פרק 35

HuGo Hell

New member
יש גם שוגו' איי!!! ^___^ ../images/Emo1.gif

ראיתם איך סאקורה וטומויו החזיקו ידים בתחילת הפרק?

מי אמר שהוא עוקב אחרי סאקורה? >.>;

אולי הוא עוקב אחרי יוקיטו? ^^; בעיקרון, זה חמוד שהוא עוקב אחריה D: יש לו הרבה עבודות,הא?..@.@;

DogsGirl

New member
פרק נחמט^_^../images/Emo60.gif

הבובה שסאקורה הכינה ליוקיטו דומה להארי פוטר עם שיער אפור
ימאזאקי טוב בסריגה? למה הוא סורג?
אוו... קלף האש^_^ סוגויי

lazy Gi®l

New member
יאא../images/Emo99.gif

אהבתי את הפרק.. איזה יאפה! לי היה דורש חיבוק כל פעם שהוא הסמיק מסאקורה
חחח כמה יוקיטו אוכל?!?! ארוחות צהריים שמספיקות לשלושה אנשים ! ("זה בריא..")

nolee232

New member
איזה פרק ענק../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

אבל לא שמתי לב שהחליפו שיר אבל בעעע השירים בחלומות של סאקורה עושות לי צמרמורת
איזה חמודה סאקו שנרדמה בכיתה והיא גילתה שהאישה בחלום היא מיזוקי "ליוקיטו יש יומולדת בחג המולד"=לשנן ולזכור אגב יש למישו תאריך מדוייק
"למרות שאם הוא שונא אותך הוא ישנא כל מה שתביאי לו"-איזה קורעה מיילין איזה רעיונות מטורפים יש לה! אבל הפרק היא הייתה חמודה מאוד חבל שהיא עוזת עוד מעט
איזה חמוד קארו שהוא אוכל אבל איזה חזיר איזה ביס ענק הוא לקח יש להם טורות לאמבטיה ...חחח מסכן יוקיטו כל הילדים הקטנים היו סביבו זה היה נראה כאילו הוא משמרטף על כולם חחחחחח
טויה יפה עם מדים של מלצר!! הוא כל הזמן מחליף עבודות אבל תמיד נשאר מלצר! איזה פרצוף הוא עשה שהוא ראה אותם (סאקו ויוקי יוצאים בסתר ואף אחד לא גילה לטויה) אבל שסאקו הרדימה את כולם יוקיטו לא היה אמור להירדם כי יש לו כוחות קסם לא? איזה חמוד לי "עם כל הכוחות אתה עדיין בובת פרווה מסמוטתת" בקרון הוא הסמיק בגלל שניהם (סאקו+יוקי) איזה מתנה חמודה סאקו הביאה ליוקי XDDDDDDDDD
איזה חמוד קארו שהוא עשה ניצוצים!! היתה להם פאשלה עם השיר שהוא קפץ 2 פעמים איזה פרק מאמי

ExtreamGirl

New member
אין אין היה פשוט מדהים...דרך אגב

יש לי את השיר פתיחה של העונה השניה חחח הוא חביב =) לא כמו הרגיל.. והפרק הזה היה ממש יפה איך מיילין הייתה חמודה ויוקיטו מזה דומה להארי פלוצר חחחחח (=

Houndour

New member
וואו *-* ../images/Emo79.gif

נכון שהוא מדהים?
טומויו וקרו לבשו את אותה תחפושת מפרק 3, כשהם עקבו אחר הדייט של סאקו ויוקי באקווריום
דבר אחד לא ברור לי: קאהו: "אם תמשיכי להרדם ככה את עלולה להתקרר". מה?! o_O

לך תדע אולי יש להם מוח מעוות של

הקטע שחולים שם (אולי יש להם טראומה מהסארס ) חחח סתם אל תשימו לב אני מחורפנת צרחתי שעה על ילד \סיסי מהכיתה שלי הוא כזה מעצבן !!

S.Riddle

New member
ומהנוסח היפני-

"אם תירדמי בשיעור את עלולה להתקרר." שזה עוד יותר לא ברור, כי מה הקשר בין להירדם בשיעור לבין התקררות? o_O; אישה הזויה.

Ray girl

New member
אני דווקא שמעתי...

"עם תרדמי בשיעור את עלולה להתעורר" o_O

S.Riddle

New member
לא o.o;

היא בהחלט אמרה "תתקררי". אישה הזויה, אני אומרת שוב.

Ray girl

New member
אני הולכת על ה"להתעורר"

למרות שמצד שני היא באמת הזויה ואני באמת חצי חירשת >.>

Vegeta fanatic

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוהו! זה היה טוב! XDD מן הסתם, אם היא תרדם היא עלולה להתעורר. בעצם, רצוי שהיא תתעורר, בשלב מסוים.

OFIRB9

New member
אוי לא!

אני התעוררתי היום בבוקר! מה עומד לקרות לי!?

OFIRB9

New member
סבבה! ^.^

זה לא שיש לי שם משו אחר לעשות (12 שעות חופשיות בשלושה ימים היחידים שאני לומדת בהם) *הולכת לראות את הסרטון שוב כדי להרגע*

Vegeta fanatic

New member
גמ'ני תהיתי לגבי המשפט הזה... 0.0;

"אם תמשיכי להירדם בכיתה בלה בלה"... ואם היא תרדם בבית? או שהיא צריכה להיות עם קאהו בחדר כדי להירדם? או שבחוץ קר והחלון פתוח? או שקאהו סתם חשה סבתאל'ה כזאת שנותנת עצות שלא קשורות לחיים? o_O שונאת ת'קאהו הזאת! -_-; למה כל משפט שלה יכול להתפרש ב-10 דרכים שונות?

למעלה