פרק 37

Yosh Yosh

New member
פרק ענק!!! XD

"מה אתה עושה כאן?" "מה אני עושה? אני דואג לך!!! אמ...כלומר... >.>" Priceless XD וגם "אתה בוהה בסאקורה הרבה זמן נכון? ^^?" "מ...מה?! אני?!?!" חחחחח ענק XD פרק גדול ^^ השיר נשמע מוכר... בטח שמעתי אותו אצל טלי או משהו X:

lazy Gi®l

New member
חפחפ^^

Yosh Yosh : "אתה בוהה בסאקורה הרבה זמן נכון? ^^?" "מ...מה?! אני?!?!" ->->->->->->->

lazy Gi®l

New member
חחח ../images/Emo99.gif

פרק יפה ! חח אני אוהבת את כולם ^-^ כל הקטעים שלי הסמיק היו מצחיקים - "בואי נלך לבקר את דיאגרכרצריערגרררר"

OFIRB9

New member
הקול!!! הקוווווווווול!

נייקו כשאת באה אליי אנחנו מוסיפות את השיר הזה לקלטת! (כן כן הקלטתי) הקול! הקוללללללללל של לי! *גל נפילות* הקול של לי השתנה! הוא כבר לא צרוד וישר ומעצבן כזה שמטיף מוסר לסאקורה כל הזמן! עכשיו הוא הפך לקול הילדותי המאוהב! טמויו המלכה! "אתה בוהה בסאקורה כבר הרבה זמן" חה חה חה ידעתי שהיא תעשה את זה!!! ולי בא ואומר "מה את עושה?" ורק שהוא אמר את זה התחלתי לכסוס ציפורניים עד שנשרה לי האצבע! (עד סוף הפרק המשכתי) והוא גם אמר "אני פשוט דואג לך!" ואז חטף סומק! אאאאאא!! יוקיטו במכנסיים קצרצרים!!
זה ללא ספק היה פרק מעולה!!! פשוט מעולה!!! בזכות הקולללללללללללללללללללל!!!!!! עוד רמז יואה "את תפגשי עוד מישהו" וקרו שהיה ממש מעט גם כן היה טוב "אין לי מילים בפה לתאר כמה מגניב הייתי!" מיילין כמעט לא הייתה וגם שכן אז שאורן לפחות סתם לה את הפה "שיהיה ברור אנחנו לא הולכים לבלות!" אני חייבת ציטוט מהפרק הזה...כי זה היה כל כך יפהההההההה

ExtreamGirl

New member
שיואו חולה על הפרק הזההההההה

יאו איזה חמוד הוא היהההההההה עם כל הנביכות הזאתתתתתתתתתתתתת הוא דואג לה :( ריגוששששששש =)

שאורן שלי ../images/Emo99.gif

חולה אליו " אני דואג לך את לא רואה" מי פה הייתי מאופנטת .. עדיין לא היתרגלתי לשיר החדש .. חחח חולה עליו מאוהבת שכמותי !!! חייבת כמו אוויר לנשימה את הסירטונים שלכם !!!!

h p g i r l

New member
איזה פרק נחמד^^../images/Emo82.gif

שאורןןןןןן
כזה שולט!!!!!! כמה פעמים הוא גימגם!!!!הוא כזה חמוד^^ "בואי נלך לבקר את דאידוכעכטאטבההמחחאאאא" לא היה הרבה טויה בפרק הזה... חבל, התחלתי ממש לאהות אותו...

haunter

New member
יום קל למדובבת של טומויו ../images/Emo11.gif

טוב, אולי חוץ מהשיר. למה לא בחרו מלכתחילה את מיכל רשף כמדובבת של טומויו, הדמות ה"זמרת"? לא שהנוכחית לא שרה יפה, אבל, בכל זאת... מיכל עשתה עבודה טובה למדי בשיר הפתיחה
. היה פרק די מצחיק, בין השאר ב"בואי נלך לבקר את-" ובתגובה שלו על הכתיבה של טומויו

haunter

New member
מה?

זה שמיכל שרה יפה? נכון, אולי לא קשור כל כך, אבל בכל זאת... היה מתאים לה תפקיד קצת יותר מרכזי
. מי זו המדובבת של טומויו? איך קוראים לה?

haunter

New member
לא אמרתי שהקול פחות יפה

לאורלי יש קול מאוד יפה.
פשוט אמרתי שבגלל שטומויו שרה הרבה זה היה יכול להתאים למיכל. לא אמרתי שמיכל טובה יותר..! פשוט היה נראה לי סביר שיקחו אותה לתפקיד הזה מההתחלה בגלל השירה.

שסק לבן

New member
הממ... ../images/Emo67.gif

מי זו מיכל (שכחתי!
)? לאיזה תפקיד סביר שיקחו אותה? מי ולמה צריך לשיר/להיות דמות מרכזית יותר? איזה יום היום?

haunter

New member
../images/Emo121.gif הבהרות:

מיכל רשף היא בסדרה צ'יהארו (אם אני לא טועה) (?) ושרה כמה מהשירים (משהו כמו 2?). היא שרה יפה, ומתמודדת ב"כוכב נולד 2". אם זה לא הובן נכון, אני אמרתי שלמיכל היה מתאים יותר תפקיד שכורך בו גם שירה, לכן היה סביר לקחת אותה לתפקיד טומויו - אך לא אמרתי שאורלי (המדובבת של טומויו) פחות טובה לתפקיד (היא דוקא מצוינת בו
). פשוט אמרתי שלהחליט על מיכל מההתחלה היה יותר סביר במידה מסוימת. אני מקווה שבארתי את הדברים

SailoR VenuS

New member
אוקיי אמממ..../images/Emo47.gif

מיכל רשף שרה מדהיםםםםם ואני סוגדת לה(לא, ברצינות...)!!!! אבל לדעתי הקול של אורלי יותר מתאים לתפקיד של טומויו כי זה קול עדין ורך כזה...
והוא מושלם! וזה לא קשור אם מיכל שרה יפה או יש לה יותר ניסיון ענארף, כי גם המדובבת של טומויו שרה ממשששש יפה ו.. אממ.. זהו.

למעלה