עדי! ../images/Emo58.gif 309 זה אכן פרק מעולה.
נורא נורא נהנתי לראות אותו, הוא היה פשוט טוב. נתחיל עם זה שכמעט כל הדמויות הופיעו בו [חוץ משריף-i'm-here-to-please-לאמב], שזה פלוס רציני. חוץ מזה הם עשו את רצף הזמנים בצורה מעולה, ממש אהבתי. לא ציפיתי שיהיה למרסר [?] הזה שותף, למרות שהמחשבה כן עברה לי בראש. בסופו של דבר הם לא היו *כאלה* מתוחכמים. הסצינה בסוף, כלוגן מכה עם אלה את המכונית של השוטרים כדי להיכנס לתא המעצבר עם שני הכלומניקים האלו - וואו. ברגע הזה כל תקוותיי הוחזרו לי. כל הפרק הייתי ממש מבואסת מזה שורוניקה ולוגן נפרדו, למרות שידעתי שזה יקרה, במוקדם או במאוחר, אבל בסצינה הזו שהוא נכנס, אגרופים מכווצים והכל, מדהים. אני יודעת שהם יחזרו להיותצ ביחד, פשוט יודעת את זה. אפילו אם זה לא יהיה עכשיו - מה שבטוח, ואפילו אם זה יהיה רק בסוף העונ - הם יחזרו, כי הם פשוט כל כך חמודים. ורוניקה מתישהו תקלוט שהיא יכולה לסמוך עליו. המערכת יחסים שלהם מאז העונה השנייה היתה די מעפנה, אפילו החזרה שלהם ב-2x22 לא ממש מצאה חן בעיני, היא נראתה מעט מאולצת ולא הכי קשורה לחיים [אם כי kissing...
], אז נאי מחכה לתשוקה שהיתה להם בעונה 1, כי אז הם היו פשוט.. וואו, כימיה מטורפת. אהבתי את הפרק, הוא היה אחלה מבחינתי, מותח, אקשן, אחלה סצינות, אחלה רגשות, אהבתי. בנוגע לרצח הדין סיירס, אני לא בטוחה עדיין מי זה, אבל לדעתי יהיה לזה קשר לעבודת הרצח המושלם. אני לא אומרת שזה הפרופסור, למרות שזה די מתבקש, אבל זה יהיה לדעתי איכשהו קשור. אני לא חושבת שזה הפרופסור כי פשוט.. לא מתאים לו. נאמ. טוב.