פרק 31~

Noriko Chan

New member
אין שרשור פרק יומי? טוב נו, 31

אייל בי דה וואן זה שיר מגעיל ;_____; הקליפ יפה אבל אני פשוט שונאת את השיר ;; גט אובר רולז~!!!! לפחות פאנטאזי שאחריו יפה. סינסרלי אבר דרימ יפה ^________^ איזה נאג' הזה עם הזקן רציתי להרביץ לו X_X

Killer Fangirl

New member
ייאי~

אמא של היקארו, משומה, נראתה לי כזאת.. לא קשורה בפרק הזה.. >>" אבל הסיום שולט 3< לא הגעתי בזמן לפתיחה.. ~בוכה~ ;~;

star_female

New member
31~

אין לי כותרת מקורית ,תתמודדו עם זה.
פרק 31 - בחינת המקצוענים מתחילה אהבתי את התרגום של השיר פתיחה החדש, I'll Be The One. ^^ היקארו חמוד XD נרדם בזמן שהוא פתר טסומה-גו היקארו: "הוא לא מפחיד אותי" XD טוב, בסדר היקארו היה כל כך לחוץ ^^;; "היקארו, אל תלך איתו!" XDDDD כאילו הוא איזה חוטף ילדים (לא שהוא לא התנהג ככה ;; ) טסובאקי באמת הזה הלחיץ את היקארו יותר מדי @_@; "בחיים לא תוכל להיות מבוגר אם לא תוכל להיכנס למסעדת סובה לבד" wtf @_@; היקארו לא אוהב סובה? :O שינדו לא יודע כלום XD (לא שזה חדש ^^; זה פשוט משעשע אותי כל פעם מחדש) נאסה: "אולי הוא גאון?" ... לדעתי כן. אבל זו דיעה שמבוססת על פרקים יותר מאוחרים. (לא שהוא לא מראה פוטנציאל וכישרון אדיר כבר עכשיו...) בכל מקרה. לגבי זה שהיקארו אולי ניגש לבחינה מוקדם מדי - אני לא מסכימה. הוא רודף אחרי טויה. אם הוא "רק" היה רוצה להיות מקצוען (שזו כמובן מטרה מאוד טובה ולגיטימית, אבל טויה כבר השיג אותה), אולי היה עדיף לו לחכות עוד שנה, אבל כשהמטרה שלך זה הכוכבים, הירח לא נראה כל כך רחוק. הבחינה היא רק אמצעי בדרך למטרה (שהיא טויה), ובגלל זה הוא חייב לנסות לעבור אותה עכשיו והוא לא יכול לחכות עוד שנה רק בשביל להתאמן. זה לא מהר מדי בשבילו, גם אם מתעלמים מזה שיש לו את אחד המורים הכי טובים בעולם שמנחה אותו צמוד ומלמד אותו המון. זו בכלל לא שאלה בשביל היקארו אם לגשת עכשיו או לחכות, כי טויה רק ממשיך להתקדם כל הזמן. טוב, להמשך הפרק. ^^; (הייתי צריכה להוציא את זה :X) XD אמא שלו מסכנה, הוא ממש לא מתייחס אליה... "אם תשקיע קצת יותר בלימודים, לא יהיה לי אכפת מהתחביבים שלך" אבל.. זה בדיוק איפה שהיא טועה... גו זה לא תחביב... ^^;; *___* Sincerely~ever dream~ אני כל כך אוהבת את השיר הזה~ ואהבתי את התרגום. ^^ (אני אשים את המילים ברגע שאני אזכור להקליט ולכתוב אותן ^^; ) דרך אגב, יש לשיר עוד גרסה עם פחות פסנתר ומילים שונות שנקראת Sincerely, ויש איזשהו סיפור מאחורי הגרסאות אבל אני לא זוכרת את הפרטים שלו. אני אוהבת את המילים של שתיהן

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif אם אני זוכר נכון

הגרסא השניה קשורה לעזיבה של אחת מחברות הלהקה. שיר פרידה, או משהו כזה. אני לא יודע כמה פעמים שמעתי אותו לפני שקלטתי שבגרסא הזו אין בכלל את הקטע שמופיע בסדרה, והלכתי לחפש את הסינגל. אני מת על הקטע של "sorezore na tabidachi". ולא, היקארו לא אוהב אטריות סובה, הוא אוהב אטריות ראמן

star_female

New member
זכרתי משהו כזה ../images/Emo13.gif

אבל לא הייתי בטוחה בפרטים. אני אוהבת את השורה האחרונה ב-sincerely, tabidatsu to kimeta toki ni subete hajimaru ^^

the hammerfall

New member
הפתיחה הראשונה כזאת שולטת!!!!

וגם השלישית נחמדה מאוד- kono me, kimi no me ni- בעיניך, העינים שהם שלי. אני חושב, ראיתי את זה באנגלית

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif לא

kono me, kimi no me ni, זה בצורה מילולית "בעיניים האלו, שהן עיניך".

the hammerfall

New member
הייתי קרוב!!

ראיתי את זה לפני כמה חודשים טובים. מאוד טובים. בקיץ נראה לי. אבל שטויות- יש לי אותכם חברוס!!XD

Drizt

New member
חח אמא של היקארו קרעה אותי מצחוק!!

נראה לי שאם היא לא הייתה המומה מכול הקטע שהוא הולך להיות מקצוען היא הייתה מביאה לו כפה...\ האופנוען הקשקשן שאני לא זוכר את שמו היה ממש @#%$# הקליפים של השירי פתיחה וסיום החדשים נחמדים אבל השירים...
לא יודע לא משו...

mikokikyo

New member
לא ממש אהבתי את השירים החדשים;;

אנוכי להתגעגע לשירים הקודמים;; חשבתי שמחליפים רק את שיר הפתיחה, לא אמרו לי כלום לגבי שיר הסיום;; כלומר, הם די יפים עם הקליפים והכל, אבל זה לא Get Over;; וזה גם לא Hitomi no Chikara!!! זה-I'll Be The One ו-SINCERELY -ever dream;; לא רוצה;; ----------------------------------------------------------- נו מילא, אני בטח אתרגל גם אליהם^^

../images/Emo15.gif הגודזילה המזוקנת (XD) מוציא

שם רע לשם טסובאקי! אתם יודעים, הפרח השווה הזה, שאני את השם העיברי שלו איני זוכרת. לשם הנסגד זכו בישים כגון טסובאקי מבליץ' (הבישי מסיכות הפרחים של אוריהימה, אתם יודעים- כוח ההתקפה) טסובאקי מהאנא נו... לא זוכרת את השם המלא של הסדרה, אבל טסובאקי משם הוא חתיכת בישי מסתורי ואפל, ויש את טסובאקי מXXXHOLIC שגם הוא בישי מדהים, שרק מלחשוב עליו יש לי דליפת ריר מהפה בגלל שאלוהים נראה לי שיש לו שיער כסוף (כתצא הסדרה- אני אדא סופית) והעיניים שלו כאלו... *רצה לטבול את הראש שלי שקיבל את צבע הפאה שלי מתאמול (כחול מבריק ועמוק) בדלי של מים קרים* *חוזרת למחשב עם שיער רטוב לגמרי אבל חופשיה מכל מחשבה כחולה יותר או פחות* סיכום- לגודזילה המזוקנת אין זכות להיקרא טסובאקי! אני דורשת להחליף לו את השם.

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif טסובאקי

הוא בעברית (ובאנגלית) "קמליה". באמת פרח יפה.

למעלה