פרק 35

Houndour

New member
פרק 35 ../images/Emo79.gif

אני רוצה להקדים ולפתוח את השרשור על הפרק הזה
ואילו רק בגלל הקלף!
(וגם עוד כמה דברים...) אז צפיה מהנה!
 

Konchi

New member
פרק חמוד! ^^

איך אני אוהב ששמים את השיר פתיחה בסדרה ^-^
 

ExtreamGirl

New member
אז...זהן? זה ניגמר? =(

ביום ראשון חוזר?וזה היה פרק מהמם איזה חמוד שאורןןןןןןןןן שהוא הלך כזה כמו חייל ליד יוקיטו חחחחח XXXXXDDDDDDDD
 

Spinel Sun

New member
הפרק ביום ראשון

יש פתיחה חדשה לא? יש קרו חזר לחלקית מכוחותיו!
 

OFIRB9

New member
אוקי זה היה מקסים!!

איזו בובה חמודה! ולשאורן היה פתאום שיער ארוך יותר! (בעיקר הפוני) כיף שסאקורה ומיילין הולכות ומסתדרות יותר (הקטע עם החטיפה קרע אותי) קלף האש כזה מהממממממממם הייתה שם טעות איומה!!!!!!!!! היא לא כתבה "לא" בחול! היא כתבה את האות שמבטעת ביפנית "NO" כאילו, נו, לא NO שאומר לא באנגלית, היא פשוט כתבה נו! (אני יודעת לקרוא יפנית אז יש לי מושג או שניים....) קרו היה ממש מתוק היום אבל הפרק היה קצת קצר לא ככה? ואני לא סובלת את הקאהו הזו! נכנסת בכל מצב אפשרי כדי לדכא אותי יותר! שונאת אותה!!!! אוקי אז ביום ראשון הפתיחה החדשה! למישהו יש תמונות חדשות מהשירררר?
 

ExtreamGirl

New member
איזה חמוד קארו שהוא קיבל תכוחות שלו

דרך אגב.. עם היא אוספת את כל קלפי הקלאו.. אז כל הכוח של הקלפים יהיה גם לקארו??????????????
 

Vegeta fanatic

New member
שמתי לב ל"נו" הזה... ../images/Emo12.gif

וחוצמזה, "נו" זה לא סוג של מילת קישור? למה סאקורה כתבה אותה בכלל?...
 

OFIRB9

New member
אולי כי היה לה משעמם

תחשוב, מה "לא" קשור לשם בכלל? לא מובן לי...
 

S.Riddle

New member
איזה פרקקקקקק ../images/Emo99.gif ^____^

סאקורה!! אני אוהבת אותה =^^= ילדה מקסימה..! כל כך אהבתי כשהם הגיעו לפארק שעשועים ואז ואז ואז שאורן ראה את יוקי והסמיק למוות, ואז ואז *ואז*!!!!!!!!!!! הוא ראה את סאקורה והסמיק הוריי ^_________^ *מחייכת חיוך דבילי להחריד* מתוקים ^.^ אבל אין על היציאה של שאורן בפרק הזה- "עם כל הכוחות שלך אתה עדיין בובת פרווה מסמורטטת" XD אוי, הילד הזה גאוני..!
קארו צ'אן המסכן ^^; טויה מתחיל להצטייר בעיני כאדם מפחיד מאוד @_@ אם אחותי הייתה עוקבת אחרי לכל מקום כמוהו כבר הייתי מפתחת פראנויות ;; אבל אם _טויה_ היה עוקב אחרי לכל מקום אז זה היה בסדר ^_^;;; יוקי!
מושלםםםם..~
 
אבל לא הבנתי

למה לי הלך כמו איזה חייל מאובן ? *מצחקקת צחוק מוזר * חחח ^.^ ראיתם איזה ילדה מוזרה מליין לפעמים איך היא חשבה שסאקורה תחטוף אותה.. והמסורת של לי ומיילין ^.^ והבובה (קצת השמינה את יוקיטו) ואיך שקרו אכל את העוגה ^.^ בקיצקיץ פרק יפה!!
 

Yuske

New member
*גונב לאופיר את המשהו חד שלה...

בורח....זורק לאופיר רובה במקום המשהו חד* ^_^ תודה^_^ *משתמש בשילד למקרה שהיא תשתמש בזה נגדי*
 
למעלה