וטסובאקי-הימה מיאמי נו מטסואיי ^^;
S star_female New member 17/3/06 #27 אהבתי אותה בסוף... ../images/Emo58.gif ל-YnM כשהיא מתה. ואמרה להיסוקה שטסוזוקי אוהב אותו. ואז היה אנגסט פלאפי ^_^
אהבתי אותה בסוף... ../images/Emo58.gif ל-YnM כשהיא מתה. ואמרה להיסוקה שטסוזוקי אוהב אותו. ואז היה אנגסט פלאפי ^_^
C CibiHeart92 New member 17/3/06 #28 כן כמו שאני תמיד אומרת ../images/Emo58.gif "יש משהו שאני אוהבת בטסובאקי, היא מתה! D: " וזה באמת קטע נחמד.. עם הבכי והכל... היסוקה כזה crybeby....
כן כמו שאני תמיד אומרת ../images/Emo58.gif "יש משהו שאני אוהבת בטסובאקי, היא מתה! D: " וזה באמת קטע נחמד.. עם הבכי והכל... היסוקה כזה crybeby....
W Witchcrafts New member 15/3/06 #16 תגידו, מה נסגר עם אמא של היקארו? היא מזלזלת בבן שלה? איזה רוע לב! [ ] או שאני מפספסת משהו אחר? ם_ם; היא כ"כ משעשעת.
תגידו, מה נסגר עם אמא של היקארו? היא מזלזלת בבן שלה? איזה רוע לב! [ ] או שאני מפספסת משהו אחר? ם_ם; היא כ"כ משעשעת.
C CibiHeart92 New member 16/3/06 #21 דווקא אמא שלו מטרידה אותך? חכי שאבא שלו יופיע או ליתר דיוק הרגל שלו....
T the hammerfall New member 16/3/06 #26 תגידו איכפת לכם להגיד לי מתי מתחילים עשרת הפרקים האחרונים? פשוט לא ראיתי את הארבעה חמישה האחרונים. כזה עצלן אני
תגידו איכפת לכם להגיד לי מתי מתחילים עשרת הפרקים האחרונים? פשוט לא ראיתי את הארבעה חמישה האחרונים. כזה עצלן אני