31~
אין לי כותרת מקורית ,תתמודדו עם זה.
פרק 31 - בחינת המקצוענים מתחילה אהבתי את התרגום של השיר פתיחה החדש, I'll Be The One. ^^ היקארו חמוד XD נרדם בזמן שהוא פתר טסומה-גו היקארו: "הוא לא מפחיד אותי" XD טוב, בסדר היקארו היה כל כך לחוץ ^^;; "היקארו, אל תלך איתו!" XDDDD כאילו הוא איזה חוטף ילדים (לא שהוא לא התנהג ככה ;; ) טסובאקי באמת הזה הלחיץ את היקארו יותר מדי @_@; "בחיים לא תוכל להיות מבוגר אם לא תוכל להיכנס למסעדת סובה לבד" wtf @_@; היקארו לא אוהב סובה? :O שינדו לא יודע כלום XD (לא שזה חדש ^^; זה פשוט משעשע אותי כל פעם מחדש) נאסה: "אולי הוא גאון?" ... לדעתי כן. אבל זו דיעה שמבוססת על פרקים יותר מאוחרים. (לא שהוא לא מראה פוטנציאל וכישרון אדיר כבר עכשיו...) בכל מקרה. לגבי זה שהיקארו אולי ניגש לבחינה מוקדם מדי - אני לא מסכימה. הוא רודף אחרי טויה. אם הוא "רק" היה רוצה להיות מקצוען (שזו כמובן מטרה מאוד טובה ולגיטימית, אבל טויה כבר השיג אותה), אולי היה עדיף לו לחכות עוד שנה, אבל כשהמטרה שלך זה הכוכבים, הירח לא נראה כל כך רחוק. הבחינה היא רק אמצעי בדרך למטרה (שהיא טויה), ובגלל זה הוא חייב לנסות לעבור אותה עכשיו והוא לא יכול לחכות עוד שנה רק בשביל להתאמן. זה לא מהר מדי בשבילו, גם אם מתעלמים מזה שיש לו את אחד המורים הכי טובים בעולם שמנחה אותו צמוד ומלמד אותו המון. זו בכלל לא שאלה בשביל היקארו אם לגשת עכשיו או לחכות, כי טויה רק ממשיך להתקדם כל הזמן. טוב, להמשך הפרק. ^^; (הייתי צריכה להוציא את זה :X) XD אמא שלו מסכנה, הוא ממש לא מתייחס אליה... "אם תשקיע קצת יותר בלימודים, לא יהיה לי אכפת מהתחביבים שלך" אבל.. זה בדיוק איפה שהיא טועה... גו זה לא תחביב... ^^;; *___* Sincerely~ever dream~ אני כל כך אוהבת את השיר הזה~ ואהבתי את התרגום. ^^ (אני אשים את המילים ברגע שאני אזכור להקליט ולכתוב אותן ^^; ) דרך אגב, יש לשיר עוד גרסה עם פחות פסנתר ומילים שונות שנקראת Sincerely, ויש איזשהו סיפור מאחורי הגרסאות אבל אני לא זוכרת את הפרטים שלו. אני אוהבת את המילים של שתיהן