פרק 309

*superstar*

New member
פרק 309../images/Emo58.gif

אני ראשונה?
טוב, פרק מעולה. ישבתי במתח כל הפרק.. לא הכי הפתיע אותי לגלות שמרסר בסוף הוא כן האנס... אבל לא ציפיתי לשני אנשים. ואודל מת
טוב זהו. אגב - אני קצת חדשה

d a p h i

New member
אהבתי, אבל לא יותר מדי..|ספויילר|

אגב, קוראים לי דםנה ואני חדשה, גרה בקונטיקט ארה"ב. היה פרק טוב, אבל ממש לא אהבתי את איך שזה נגמר. שוב ויבל יסתבך בצרות, וורוניקה ולוגן יחזרו לריקוד הזה של כן יוצאים- לא יוצאים. וגם הטריף אותי שהיא העדיפה לחכות שאבא שלה יחזור אליה במקום להתקשר ללוגן או למישהו אחר...זה רק מראה שלוגן צדק, והיא לא מוכנה לבקש עזרה מאף אחד, גם אם זה יכול לעלות לה בחיים שלה. אהבתי איך בסוף זה גם מרסר וגם מו, זה בהחלט היה סוף טוב לתעלומה הזאת. אה, ובתור חושבת אמריקאית, אם זה היה מציאות בטוח היו משאירים אותה ללילה להשגחה, והיא לא הייתה מגיעה הבייתה באותו יום. אופס, לא נורא. סה"כ, היה פרק נחמד.

buffgirl

New member
דבר ראשון, ברוכה הבאה! ../images/Emo58.gif 309

קונטיקט
Home of Josh Lyman... יש לי חיבה אדירה למדינה הזו ואני אפילו אבקר בה כנראה בינואר, חברה שלי לומדת בייל
דבר שני, אני מסכימה איתך, ציפיתי שהיא תתקשר גם ללוגן מתישהו, אבל זה די מובן בהתחשב שהוא נפרד ממני יומיים לפני שהוא לא האדם הראשון שהיא חושבת עליו. אבא שלה תמיד היה שם בשבילה, תמיד. זה רק הגיוני שהיא תתקשר אליו קודם.

d a p h i

New member
../images/Emo58.gif

הגיוני שהיא תתקשר אליו קודם, אבל היא ראתה שהוא לא עונה... חברה אמריקאית או ישראלית? קשה להתקבל לייל, בייחוד ל under grad... אני חצי שעה-45 דקות מניו הייבן, שתי חברות שלי גרות שם. יש לנו בבי"ס ילדים שמגיעים משם כל יום..

d a p h i

New member
גמני!

כאילו עוד לא, אבל אני הולכת ללמוד פרי מד! (מצד שני, אני מעדיפה לעשות את זה בuconn, כדי שאמא שלי לא תצטרך משכנתא בשביל שכר לימוד (וה SAT שלי לא מספיק טובים בשביל ייל...). LOL, בכללי קונטיקט משעממת.

d a p h i

New member
את מוזמנת.

בא לך ללכת לתיכון אמריקאי יהודי עם עוד 63 תלמידים במרתף בשבילי?

d a p h i

New member
45 דקות עד שעה נסיעה, לא יותר..

אם תתני לי תאריכים אני בטוח אוכל להגיע לניו הייבן..יש לי מלא חברות שם.

newKiticat

New member
די ברור מה קורה פה

יוצרי הסדרה ממאיסים את השילוב לוגאן-ורוניקה. באמת... ואני ממעריצי LoVe. יש לי פשוט תחושה מרירה בפה של סוף- ושל ציפיה למשהו חדש בתחום הזה...

Angelus

New member
המפ.. ../images/Emo58.gif 309

פרק בסדר, לא יותר. הפרק לא היה כזה מותח.. לא מזכיר, בשום אופן, את ורוניקה של עונה 1 ו-2. אז אני זוכר שממש פחדתי, ופה ידעתי שהכל יסתדר - ומלבד לעובדה שזה היה צפוי שהחננת-על הזה, שהביא לה את המשקה עם הסם, חלק מהתכנית הגדולה. עד פרק 306\7 לא חשבתי על אופציה של שני אנסים, אבל גל [אני חושב] העלה את האפשרות הזאת. וול, לפחות לוגן יקרע אותם..
וגם, בנוגע לסיירס, שתי אופציות - או הבחורה עם הנזם באף, או המרצה של ורוניקה.

Torn Identity

New member
היהי, זה היה אני. ^^ ../images/Emo58.gif

זה פשוט נראה כמו אופציה סבירה ביותר.
הו, לוגן הזה כזה גאון.

Angelus

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

הגיע הזמן שלוגן יתחיל להיות קצת יותר אקטיבי, to man up. לפחות בעונה ה-1, שהוא היה מן נמסיס של ורוניקה, הוא היה מצחיק.

../images/Emo26.gif כתוביות ל3X09 ../images/Emo36.gif

http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18712&msgid=16222845

bigbird123

New member
ואו איזה פרק ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי!! האונס נפתר, אודל מת... אהבתי אהבתי

../images/Emo58.gif פרקים 3X08-09

אוקי, ראיתי את שני הפרקים ברצף ואני חייבת לומר שאני רועדת... צמד פרקים מעולים, לפי דעתי סיום נפלא לחלק הראשון של העונה השלישית הנהדרת. נתחיל מהסוף הדיקן מת, לקחו לנו את ואן קלמנס החדש
. לוגן חובט בניידת פשוט התגלגלתי מצחוק, בהתחלה לא הבנתי מאיפה זה בא, חשבתי אולי בגלל שלא פינו את הבניין וורוניקה נפגעה, הלוגן הזה פשוט מתוק ברמות, הופתעתי כשהוא זה שנפרד ממנה. מרסר הכוסון הזה ומו היצור היו אסיר וסוהר בניסוי שגם וואלס ולוגן השתתפו בו. מה שלא הבנתי מאיפה ההיכרות של לוגן ומרסר? הם נסעו ביחד למקסיקו שרפו בית מלון
... בפרק 6 כשלוגן הזכיר לורוניקה את הסוהר המגעיל ההוא ואת האסיר שהוא התאכזר אליו זה היה רמז מכריע, לא סתם הוא הזכיר את זה, מסתבר שהקלישאה של אקדח שמופיע במערכה הראשונה תמיד נכונה, פשוט צריך לזהות את האקדח. המערכת יחסים של ורוניקה וקית' בפרק 8 הייתה מוזרה וכללה כמה מבטים מעצבנים במיוחד. אההה חחחח והריקוד המוזר שהיא עשתה לדיק. לא הבנתי איך צ'יפ החלאה הזה לא מתבייש להראות את הפרצוף שלו? בפרקים האלו סוף סוף גילינו סוג של רגש אהבה הכן הזה שלה זו התקדמות ענקית... נראה לי שאם היא הייתה יודעת מה הסינון הזה עשה למערכת היחסים היא הייתה עונה בצליל הראשון. וואי אני עדיין בבלאגן אני אכתוב תגובה הגיונית יותר מחר.

buffgirl

New member
עדי! ../images/Emo58.gif 309 זה אכן פרק מעולה.

נורא נורא נהנתי לראות אותו, הוא היה פשוט טוב. נתחיל עם זה שכמעט כל הדמויות הופיעו בו [חוץ משריף-i'm-here-to-please-לאמב], שזה פלוס רציני. חוץ מזה הם עשו את רצף הזמנים בצורה מעולה, ממש אהבתי. לא ציפיתי שיהיה למרסר [?] הזה שותף, למרות שהמחשבה כן עברה לי בראש. בסופו של דבר הם לא היו *כאלה* מתוחכמים. הסצינה בסוף, כלוגן מכה עם אלה את המכונית של השוטרים כדי להיכנס לתא המעצבר עם שני הכלומניקים האלו - וואו. ברגע הזה כל תקוותיי הוחזרו לי. כל הפרק הייתי ממש מבואסת מזה שורוניקה ולוגן נפרדו, למרות שידעתי שזה יקרה, במוקדם או במאוחר, אבל בסצינה הזו שהוא נכנס, אגרופים מכווצים והכל, מדהים. אני יודעת שהם יחזרו להיותצ ביחד, פשוט יודעת את זה. אפילו אם זה לא יהיה עכשיו - מה שבטוח, ואפילו אם זה יהיה רק בסוף העונ - הם יחזרו, כי הם פשוט כל כך חמודים. ורוניקה מתישהו תקלוט שהיא יכולה לסמוך עליו. המערכת יחסים שלהם מאז העונה השנייה היתה די מעפנה, אפילו החזרה שלהם ב-2x22 לא ממש מצאה חן בעיני, היא נראתה מעט מאולצת ולא הכי קשורה לחיים [אם כי kissing...
], אז נאי מחכה לתשוקה שהיתה להם בעונה 1, כי אז הם היו פשוט.. וואו, כימיה מטורפת. אהבתי את הפרק, הוא היה אחלה מבחינתי, מותח, אקשן, אחלה סצינות, אחלה רגשות, אהבתי. בנוגע לרצח הדין סיירס, אני לא בטוחה עדיין מי זה, אבל לדעתי יהיה לזה קשר לעבודת הרצח המושלם. אני לא אומרת שזה הפרופסור, למרות שזה די מתבקש, אבל זה יהיה לדעתי איכשהו קשור. אני לא חושבת שזה הפרופסור כי פשוט.. לא מתאים לו. נאמ. טוב.

מה שגרם לי ../images/Emo58.gif

להתאהב בורוניקה ולוגן.. זה היה הקטע שהם שנאו אחד ת'שני, מאז הרצח של לילי לוגן התנהג אליה חרא והם היו די אויבים ואז הוא התעלה על הכבוד שלו וביקש ממנה עזרה וככה פתאום מאויבים הם התנשקו.. זה היה קטע מדהים לדעתי. ממש אהבתי אותו. וברגע הזה הם קנו אותי. גם עם כל הקטע שהוא היה חרא אליה אבל היא עזרה לו לחפש את אמא שלו במלון.. והיא חיבקה אותו כשהוא גילה שזו טרינה.. וואו, זה היה ממש טוב. אבל עכשיו רוב סתם מעצבן אותם..עם כל הריאן-מריסה שהוא מכניס בהם.

למעלה