/Emo12.gif זה אריאול...../images/Emo58.gif

וכנראה שזה ספוילר כי.. הוא עדיין לא הופיע בסדרה :)

SailoR VenuS

New member
אבל עדיין..ספוילר זה כל מה שעדיין

לא שודר...
אבל זה נכון שהיא לא ממש מגלה כלום לגבי עתיד הסדרה.

Vegeta fanatic

New member
לא ראיתי. ;-; *סניף*

התייבשתי מעל 3 שעות בחוג ציור... ;;;;;;;;;;;;;_;;;;;;;;;; תגידו לי, זה פרק ששווה מציאת קלטת, הכנסתה לוידאו, כיוונה למקום הרצוי, הטרחת אימי, ובקיצור - הקלטה? מהי כמות היוקיטו בפרק הזה? ^_~

star_female

New member
פרק שולט~~ *_*

אותו ראיתי גם ביפנית (אחד מהיחידים ^^; )... שירים שהיו בפרק: השיר של טומויו מתחילת הפרק... "נזכרת בחיבוק, חיבוק חם זיכרון תחושת הרוך שלה זיכרון יש לי מאמא שרה שיר על קשת על עננים חיוך פרוש לה על הפנים זרועותיה תמיד [? סאקורה מדברת חזק מדי x.x] אהבה תמיד יש [? כנ"ל] שרה שיר על קשת על עננים כששלכת מסביבי..." יפנית: "Sabishii toki ni wa nukumori o sagashi Haruka ni tadoru yo natuskashii kioku o Haha ga itoshigo o kaina ni idai te Hodamari no naka da komoriuta o utau Yumeji ni asobu..." תרגום לאנגלית: "When I am lonely, I seek warmth I trace far into the distance of my dear memories Holding her beloved child in her arms, a mother sings a lullaby under the sun Playing in the dreamland..." Tomo E *_* ("לחבר/ה") "קרני אור מרקדות בין עננים על המדשאות נחות טיפות של טללים מתחילה לה עונה אני רצה אליה, בשמעי את קולה וכשאתקרב על ידה אראה על פניה חיוך קרן אור שעלי תמיד שומרת מאירה חורף קר אתהלך לי ברחוב קודר ורטוב את תעודדי אותי באופן הכי טבעי כי את תמיד חברה שעוזרת לי כמוך בדיוק כמוך, כמוך בדיוק כמוך רוצה להיות חברה שנותנת כוח לאחרים" "Kumo ma ni odoru hikari Souen ni fuisosogu kisetsu Ima hajimaru Kakeyoru tomo no koe ni Furimukeba soko ni Itsumo kawaranu egao Soshite hizashi wa kagayaku Fuyu no hitetsuku michi wo yuku toki Sariganai hageshimashi ni Ikudou tasukerareta darou Kimi no you ni kimi no you ni Yuuki kureru hito de itai yo" "Sunshine dances between the clouds and pours into the plain The season has just begun I run up to the voice of my friend And there as I turn to her is always her smiling face where the brightest sun always shines As I walk in the street in the freezing winter you encourage me naturally and helped me so many times Like you, just like you I want to be someone who can give courage to others" כמה סאקורה O_O טוב נו, אפריל... (נראה לי שהסדרה הזאת תגרום לי להתגבר על הפחד שלי מעלי סאקורה... כמו שאקס עשתה עם הפחד מדם שהיה לי...) "הלכתן לראות את פריחת הדובדבן? אבל גם אני רציתי ללכת לראות אותה!!" גם אני רוצה ;; "הייתי מדליק ומגניב" "באיזה מובן?" "אין לי מספיק מילים בפה כדי לתאר את זה" XDDD טומויו במקהלה, לא להקה... "יוקיטו עוזר לנו במשחק הכדורגל הבא" שיעורים פרטיים, טויה?... (אח, כדורגל... משם התחיל דאיקן XDD) הערה: הוא קרא לו יוקי בגרסה היפנית! *_* (אני יודעת שזה תמיד ככה, אבל... לשמוע את זה... ^_^; ) o.o המורה הזאת... זה היה הקול של יולי! ארר.. מאיה בר-שלום ^^; כל כך הרבה שאורן/סאקורה *_* "מה אני עושה? אני דואג לך! *מסמיק* ... חשבתי שאולי מצאת במקרה קלף קלאו" אוווו *____* "אני פשוט רוצה לאסוף את קלפי הקלאו, זה הכל!" "טוב, על כל פנים, אנחנו צריכים ללכת לבקר את דאיד..גגדגדד" "אתה בוהה בסאקורה כבר הרבה מאוד זמן" הכוונה היתה מסתכל, ז"א, הרבה זמן (באופן כללי) הוא מסתכל עליה... *_* טומויו כל כך טובה בלהבין רגשות של אנשים~ "מה.. אני.. בידשםןכמםע..!" "מה יש, מה קרה לך לי?" "... לא קרה כלום" ^_^ אוו... איזה חמודות סאקורה וטומויו היו כשהן התחבקו ;; VOICE חמודה ^__^ והרעיון עם שיר היה גאוני ^^ ... ידעתי שהדבר הראשון שהיא אמרה זה "סאקורה-צ'אן" ולא "יש לי קול" עוד הערה: O_O המדובבת של לי ביפנית דיבבה גם את נאטאקו מ-X *_* (היא נשמעה לי מוכרת ^_^)

למעלה